torstai 23. helmikuuta 2012

Hiusnaamiota loppuu

Nyt muutama päivä sitten loppui jälleen hiusnaamio:
Eli tämä Avonin Naturals Herbal-sarjaan kuuluva Chamomile & Aloe Vera Care & Repair Conditioning Balm. Tai siis hiusnaamion tavoin tätä käytin :p.
Tämän sain myöskin kannustelahjana tilauksen mukana silloin jokin aika sitten ja tästä lähes kolmasosa meni näytteiksi asiakkaille :).
Mutta pidin tästä kyllä todella paljon! Tuoksu ei ollut maailman herkullisin, mutta sen sieti, kun tämä teki kuitenkin hiukseni ihanan pehmeiksi ja selvitti takut hyvin. Yleisesti ottaen olen huomannut, että nimenomaan Avonin hiusnaamiot sopivat hiuksilleni todella hyvin!
Eli tätä voisin ostaa lisääkin, kun nuo varastot joskus tyhjenee :).

Nytpä ei tulekaan tämän enempää juttua, kun meni taas aika myöhään tämä kirjoittelu (sen erään mielenkiintoisen ja kivan jutun takia, tosin saa nähdä tärppääkö se sitten...).
Mutta töissä ei mitään erikoista tapahtunut, PCR:ää vaan sen yhden eksonin kimpussa ja sitten pistin sen sekvensointiin, kun ei gradientti-PCR:kään toiminut ristikkäisillä oligoilla... Osaa olla hankala :p.

Silmämeikkikin on pysynyt valkoisena koko tämän viikon, tänään vain laitoin sitä valkoista Avonin nelikkopaletista "Lace Luxe", joka oli se violetin sävyinen paletti (en muistanut kuvata tähän, mutta pitäisi tunnisteista luomivärien kohdalta löytyä). Siinä se valkea oli täsmälleen samanlainen kullanhohtoinen kuin mitä kuvasin täällä silloin muutama päivä sitten. Katsotaan, josko viikonloppuna tulee vähän monipuolisempaa meikkiä ja saisi sen kohtuudella kuvattua :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit