tiistai 26. kesäkuuta 2012

Levyjä ja Kiviä

Jälleen on tullut tilattua ja ostettua jotain pientä, mutta tällä kertaa ei onneksi ole kysymyksessä kosmetiikka :). Kyseessä on mun toiset rakkauteni eli musikki ja kynttilät :D.

Tein lauantaina tilauksen Levykauppa Äxään ja tänään tuli ensimmäinen paketti, jossa oli 3kpl CD-levyjä!!
Paketista paljastui Entwinen jo jokin aika sitten julkaistu kokoelmalevy Rough N' Stripped, Sonata Arctican uusin Stones Grow Her Name sekä Mikko Herrasen uusin Kylmä Maailma.
Voi että, mä haluaisin jo päästä kuuntelemaan nuita, mutta saa odottaa loppuviikkoon ennen kuin on aikaa keskittyä kunnolla nuihin... Mä tykkään kuunnella levyt ajatuksen kanssa ja lukea sanat tarkkaan ja miettiä merkityksiä niille :). Tosin Mikon levyllä ei ollut sanoja mukana, joten sitä saa tarkemmin kuunnella sitten :/. Entwinen biisit osaankin lähes ulkoa, kun omistan kaikki albumit, pari ennen julkaisematonta biisiä siinäkin toki oli :). Mutta tuo Sonatan levy! Se on kaikista paras, kun biisejä voi tulkita niin monella tavalla. Mitä pikaisesti vilkaisin biisien nimiä ja sanoituksia, niin kaikenlaisia mielleyhtymiä kyllä jo tuli :D. Varsinkin nykyisen sinkkubiisin I Have A Right merkitys yllätti täysin (selkeästi oli se kerrottu)!
Onko teille musiikki elinehto ja mikä teille musiikissa on tärkeintä??


Toiset ostokset ostin sitten tänään Cittarista, kun olin saanut MN:ltä leimakeräilykortin, jolla sai vielä Iittalan Kivi-tuikkuja puoleen hintaan!! MN oli hommannut itselleen Kastehelmi-sarjaa ja ei kuulemma nuita tuikkuja tarvinnut, niin antoi tuon passinsa mulle, kun itse tosiaan haluan kartuttaa jo valmistujaislahjaksi saamiani tuikkuja.
Nyt sitten kokoelma karttui Omenanvihreällä hintaan 7,45e ja Vaaleanlilalla hintaan 14,95e. Ei todellakaan ollut pahan hintaiset alennettuun hintaan!!
Niin ja nuo "naarmut" kuvassa ovat pöydän, ei tuikkujen :).
Oijoij, mä niin odotan syksyä ja pimeneviä iltoja, kun saa alkaa taas kynttilöitä polttamaan!! Niin parasta <3.
Onko teillä jotain sarjoja mitä keräätte??

Mutta nyt lähden jälleen suihkuun! Oli tosiaan Spinning75-tunti ja voi luoja, miten järkyttävä ilma oli siellä Satsilla nyt, kun muutenkin sää ollut tuollainen kosteannihkeä! Hiki valui jo pelkästään saliin mennessä...
Mutta huomenna taas juttua loppuneista :).
Miumoi <3

6 kommenttia:

 1. Musiikki on yksi suuri rakkaus,ollut jostain ala-asteesta alkaen elikkäs kolmisenkymmentä vuotta =) En voi kuvitella elämää ilman musiikkia.

  Keräsin jossain vaiheessa Iittalan yhtä lasisarjaa savuharmaana,mutta jätin jossainvaiheessa sikseen.Aikalailla astioita ehti kyllä kertyä.Miltei kaikki tuttavat keräilee jotain tiettyä astiastoa,noi tuikut tuntuu olevan aikamoinen hitti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musiikki on kyllä niin tärkeä osa elämää :). Liittyy niin paljon muistoja ja hetkiä... Olisi kyllä orpoa, jos ei saisi koskaan musaa kuunnella.
   Ja voi sitä riemua, kun löytää itselleen uuden lemppari bändin/laulajan!!

   Itse en ole astioita alkanut keräämään, mutta mietinnässä on ollut, josko jossain vaiheessa ostaisi jonkun laadukkaan astia-sarjan, kun alkaa meijän halpislautaset olla pian entisiä...
   Nuo Kivi-tuikut ovat ensimmäinen keräily-juttu, josta olen tosissani innostunut :).

   Poista
 2. Apua minkä hintaisia noi tuikut vaikka ALENNETTUJA!!! Siis mä oon sitten aivan eri sorttia kun "te keräilijät" ;) Mä en kuuna päivänä ostais 7 eurolla (saati 14 eurolla!!!) tuikkukuppeja vaikka ois minkä merkkisiä!! :D:D
  Just kattelin yks päivä Tiimarissa kaikkia ihania koriste-esineitä, kulhoja ja mukeja jne ja ne oli NIIN ihania, oisin halunnu kahmia kaikki! Niissä lukee pohjassa Tiimari, mutta maksaa 80% vähemmän kun "merkkituotteet" ja on musta paljon söpömpiä ja kauniimpia! :D En malta oottaa että pääsen muuttamaan omaan kotiin ja saan ostaa kaikkea söppänää sinne.. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvä, että löytyy erilaisia ihmisiä :).
   Itse taas en mitään koriste-esineitä halua meille enää, mutta kynttilöitä kun tykkään polttaa, niin mielellään sitten päätin alkaa kartuttamaan nuita Kiviä :). Ja nuo ovat kyllä oivallisia lahjaideoitakin, jos ei muuta keksi ostaa :D.
   Oon jopa miettinyt, että voisin jotain ostaa PartyLiteltakin :D.

   Poista
 3. Ai niin ja sitten tuosta musiikista, mulle se ei oo koskaan ollu mikään erikoinen juttu. Onhan sitä ihan kiva kuunnella, ja joissain biiseissä on kauniita ja koskettaviakin sanoja, mutta musiikki itsessään ei oo mulle minkäänlainen elinehto. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ollut musiikki mukana niin tiiviisti elämän hyvissä ja huonoissa hetkissä, niin en vaan enää pystyisi siitä luopumaan mistään hinnasta :).
   Ja pystyn jotenkin laulujen sanojen kautta itseäni ja tunteitani ilmaisemaan myös paremmin, jos on tarpeen :).

   Poista

Suositut tekstit