maanantai 25. kesäkuuta 2012

Paluu arkeen hetkeksi

Taas väsyttää, mutta ehkä olen kuitenkin hieman virkeämpi kuin viimeiseen 3 viikkoon :). Eli jotain hyötyä tuosta täysrentoutumisesta oli!
Liikkuminenkin oli helpompaa kuin mitä on ollut pariin viikkoon, joten väsymyksen piikkiin voi hyvin huonot jumppafiiliksetkin osittain laittaa.

Mutta nyt olisi vaihteeksi esittelyssä minikokoista purkkia, vuorossa on Sebamedin 20ml Olive Face & Body Wash.
Täytyy sanoa, että tämä oli todella positiivinen yllättäjä!! En normaalisti oliiviöljy-tuotteista pahemmin perusta, mutta tämä ei tuoksunut juurikaan sille perinteiselle oliiviöljylle, siitä isot plussat. Toinen suuri plussa tulee sitten siitä todella pehmeän kosteutetusta tunteesta, jonka tämä jätti kasvojen iholle pesun jälkeen! Se ei ollut sellainen kalvo, mikä on itselläni monista kuivalle iholle tarkoitetuista tuotteista jäänyt, vaan ihan pelkkä pehmeys.
Kropalle en tätä muuten kokeillut kuin mitä purkin huuhdoin vedellä, mutta samantyyppistä pehmeyttä olin myös kropalla havaitsevinani tällä pesemisen jälkeen.
Kun töissä oli OrioNetshopin tilauksen aika, niin mietin pää punaisena tilaanko tämän isommassa koossa. En sitten sillä erää tilannut, mutta ihan varmasti tilaan tätä isommankin törpön, kunhan saan nuita kasvopesuja hieman pois käytettyä :). Talveksi tämä olisi kyllä loistavaa ainetta, jos iho meinaa taas viime talven tapaan kuivua. Nyt olen huomannut naaman alkavan hieman taas rasvoittua, kun kelit lämmenneet eli sekaiholle tarkoitetut tuotteet nyt käytössä :).
Mutta tätä voisin kyllä lämpimästi suositella kokeilemaan! Onko jollain kokemusta tästä jo??

Mutta nyt taidan suunnata suihkuun, kun jälleen tämä ilta venähti Combatin takia, huomenna olisi vuorossa Spinning75-tunti eli yhtä myöhään menee sitten taas kirjoittelu.
Palataan sitten asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit