sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Kesäisempiä syntejä

Tässäpä tulisi suoraan kuun ensimmäiset syntini :).

Sain siis eilen illalla tuttavaltani Oriflamen tilaukseni ja sieltä tuli kesäisiä juttuja: jalkasuihke, vartalokuorinta ja kasvosaippua. Nuo Discover-sarjan kuorinnat ovat aika suihkugeelimäisiä, mutta saanpahan testata tuoksun, joka tuubin suusta nuuhkittuna vaikutti kivalta :).
Saapa nähdä, miten käy tuon kasvosaippuan kanssa, kuivattaako liikaa kasvoja... Vielä ei ainakaan ole kasvojeni iho alkanut pahemmin rasvoittua, tosin lämpimiä päiviäkään ei ole vielä ollut. Tuli mieleen, että voinhan mä kokeilla käyttää tuota selkään ja rintakehällekin sitten, kun finnejä puskee. Siten ainakin saan käytettyä tuon, jos naamaa kuivattaa liikaa :).
Seuraavasta kuvastosta tulee taas tilattua tuota uutta Amazon-sarjaa, laskin että 7 tuotetta tulisi sitten seuraavassa tilauksessa itselleni ja yksi sitten Mr. Insinöörille. Antaa mennä kun on alamäki :p. Saa nähdä, tuleeko ne vielä tässä kuussa... Jos sitten viimein yrittäisi rauhoittaa tätä ostelua tämän kuun jälkeen, Lushillekin tosin olisi tullut muutama tuote, joita haluaisin tilata kokeiluun...

Jooh, mutta tänään mulla sentään pari tuotetta loppuikin onneksi eli jospa tämä jotenkin tasapainossa vielä pysyisi :D.
Muuten ollaan tänään otettu sekä rennosti että siivottu viimeiset jutut. Keittiö piti putsata, tiskit laittaa pyörimään koneeseen ja vessakin siivota. Ensi viikon alussa vielä pyykit pestä, niin sitten voisi hyvillä mielin käydä siellä Kööpenhaminassa :).

Ja kissatkin ovat tänään nauttineet, Siiri makasi parvekkeen lattialla auringossa ja Neffi kyttäsi lintuja ja kärpäsiä :). Ehkä se kesä on tännekin pikku hiljaa tulossa!
Tällaista siis tänne, nyt on sitten parina päivänä ainakin tulossa loppuvia tuotteita lyhyesti, tosin ne Avonin ja Yves Rocherin paketitkin tulee ensi viikon aikana, niin niitäkin sitten esittelen omissa postauksissaan :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Piti kysymäni...
  Ootko koskaan tehnyt niin kuin minä nyt?

  Kyllästyttyäni ison tuoteen (400ml) tuoksuun laitoin sen takaisin varastokaappiin odottamaan ja otin toisen tuotteen käyttöön. Toivon että jonkin ajan päästä, toisten tuotteiden jälkeen, sitä jaksaa taas haistella.

  Ootko kokeillu? Mahtaako toimia...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mäkin nuita tuotteita vaihtelen eli mielestäni toimii :).
   Ei tosiaan pääse liikaa kyllästymään.
   Ja itse olen tosiaan päättänyt, että jättipurkkeja en enää osta, jos vain se on mahdollista. Toki jotain suihkugeeliä tai muuta vastaavaa pystyy käyttämään sitten käsisaippuana, niin ne ainakin kuluvat nopeasti :).

   Poista

Suositut tekstit