maanantai 13. helmikuuta 2012

Toipumista...

Juups, eipä se olo pysynytkään kovin hyvänä sen spinningin jälkeen. Eilen ehdin parit vampyyripäiväkirjat katsoa, kun iski yllättäen huimauskohtaus päälle (tais olla 5. tai 6. kerta 5 vuoden sisään, kiitos hartia/niskajumien...) ja sehän meni niin pahaksi, että tuli pariin otteeseen pönttöä halailtua ja vähäiset syömiset meni sitten sinne...
Eli jälleen tyhmästä päästä kärsi koko ruumis, olisi pitänyt vähän paremmin suunnitella viime viikon jumpat ja varautua kunnon ruoka-tankkauksilla... Noh, tehty mikä tehty. Pidin tänään vapaapäivän töistä, kun oli vähän heikko olo edelleen, mutta jospa tuo elämä alkaa voittaa viimein.
Huomenna sitten töihin ja täytyy miettiä olosta riippuen, käynkö venyttelyssä illalla, voi olla että jää kuitenkin menemättä.

Mutta sitten loppuneiden esittely jatkukoon.
Vihdoin ja viimein sain keskiviikkona tämän Avonin Naturals-sarjan Almond Oil & Avocado Condition Balm jätettävän hoitoaineen käytettyä pois !! Viimeinen kerta, kun ostan näin ison pönikän :D.
Muuten kyllä oli ihan kelpo ainetta, kunhan ei liikaa laita hiuksiin. Selvitti takutkin kohtuudella. En muista onko tätä enää myynnissäkään... Mutta en hommaa tätä enää itselleni, sillä...

...näitä mulla on 4 tuubia vielä varastossa odottamassa ja nyt yksi niistä on lähtenyt käyttöön! Eli varmaan pari vuotta menee näiden pois käyttöön, kun tuohon 250ml pönikkäänkin taisi mennä ainakin 1½ vuotta :p.

Eli koko tästä tekstistä voitte vetää sen johtopäätöksen, että täysi hullu täällä kirjoittelee :D. Täytyy nyt alkaa miettiä, mitä seuraavaksi syön, pari tuntia sitten vedin lautasellisen kaurapuuroa, mutta nälkä alkaisi olla taas. Ehkä tää kroppa alkaa jälleen pelittää! Huomenna taidan töissä käydä ruokalassa syömässä eväiden sijaan, jos siellä on jotain hyvää tarjolla. Saa vähän monipuolisemman aterian :).
Mutta huomiseksi olisi vielä yksi pieni loppunut esiteltävänä.
Miumoi <3

8 kommenttia:

  1. No huh, melkosta huimausta ollu =/ Mullaki jumittavat niskan ja hartiaseudun lihakset aiheuttaa välillä huippausta, mutta ei onneksi ikinä oo ollu noin pahaa ku sulla. Viime vuonna joskus toukokuussa tuli semmosta inhottavaa keinuttavaa tunnetta, ihan ku olis ollu laivassa. Siihen sitte autto aika ja fysioterapia.

    Mulla on kans ollu tuota Almond oil&avocado-juttua, en ite hirveesti tykännyt siitä vaikkei se huonoakaan ollut. Vaan ku parempiaki on olemassa. Lisäksi tosiaan se purkki oli kyllä aivan liian iso =D Lopulta annoin sen äidille, hän kun tykkäs siitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuo ei kovin mukava juttu ole ja tuo spinning varmaan vielä paremmin laukaisi tuon huimauksen mulla nyt (ja kun mulla silloin keskiviikkona oli vielä se aika rankka 1½ tunnin hierontakin)...
      Mulla tuo on ollut aina sellaista, että huone alkaa pyöriä ympäri, pidin silmiä kiinni tai auki. Ja se on yleensä reilun tunnin verran kestänyt, mutta nyt mulla alkoi se 3 aikaan ja rauhoittui vasta 6 aikaan. Ja tosiaan tuosta pyörimisestä tulee pidemmän päälle sitten paha olo, tosin koskaan ennen en ole oksentanut. Nyt vaan kroppa taisi muutenkin olla niin kovilla, niin kävi sitten näin :/.

      Ja tuo jätettävä oli tosiaan sellasta ok-kategoriaan menevää, ei huonoa, mutta parempiakin on :). Tosin hinnalla tuota ei ole pilattu! Koko oli vaan itselleni tuskaisen iso, en osta enää mitään tuotteita isoissa pulloissa/pöniköissä tai hamstraa enää isoja määriä samaa tuotetta, ne kestää ikuisuuden :D.

      Poista
    2. Heh, tuosta tuli mieleen yks iso shampoopänikkä joka on ollu mulla jo vuosikausia enkä oo vielä edes alottanu sitä. Jotenkin tosiaan tuollaiset megakokoiset pakkaukset tuntuu turhauttavilta, minä kun tahdon vaihtelua tuotteisiin =D Ja silti niitä tulee ostettua kun halavalla saa... No, on siinä kuitenkin se hyvä puoli ettei niitä tartte käyttää kerralla, toisaalta taasen ärsyttää pistää tuotetta jemmaan odottamaan uusintakierrosta.

      Poista
    3. Mulla itsellä on varmaan ikuisena murheen kryyninä Tigin Dumb Blonde-tweensit (750ml shampoo + hoitis). Ostin ne varmaan jo jotain 3v sitten Hulluilta päiviltä ja käytetty ehkä 1/4 kummastakin :D. Never again, jos joskus saan nuo loppumaan !!
      Toivottavasti saat aloitettua jossain vaiheessa sen oman pönikän :D.
      Maton, vessan lattian ja lavuaarin pesuun on sopinut hyvin myös ainakin tuo Tigin shampoo ;D.

      Poista
    4. Oh, Tigin shampoo vaikuttaa monipuoliselta, mitäköhän mä tekisin yhdellä kasvovedellä joka ei siis ole iso, mutta en pidä siitä ollenkaan... =P

      Poista
    5. Hmmmm... Tuo kasvovesi taitaa olla sitten hankalampi tapaus... Siihen liittyviin vinkkeihin en ole valitettavasti vielä törmännyt ;(. Mutta vinkkaan kyllä, jos sellaisiin hyviin vinkkeihin törmään :D.

      Poista
    6. Se ratkesikin helposti, jätettyäni tuon viimesimmän kommentin sulle totesin avokille naureskellen jotta mihinköhän voisin hyödyntää ko. kasvovettä. Samaan hengenvetoon totesin et ku en taida viitsiä sitä(kin) tunkea hänelle (joitain tuotteitten jämiä nimittäin oon lahjoittanut hänelle). Vaan mitä vielä, miekkonenhan otti sen ihan mielellään itselleen =)

      Poista
    7. Hitsi, kun itselläkin olisi tuollainen mies :D.
      Meillä vain on niin että ainoastaan suihkugeeliä (miehille tarkoitettua), shampoota, partabalsamia ja miesten kasvojen pesuainetta tulee käytettyä :p. Eli itse joudun etsimään vaihtoehtoisempia käyttötapoja ei-hyville-tuotteille :D.
      Mutta hienoa että ongelma sulla ratkesi !

      Poista

Suositut tekstit