sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Sekalaista höpöttelyä ja itsensä paljastelua...

Vaihteeksi taas jotain muuta juttua tänne kuin nuita loppuneiden purnukoiden listausta :).
Eilisilta vauvakutsuilla meni hienosti ja viihdyin yllättävän hyvin !! Ei ollut liikaa vauvahömppää, alkuilta keskityttiin syöminkeihin (tarjolla oli kahta eri salaattia, porkkana+kurkkutikkuja+dippiä, patonkia+sämpylöitä+cocktailpiirakoita munavoilla, savuporotahnalla, tomaatilla, kurkulla, juustolla ja kinkulla, savulohipiirakkaa, hedelmiä, mehuboolia ja makeina juttuina suklaahippukeksejä, lime-juustokakkua, mudcakea jäätelöllä ja suklaatäytekakku valkosuklaalla, kinuskilla ja kermavaahdolla). Ja meitä oli se 14 hlöä siellä :D.
Sitten oli äitiyteen ja lapsiin liittyvää tietovisailua, vauvakuvien katsomista ja ystäväni aukoi saamansa lahjat :). Mukavaa oli kaiken kaikkiaan :).

Ja ajattelin nyt ensimmäistä kertaa kokeilla pistää kuvaa silmämeikistäni ja riippuen siitä tuleeko hyvää palautetta vai pelkkiä haukkumisia, saatan silloin tällöin jatkaa niiden laittamista, kun valoa on tarpeeksi. Mutta muutoin tämä jää ensimmäiseksi ja viimeiseksi kerraksi :p. Ja muuta pärstää minusta ette irti saa vieläkään :p.

 Eli tätä Avonin True Colour-luomivärinelikkoa sävyssä Glitz & Glamour käytin eilen meikissä ja nimenomaan oikean puolimmaisia sinistä ja kultaa.

Ja tässä meikki ilman silmälaseja.
Ja kyllä, oikean puoleisen silmän kulmakarvat on ihan hirveän näköiset ja syy on yksinkertaisesti se, etten näe nyppiä niitä, kun oikea silmäni on lähes sokea ja vasemman silmän näkökyky ei yllä tuonne oikeaan nurkkaan asti :p. Muutenkin joudun ilman laseja meikkaamaan lähes nenä kiinni peilissä, että jotain näkisin :p.

Ja tässä meikki lasien kanssa.
Ja meikin teen ihan vain tuolla vaahtomuovi-aplikaattorilla, jonka kostutan vedellä, ettei luomiväriä varise poskille. Ensin mahdollisesti rajaan jollain samaa sävyä olevalla rajauskynällä  ja sitten vaan raa'asti puolet luomesta toisella värillä ja puolet toisella. Lopuksi yritän rajaa vähän hälventää tuosta keskeltä.
Sitten mustalla kynällä sisärajaukset ja viimeiseksi ripsiväri ja nyt tosiaan käytössä se Avonin SuperCurlacious ja voitte nähdä, että aika kökkö tulos sillä tuli... Tosin tuohon laitoin alle ensin sellaista Avonin Jillian Dempsey Professional ripsien tuuheuttajaa, jonka takia meinasi mennä koko ripsien laittaminen pieleen...
Niin ja en taivuta itse koskaan ripsiä, en osaa taivuttajaa käyttää enkä halua sellaista tunkea lähelle silmiäni (joo, miten pystyn sitten ripsaria tai sisärajauksia käyttämään... En tiedä :p ).

Niin ja sitten sain siellä kutsuilla vielä ystävältäni tämän Dermosilin mini-kasvopesun, kun hänellä ei tullut käytettyä. Itsellänihän on myös ennestään yksi tällainen :p. Eli taas tuli mini-plussaa varastoon :D. Mutta hyvää ainetta kun on, niin tietysti otan kun tarjotaan kerran :p.
Ja tulipahan eilen illalla tehtyä MN:lle listaa Dermosilille... Voi huoh... :D Näette sitten syyn aikanaan :p.

Ja tähän loppuun vielä loistava kuva jälleen meijän penskasta, kun röhnötti niin mahtavasti eilen Mr. Insinöörin sylissä :D. Kyllä tuo katti vaan osaa :p.
Mutta nyt täytyy alkaa Pumppiin valmistautua :).
Niin, ehdittiin tänään käydä myös pitkästä aikaa mun äipän luona kattelemassa. Vähän jännitti matka, sillä täällä päin on ihan hirveä tuuli ja lumisade, mutta selvittiin ehjin nahoin. Tosin moottoritieltä pois lähdettäessä joku törttö päätti sitten just keulan edestä ohittaa myös sinne poistumisrampille -,-.
Mutta joo, huomiseen taas :).
Miumoi <3

13 kommenttia:

  1. Rohkeita värejä, onnistunut meikki! Mä ainakin näkisin mielelläni täällä sun meikkejä tästedeskin, mielenkiintoista nähdä millaisia väriyhdistelmiä ihmiset käyttää ja miten. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No rohkeita värejä varmasti tulee ainakin näkymään, itse kun tykkään juurikin tuollaisia räikeitä vastakohtia käyttää :D.
      Muutenkin täysin fiiliksen mukaan meikkaan, enkä ajattele sattuuko sopimaan asuun tai muuhun juttuun naamassani :p.

      Viikolla tosin meikkaan yksinkertaisemmin (eli hyvin usein vain yhtä väriä koko luomella), klo 6 aikaan aamulla ei tosiaan aivotoiminta riitä vielä mihinkään värkkäämiseen :D.
      Täytyypä viikonloppuisin alkaa värkkäillä sitten enempi ja kun valoa on päivällä paremmin kuvia varten sekä aikaa ottaa ne noin 50 kuvaa, joista ehkä juuri tuo 4kpl onnistuu :D.

      Poista
  2. Yhdyn ylempään! Ja sulla on älyttömän kauniit silmät mussu! Lisäksi meikki on tosi onnistuneen näköinen. :)

    Hei apua repesin (ÄÄNEEN) tota kisukuvaa ja sain kauheen yskänpuuskan mut oli kyl sen arvosta, IHANA asento.. :'DD <3 Hän ottaa iha rennosti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos muru ^_^.
      Ja älähän nyt tukehdu sinne kuitenkaan, se ei ollu tarkoitus tuolla kuvalla ;D.

      Poista
  3. Ps. Käyhän osallistumassa Glitz & Glam -blogin arvontaan, sieltä voi voittaa kynsijuttujen lisäksi aika kivoja meikkijuttuja!

    http://glitz8glam.blogspot.com/2012/02/glitz-glamin-1-vuotisarvonta.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaahas, pitääpäs käydä katsomassa mitä siellä olisi tarjolla :D !

      Poista
  4. Voi, että meikkaat hyvin :) Ja voi, että sulla on nätit silmät. *kateellinen* :3 Komppaan edellistä.. enemmän näitä meikkijuttuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pöh, kyllä sulla ne simmut on sellaiset tähtisilmät ^_^.
      Ja pitää yrittää laitella tänne kuvia, kun olosuhteet sen paremmin sallivat :). Helpompi nuita luomivärejäkin esitellä, kun ehkä paremmin luomella sävyt tulee esiin :).

      Poista
    2. Hahaa :D Vai, että tähtisilmät.. Khih hih :)

      Mutta lisempää vaan näitä luomivärijuttuja ja nimenomaan niin, että olet meikannut niillä. Mää en edes osaa laittaa noin luomivärejä tahi uskalla kokeilla eri sävyjä :P Aina sitä samaa ruskeaa. :)

      Poista
  5. Hei, Ansu!

    Mulla on pyyntö. Koitan mainostaa uutta laulukurssia. Sulla on sen verran paljon lukijoita niin haluaisitko laittaa johonkin postaukseen pienen maininnan asiasta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeeps, minäpä pistän vaikka illalla kun kirjoitan seuraavan postauksen, niin linkkiä jälleen sun sivuille :).

      Poista
  6. Kivaaa meikkikuvia! :) Kannustan ehdottomasti niitä lisäilemään, tosi mukava katsoa ja lukea.. Vaikka oma hankaluutensa niissä kieltämättä kyllä on :D Itsekin jtn yrittänyt ottaa vaikkei kovin hyvää kameraa olekaan, ei sais vaan olla liian kriittinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteesta ^_^.
      Täytyy tosiaan laitella välillä, kun aikaa ja valoa on tarpeeksi :D.

      Poista

Suositut tekstit