maanantai 4. kesäkuuta 2012

Hömppää jälleen!

Nyt kun viikonloppu meni vakavammissa mietteissä, niin tuntuipa ihanalta tänä aamuna, kun sain purkin tyhjenemään ja tiesin, että siitä saan höpöttää täällä taas :). Eli kuukauden ensimmäinen loppunut:

On Oriflamen Grape Antioxidant Face Wash pärstän pesuaine.
Tämä oli muistaakseni toinen tai kolmas käyttämäni purkki tätä ainetta eli tykkäsin kyllä varsinkin aamupesulla. Tuoksu oli tässä aivan taivaallinen, NAM !! Huomasin tosin nyt, että tuossa lopputalvesta kuivatti ihoa jonkin verran, tämä kun on tarkoitettu normaalille ja sekaiholle. Meikkejä tämä ei myöskään kovin tehokkaasti poistanut, kun tätä iltapesussa kokeilin tässä loppumisvaiheessa.
Myynnissä tätä sarjaa ei ole ollut enää hetkeen, tilalle on tullut granaattiomenan tuoksuinen sarja ja sitä kyllä haluaisin kokeilla myös aamupesussa ja ehkä mieluummin kesäaikana :).
Eli kaiken kaikkiaan positiivinen kokemus aamupesussa!

Nyt sopivasti kesän kynnyksellä (niin mikä kesä, täällä mä edelleen ajan pyörällä töihin panta päässä, lapaset kädessä ja pitkikset farkkujen alla...) aamupesuun lähteekin käyttöön tämä Avonin Naturals-sarjan Teepuu-kurkku-naamanpesuaine. Tätä on edelleen myynnissä Avonilla ja itselleni tämä on muistaakseni toinen tuubi käytössä :). Katsotaan, onko mun iho muuttunut paljonkin edellisestä kerrasta. Viimeksi kyllä sopi itselleni hyvin, mutta nykyisin tuo iho alkanut oikutella, niin koskaan ei voi tietää...

Muuten tänään on sitten ollut melko väsyttävä päivä. Kroppa kipeänä eilisestä Pumpista, mutta pitihän tuossa Combatissa käydä taas edelleen kroppaa rääkkäämässä :D. Kannatti kyllä ja uni pitäisi tulla hyvin illalla!
Töissäkin taas oli labra-hommia kiitettävästi, huomenna geelin purkua ja sitten pitäisi opastaa uusi syventävien opintojen tekijä PCR:n maailmaan... Sitten pitäisi jossain välissä ehtiä vilkaisemaan sekvenssejä ja sitä pirun esitelmääkin pitäisi pian aloittaa, kun perjantaina sitä piitäisi ohjaajille lähettää kommentoitavaksi. Eli kaikkea sellaista on tiedossa, mitä aina pelkään, jännään, ahdistelen ja stressaan :p.

Täytyy nyt vaan ajatella, että vajaa 2 viikkoa ja tämä on ohi vähäksi aikaa :). Sitten voisi alkaa miettiä, milloin viettäisin mun 18 päivän (tai 20 päivän, jos saan tunnit tehtyä sisään) kesäloman :D. Se riippuu varmasti aika paljon siitä, milloin Mr. Insinööri pitää omansa, jos sitä vihdoin pääsisi jossain käymäänkin yhdessä! Siitä taitaa olla lähemmäs 2 vuotta aikaa, kun edellisen kerran käytiin kahdenkeskisellä matkalla... Ja sekin oli 1 yö junassa, 1 yö hotellissa Hellsingissä ja 1 päivä junassa :p. Todella romanttista ja rentouttavaa...
Mietinnässä on ollut viikon moottoripyöräreissu Jäämeren rannalle ja takaisin... Joo, ei kyllä sekään kovin rentouttavalta kuulosta :D. Ihana olisi kyllä joku ranta-hotelliloma, mutta en taida sellaiseen uskaltaa tuhlata, kun ei vielä tuosta ensi vuodesta tiedä töiden osalta :/.
Nooh, mutta katotaan saadaanko edes yhteistä lomaa ollenkaan viettää, vaan tuleeko taas muita velvollisuuksia :p. Se kun ei olisi ollenkaan uutta... Jälleen pessimisti ei pety ;).

Mutta taas tämä homma levisi käsistä! Nyt lähden odottelemaan Täykkäreiden päätösjaksoa, Nyyyyh!!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit