tiistai 5. kesäkuuta 2012

Huulirasvani

Olin kahden vaiheilla, kuvaanko ennuste-postauksen purkit, mutta sitten päätinkin vaihteeksi avata taas mun varastojen kätköjä ja esitellä huulirasvani :).

Tässä kaikki ovat yhdessä kasassa. Laskin, että nuita on tuossa 27 kpl, mutta mulla on excel-taulukossa luku 29 eli voi olla, että pari rasvaa on jäänyt jonnekin laukun/taskun pohjalle. Ei kun nyt muistin! Yksi ainakin jäi vessan peilikaappiin, jota käytän hampaiden pesun jälkeen! Noh, en viitsi kuvata enää uudelleen sitä :p.

Tässä käytössä olevat rasvat. Tuo Dermosilin Talvisalva on mulla sekakäytössä huulille, naamalle ja kynsinauhoille.
Tender Care on yöpöydällä, Dermosilin tuubi työpöydällä/laatikossa ja loput 3 puikkoa takkien taskuissa. Nyt tosin vaihdoin rasvat vain yhteen toiseen ja kaksi muuta pistin tuohon koriin. Tuo punakorkkinen on Avon Care-sarjan vadelman tuoksuinen rasva, etiketti on lähtenyt pois.

Sitten tässä on mun Tender Care-rasvat, yksi puikkona, yksi kultaisessa pakkauksessa (harmi kun en aikanaan ostanut myös hopeista...) ja 4 eri tuoksuista ja makuista :). Siis enhän mä tästä rasvasta tykkää yhtään kuten näkyy... :D.

Sitten lisää Oriflamen rasvoja, kolmea vasemmanpuoleista olenkin käyttänyt aina välillä.

Muutama purkkikin löytyi ja suklaata lisää... Oriflamen Giordani Gold Eliksiiri ostettu alesta alle 6e:lla, toistakymppiä hinta oli normaalisti muistaakseni.

Lisää Avoninkin rasvoja, valkea puikko on värillinen huulirasva, joka oli asiakaspalautus. Yhden olen itse aiemmin käyttänyt, joten päätin säästää tuon itselleni.

Ja viimeiseksi Avonin Color Trendin huulikiiltomaiset huulivoiteet. Muistelen, että jossain mulla on vesimelonin tuoksuinen vielä, en tiedä vaan missä... Varmaan se on jossain mun kassissa... Se ja sitten peilikaappiin jäänyt rasva ovat ilmeisesti ne kuvista puuttuvat.

Tällaisia varastoja löytyy siis huulirasvoista. Ihme, jos huulet muka vielä rohtuu :D.
Tosin nyt oon yrittänyt päivisin käyttää huulipunia ja -kiiltoja vähemmäksi :).
Löytyykö muita huulirasva-addikteja???
Nyt voisin alkaa selvittelemään seuraavaa Avonin tilausta ja mahdollista palautusta, kun veljen tyttöystävä palautti huulipunan ja -kiillon. Värit ovat itselleni turhan voimakkaita, niin ei viitsisi itsellekään niitä jättää...
Mutta katsotaan mitä huomiseksi ehdin tehdä, voi olla että pidän välipäivän, kun olisi jumppa ja sitten Avonin tilaus pitäisi jälleen tehdä :).
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Huulirasvat on vaan niin ihania, niihin jää helposti koukkuun

  VastaaPoista
 2. Nyt kyllä vähän kolmevuotta jäljessä, mutta saako noita avonin huulirasvoja jostain kaupasta suomesta (mistä?) vai pitääkö tilata (jos niin mistä tilaat) ??? :D Ja itsekkin addikti löytyy reilu 30 huulirasvaa xdd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään, edelleen näin 3 vuoden jälkeen rasvoja löytyy ja itse asiassa ovat myös lisääntyneet 35kpl:seen :D.
   Mutta niin, Avonin tuotteita ei saa kaupoista, vaan ne pitää tilata joko Avonin konsultin kautta tai sitten voi hankkia itse tunnukset ja tilata itse :)
   Täältä löytyy lisätietoa:
   http://www.avon.fi/PRSuite/howtobuy_landing.page

   Olen myös jonkinlaisen postauksenkin tehnyt Avonista:
   http://sentenced-to-live.blogspot.fi/2012/09/avon-juttua-vaihteeksi.html
   Hieman on jutut ehtinyt muuttua tässä 3v aikana tuon postauksen jälkeen (esim. postikulut ja ale-prosentit), mutta pääasiat ovat pysyneet samana :)

   Poista

Suositut tekstit