keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Tahtomattani loppuneet

Nyt onkin esittelyssä pari juttua, joista toisesta ei ole edes kuvaa...
Syynä on se, että se on kadonnut! Kyseessä on Tässä postauksessa näkyvä Avonin Color Trend-sarjan Highlighter Eyeshadow Powder sävyssä Halo. Eli tässä kuussa sain sen ja kerran ehdin kokeilla, kunnes ystäväni polttareiden jälkeen en sitä löytänyt mun luomiväri-kassista :(. Aattelin tässä jossain vaiheessa ensi viikolla vielä kunnolla käydä läpi sen kassin (ja voisin samalla vaikka kuvailla nuo mun tällä hetkellä omistamani luomivärit...), josko se kuitenkin löytyisi sieltä... Tuon luomivärin kun ostin seuraavan luomivärin tilalle:

Mulla siis hajosi lavuaariin (lipsahti kädestä, oli vielä vajaa puolet jäljellä...) tämä todella vanha Oriflame Beauty-sarjan Mono Eyeshadow Essentials luomiväri sävyssä Champagne. Tämä oli siis ihon sävyinen ja käytinkin tätä lähinnä silmäalusille "peitevärinä" peitevoiteen päälle ennen puuteria. Toimi näin kyllä ihan hyvin!
Tätä samaa tarkoitusta varten ostin tuon Avonin tapauksenkin, mutta nyt kävi miten kävi... Onneksi yhdessä Avonin nelikossa on ihonsävyinen matta-väri eli ei tarvitse ilman onneksi olla :).
Tuota Oriflamen luomiväriä ei ole ollut enää aikoihin myynnissä, mikä harmittaa suuresti, hyvä sävy tähän mun käyttötarkoitukseen :/.

Saa siis vapaasti ehdotella ihon sävyistä, mono-pakkauksessa myytävää MATTAluomiväriä, jos tiedätte sellaisia. Kerran Anttilassa katselin ja ainakin Rimmelillä näytti olevan jonkunlainen myynnissä... Tietääkö joku, olisiko Make Up Storella?? Siellä ei ole vielä tullut vierailtua, mutta nyt voisi olla hyvä syy käydä ostoksilla...
Noh, kiirettähän ei onneksi tuolle ole, kun siinä nelikossa on kuitenkin oikea sävy. Jos sen käyttäisi pois ensin :).

Ottakaahan mallia kaikki, jotka haluatte ylimääräisestä kosmetiikasta eroon; "kadottakaa" ja rikkokaa "vahingossa" ne, niin ongelma ratkeaa ;).
Mutta nyt lähden syömään, kauhea nälkä!!
Miumoi <3

6 kommenttia:

 1. Mä en oo vielä eksyny siihen Make up storen liikkeeseen, jotenkin on korkea kynnys sinne menoon kun on sellainen pieni 'intiimi' liike. Sinne mennessä tulisi sellainen olo että on pakko ostaa jotain...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mulla on ollut vähän sama tunne :D.
   Innolla haluaisin käydä ensin katselemassa, mitä siellä on ja sitten myöhemmin vasta ostaa jotain :). Vaikka eihän se tuskin oikeasti sitä tarkoita, että tarvisi ostaa mitään vaikka katselemassa käykin :).
   Mutta nyt voisin kyllä ihan asiakseen käydä katsomassa olisiko tuota oikeanlaista luomiväriä siellä :).

   Poista
 2. Mulla on sellaisiin intiimeihin pikku liikkeisiin kovin ristiriitaiset fiilikset.Toisaalta sieltä saa parhaimmillaan hyvää ja kiireetöntä palvelua,toisaalta myyjä voi olla karmea kyylä joka huohottaa niskan takana koko ajan ja yrittää myydä vaikka väkisin ja ihan mitä vaan.
  Kummankin sorttisia kokemuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämäkin on just kuin mun ajatuksista :).
   Mutta kyllä mä tuonne MUSillekin vielä menen, ehkä jopa jo ensi viikolla ! Ja ne kunnolliset rintsikatkin mun pitäisi käydä pikkuliikkeestä ostamassa :D.

   Poista
 3. heips, oletko testaillut niitä oriflamen ecobeauty-hommeleita? (: miltä ovat vaikuttaneet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, olen käyttänyt!
   Juttua saattaa tulla tämän kuun aikana, kun se yövoide ehkä loppuu mulla piakkoin :).
   Mutta näin esimakuna voin sanoa, että todella positiiviset kommentit on tulossa tuotteista :D.

   Poista

Suositut tekstit