perjantai 15. kesäkuuta 2012

I'm Back !!

Hengissä ollaan, väsynyt ja hieman pahoinvoiva vain.
Aamulla syötiin hotellissa aamupala puoli 8 aikaan ja sen jälkeen ei ehditty syödä, varsinkin kun huomattiin, että työtapaamisen jälkeen tuli melkein kiire lentokentälle ja koneeseen... Ja koneessakaan ei myyty edes leipiä :(. Suklaapatukan sitten pahimpaan hätään ostin. Nyt söin pizzapalan äsken, joten jospa tämä olo helpottaa :).

Tällaista sain muuten perjantaina! Olin OrioNetshopista tilannut yhden tyvituuheuttaja suihkeen, mutta sitä ei ollut tullut ja he eivät jälkitoimituksia lähetä, joten työkaveri antoin tämän sitten tilalle ja tämä oli ilmainen tuote :).
Mikäs siinä, ilmainen kelpaa aina :D. Ja kasvovoide ja -vesi ovat hyviä, kun itse silloin aiemmin ostin tämän setin.

Shoppailla ei tosiaan ehditty Köpiksessä, Taxfreestä sieppasin sitten nopeasti Daim-pussin ja salmiakkia tuliaisiksi Mr. Insinöörille :).
Yritän sunnuntai-illaksi saada tehtyä jonkin näköistä postausta matkasta, vaikka kuvat ovat pääosin taksista otettuja :D. Ainakin eilisillan ruuasta tulee parempaa kuvaa (toivottavasti). Nyt en jaksa alkaa nuita kuvia värkkäämään, sillä pitää alkaa valmistautua huomista varten, kun ystävälläni olisi polttarit (ystäväni tietää tämän ajankohdan, joten siksi uskalsin paljastaa, vaikka hän tätä sattuisi lukemaan) :D. Saapa nähdä, kuinka kuollut olen huomenna näistä vähistä unista ja kun huomennakin pitää jo 7 aikaan herätä valmistautumaan !!
Eli huomenna ei taas tule postausta.
Sunnuntaihin siis, jos selviän vielä huomisesta kunnialla!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit