perjantai 29. kesäkuuta 2012

Kesälomaviikko vol.1. alkanut!!

Ja se viikkohan oli hyvä aloittaa sitten migreenikohtauksella :p. Noh, onneksi se ei ehtinyt pahaksi äityä, niin lääkkeet ja tunnin lepo kattien kanssa auttoi :).
Nyt voi onneksi rentoutua täysin ja tehdä ihan mitä haluan tai jättää tekemättä! No okei, pitäisi kyllä kotitöitä tehdä, joten kaikkea en voi jättää tekemättä vaikka haluaisin...
Mutta nyt voisin esitellä viimeiset tämän kuun loppujat.

Sain tämän vessan raikastimena toimineen Avonin Ice Sheers Refreshing Eau de Toiletten käytettyä, tämänhän otin käyttöön, kun edellinen tuoksu loppui. Tuossa postauksessa on myös linkki toiseen postaukseen, jossa olen tästä tarkemmin kertonut.
Kiva tuoksuhan tämä oli, mutta en tiedä miten kyllästyin tähän niin nopeasti...
Onneksi tämä on nyt pois hyllyä täyttämästä :). Nyt mulla onkin kaikki hajuvedet sellaisia, joita mielelläni ihan hajuvetenä käytän! Saa sitten nähdä, täytyykö vanhemmasta päästä alkaa niitä käyttämään vessatuoksuina. Vielä ainakin ovat liian ihania, että raaskisin niistä luopua :D.
Nyt meillä ollut käytössä Blade One Touch (tai mikä se nyt olikaan), joka sattumalta löytyi käyttämättömänä kaapista. Kerrankin oikea vessatuoksu :D.

Tässä on vihdoin ilonaihe!! Sain nimittäin tämän töissä olleen Avonin Ultra Colour Rich 24K Gold Lipstick huulupunan (sävyssä Golden Peach) vihdoin käytettyä!!!
Tämä oli pettymys, sillä ne "kultahiput" näkyivät ihmeellisesti huulilla, ihan kuin olisi ollut jotain roskia huulissa... Muuten tykkäsin kyllä sävystä, kun oli sellainen luonnollinen, jota pystyi lisäämään ilman peiliä.
Mutta tämä oli ensimmäinen huulipuna ties kuinka pitkään aikaan, joka on loppunut! Olen niin onnellinen, nuita huulimeikkejä kun vielä löytyy "muutama"...

Nyt töihin lähti käyttöön jälleen huulipuna Avonilta ja tämä Glazewear Diamonds-puna (sävy Razzle Dazzle) onkin melko vanha tapaus :D.
Mutta jotain hyvääkin tässä on, koska tämä saattaa aika piankin loppua!
Ja huulipunia en todellakaan ala tonkimaan tuolta hylsystä, en muuten saa koskaan näitä käytettyä :p.

Tässä vielä olen yrittänyt kuvata sävyjä kädelläni.
Ylempi otettu keittiön ikkunan vieressä ja alempi parvekkeella.
Vasemmalla on Golden Peach ja oikealla Razzle Dazzle.
Tykkään siis paljon tällaisista luonnollisista, vähän sävyä, kiiltoa ja kosteutta antavista huulipunista, joita on nopea ja helppo levittää :).

Mutta nyt voisin jatkaa pöölöilyä, aivot ovat menneet loma-asentoon :D.
Palataan huomenna yhteenvedon kera!
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Rentouttavaa ja voimaannuttavaa lomaa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aion kyllä ottaa kaikki irti tästä viikosta :) !!

   Poista
 2. Ihanata lommaa :-) Ei tää pöpö mussa kovin pitkään viihdy joten jos vaikka torstaina törmättäisiin. Ollaan yhteyksissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Katsotaanpas tuota torstaita sitten!! Pikaista paranemista sinne :).

   Poista

Suositut tekstit