sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Hoitsikat hyvällä mallilla

Jos jostain voi olla tyytyväinen kaiken tämän kuun ostelun jälkeen, niin hoitoaine-purkit ovat pysyneet vähänä :).

Viime viikolla mulla vihdoin loppui tämä vuoden 2010 juhannuksen tienoilla ostamani Andrew Collingen Perfect Endings Salon Conditioner. En tiedä onko näitä vielä kaupoissa myynnissä??
Itse ostin tämän Anttilasta alennuksesta ja ihan kelpo ainetta oli mielestäni, silotti hyvin takkuni, mutta kyllä mulla silti jäi hiukset vähän pörröisiksi kuivuttuaan. En tiedä, auttaako siihen mulla yhtään mikään aine, tuntuu että nuo mun hiukset on nyt vaan tuollaiset mitkä on :p. Kiva oli kuitenkin kokeilla tätäkin, mutta ei jäänyt mitään suuria intohimoja ostaa lisääkään :).
Nyt mulla on hoitoaineita jäljellä se mun Jumbo-Tigi-Tyhmä-Blondi (noin 400ml vielä...) ja hiusmalli-lahjaksi saamani 200ml Schwarzkopfin hoitis \o/.
Voi että mä odotan tuon Tigin loppumista kuin kuuta nousevaa... Oon huomannut, että alkaa varmaan sekin jo vanhentua (onhan se mulla ollut jo vuodesta 2009 asti...), kun joutuu 1 pumppauksen sijasta käyttämään 2-3 pumppausta, että saan hiuksista kaikki takut pois, vaikkei hiukseni tällä hetkellä pitkät edes ole. Täytyy ottaa se nyt tehokäyttöön, josko tämän vuoden aikana sen saisin pois käytettyä...

Pidennetty viikendi lähenee loppuaan, kerta kaikkiaan todella mahtavaa ja rentouttavaa ollut! Pelottaa nyt vaan se, että kun en vielä kunnolla sairastunut, niin tietysti sairastun kun olen sen heinäkuun ekan viikon lomalla -,- . Se olisi niin mun tuuria! Mutta jospa kerrankin olisi onnea mukana ja saisin lomasta nauttia sitten, pitäisi ne kengät ja kunnon rintsikat käydä vielä shoppailemassa, niin olisi sitten kaikki kunnossa niitä ystävän häitä varten. Niin ja ne aurinkolasitkin pitäisi ostaa...
Mutta nyt voisin aikani kuluksi hieman pelailla pitkästä aikaa Topkanissa, kun Mr. Insinööri lähti lennokkeja lennättämään :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Hehee, mulla kans tua sama tigin tyhmä blondi tehokäytös :D saa nähä koska loppuu.. mut voi ahdistus ku noit jättipulloi on kaapit pullollaan.. no ehkä ne loppuu joskus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole (luojalle kiitos!) jemmannut enempää jättikokoisia pulloja nuita Tigi-tweensejä lukuunottamatta! Saisi siinä päätä hakata seinään ihan tosissaan, kun eivät koskaan lopu :D.
   On mulla 2 shampoota Avonilta, jotka ovat 400ml, mutta niitäkään ei ole enää kuin alle puolet jäljellä ja ne ovat sellaisia, joita olen jo muutaman pullon käyttänyt ja hyväksi todennut. Kyllästymistä tosin on niissäkin havaittavissa, enkä niistäkään enää nuita 400ml pulloja osta, 250ml saa riittää tulevaisuudessa :D.

   Poista

Suositut tekstit