torstai 7. kesäkuuta 2012

Jalkakäsivoidetta käytetty pois, onneksi!

Tiedättekö sen tunteen, kun yritätte ajatuksen voimalla saada käytettyä loppuun jonkun inhoamanne tuotteen ja sitten kun se vihdoin ja viimein loppuu?
Itselläni kivasti loppui nyt kuun ensimmäisen viikon päätteeksi tällainen tuote:

Oriflamen Delicacy Hand Cream, jonka vaihdoin käsivoiteesta jalkavoiteeksi. Siitä voitte jo päätellä, mitä tästä tykkäsin... En tykännyt !!
Tämä oli tuoksunsa puolesta niiiiin suuri pettymys, ettei toista ole vähään aikaan ollut! Tämän piti tuoksua vadelmille ja millehän kaikille marjoille, vaan mun nenään tämä tuoksui jollekin todella tunkkaiselle kukkatuoksulle! Hyhhyh... En sitten pystynyt käsissä tätä parin kokeilun jälkeen käyttämään, niin pistin sitten jalkavoiteeksi, vaikkei kosteustehot siihenkään millään riittäneet. Käsissä tämä olisi varmaan jonkin verran kosteuttanut, jos olisin pystynyt reilusti tätä laittamaan.
Harmittaa, mutta tulipahan edes jotenkin pois käytettyä. Enkä osta uudelleen!

Seuraavaksi jalkavoiteeksi lähtee (jälleen, yllätys yllätys) Oriflamen käsivoide. Tätä pystyin sentään muutaman kerran enemmän käyttämään käsissä ennen totaalikyllästymistä... Tästä tulee sitten juttua enempi toivottavasti viimeistään ensi kuussa.
Sen verran sanottakoon, että Oriflame kyllä osaa tehdä kosteuttavia käsivoiteita, mutta tuoksut menevät sitten harvinaisen usein täysin metsään :/. Ainakin minun nenääni uskoen...

Tänne ei mitään sen ihmeempiä kuulu. Eilen en tosiaan ehtinyt tänne kirjoitella (enkä kyllä kuvaillakaan sitä ennuste-postausta), kun piti Avonin tilaus värkätä ja kävin Sh'Bamissa, jossa sitten yhden hypyn päätteeksi jalka petti alta ja nilkka vääntyi...
Noh, selvisin siitä sen yhden biisin aikana ja kipu hellitti, joten jatkoin tunnin loppuun, mutta sitten pukuhuoneessa kenkiä pukiessa tuo oikea jalka petti uudelleen ja nyrjäytin sen taas... Sitten se kipu ei lähtenyt täysin pois ja tänään en meinannut sängystä päästä ylös, joten töissä aamun istuin toimistossa jääpussi nilkan ympärillä :( ...
Ei sitten puhettakaan, että Balanceen viittisi mennä tänään. Pyöräillä sentään pystyin, se ei sattunut...
Täytyy katsoa uskallanko Pumppiin mennä huomenna, siinähän ei muita jalkajuttuja olisi kuin kyykyt ja askelkyykyt. Tai sitten vapaaehtoisesti vaan lepopäivä, kun lauantaina pitäisi käydä kaupunnilla. Ärsyttää, kun oli niin hyvät liikunta suunnitelmat nyt ennen sitä reissua, niin eiköhän se sitten mennyt perseelleen, kirjaimellisesti...

Mutta voisinpa alkaa nyt kuvailla purkkeja, kun Mr. Insinööri lähti käymään lennokki-kerholla. Saan rauhassa puuhailla täällä omia hömpötyksiä ja lueskella blogeja :).
Miumoi <3

6 kommenttia:

 1. Löysin blogisi vasta vähän aikaa sitten ja nyt päätin kommentoida ensimmäistä kertaa. :) Blogisi on mukavaa luettavaa ja parasta mielestäni on se kun postailet niin usein. :)Pidän kuukauden yhteenvedoista ja ennustus-postauksista eniten. Mukavaa on myös kun nykyään laitat silämämeikeistäsi kuvia välillä.

  Voisit tehdä taas pitkästä aikaa postauksen varastoistasi. :) Niitä voisi muutenkin tehdä parin kolmen kuukauden välein. :) Niihin voisi myös laittaa ennen/jälkeen kuvat. Toinen postausehdotus on myös ostolakko-blogissa joskus ollut: eli listaa kaikki kosmetiikka tuotteesi. Esim. käsivoiteet 3, rasvat 15 yms.. :D

  Kiitos blogistasi! :) Tätä on ollut mukava lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos kaunis mukavasta kommentista!! Lämmittipä mieltä suuresti ^_^. Mukavaa että olet tykännyt näistä mun höpötyksistä, varsinkin kun itse olen monesti miettinyt, kannattaako mun esim. nuita ennustus-postauksia tehdä :).
   Tämän kommentin rohkaisemana jatkan edelleen niidenkin tekemistä :D.
   Ja saa vastedeskin kommentoida ja kertoa myös omia kokemuksia ja vinkkejä :).

   Ja kiitos postausideoista!
   Varastoista olen suunnitellut tekeväni postauksen Heinäkuun lopulla, kun tulee vuosi täyteen tämän blogin kirjoittelua :).
   Mä luulen, että ainakaan 3 kuukauden välein tehtynä muutoksia ei varmasti näistä varastoista hirveästi näe :D.
   Täytyy katsoa, onko selkeää muutosta havaittavissa tämän vuoden jälkeen, niin jos vaikka puolivuosittain sitten tekisi varasto-postauksia :).

   Mulla on Excel-taulukossa listattuna nuo mun kaikki mahdolliset kosmetiikat, voisin senkin sitten Heinäkuussa päivittää kunnolla (eli jälleen yksitellen laskea purkit) ja pistää sitten myös tänne niitä lukuja :).
   Ja olen myös vähitellen tehnyt yksittäisiä postauksia varastoistani, viimeisimpänä parin päivän takaa huulirasvoistani eli niissäkin sitten vilahtaa lukuja samalla :).

   Kiitos vielä kerran, kommenttiasi oli mukava lukea! Niin kuin on muutenkin aina mukava lukea kommentteja :). Pistähän itsellesi nimimerkki kommenttiesi loppuun, niin tunnistan sitten paremmin :) (vaikkei tänne nyt hirveästi kommentteja tulekaan :D).

   Poista
 2. Tiedän totisesti tuon tunteen..
  Ja yleensä käy niin että purtelo vaan pyörii nurkissa ja loppujen lopuksi viskaan sen tunkiolle kun väenvängällä saanut edes 2/3 kulutettua.Silloin tuntuu "luvalliselta" heittää pois.

  Sen verran kuitenkin nuuka luonne olen ettei ihan parin käyttökerran jälkeen heitä pois vaikka tuote ei mieluisaa olisikaan.
  Joitain saa onneksi menemään vaihdossa eteenpäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en itsekään raaski kovin helpolla heittää purkkeja pois lähes täysinäisinä. Saa olla todella painava syy, että siihen alan :). Onneksi monille tuotteille keksii aina jotain käyttöä, jos ei alkuperäisessä tarkoituksessa kykene käyttämään pois :).
   Ja tosiaan myös pois antamalla, jos jollekin kelpaa.

   Poista
 3. Kiva juttu kun noita postauksia on tulossa kesällä! :) Niin ja se unohtui että just noi yksittäiset varasto postaukset on myös mukavia. :)

  Olen siis toi eka kommentoija, nimimerkki tosiaan unohtui. :)

  T. Maiju

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä on tosiaan tulossa. Ideoita on päässä vaikka mitä, vaan kun olisi aikaa ne toteuttaa :D. Ehkä sitten kesälomalla tulee paremmin juttuja (tai jos edes silloin ehtisin luonnoksiin kuvailla juttuja ja kirjoitella valmiiksi), kunhan joskus sellaisen ehdin pitää :D.

   Ja varmaan jo ensi viikon jälkeen pystyn paremmin keskittymään muuhunkin, kun työreissun saan pois alta :). Nyt ollut niin levoton olo viime aikoina, ettei meinaa pystyä keskittymään mihinkään :D.

   Poista

Suositut tekstit