lauantai 23. kesäkuuta 2012

What a Lovely Day!

Nyt tuntuu, että on saanut hyvin levätä! On ollut niin kiva viikonloppu ja ajatella, vielä huominenkin jäljellä \o/.
Tänään nukuttiin klo 7 kissojen herätyksen jälkeen vielä 11 asti ja syötiin aamupala parvekkeella, kun paistoi niin lämpimästi :). Sitten käytettiin nuita katteja tuolla takapihan puistossa, kun Neffillä tuntui olevan vähän liikaa energiaa. Täytyy se vaan myöntää, ettei nuista meijän kissoista ole ulkoilijoiksi; Siiri huusi koko ajan ja Neffi ei uskaltanut liikkua oikein mihinkään ensimmäiseen puoleen tuntiin :D. Ja sisällekin se piti kantaa, Siiri taas juoksi sisälle häntä pystyssä, kun tajusi että kotiin pääsee :D. Noh, pääasia, että hieman rauhoittuivat sitten :).

Mutta sitten taas seuraavan loppuneen esittelyä. Tuttuun tapaan jälleen käsisaippuaa loppui, kyseessä Dermosilin Designs-sarjan Ice Blue Hand Soap, joka oli sitä kivan jään turkoosin sinistä. Muuta en tästä osaa sanoa, kuin ihan perus saippuaa oli, tuoksui sellaiselle makean raikkaalle. Loppuvaiheessa tuosta oli vaikeaa puristaa tavaraa ulos, en muista että aiemmin olisi ollut samanlaisia vaikeuksia, vaikka olen saman sarjan saippuoita ennenkin käyttänyt. Kun tavaraa oli pari senttiä pohjalla jäljellä, lisäsin vettä ja käänsin toisin päin, ei enää hermot ja voimat menneet :).
Mukava oli tätäkin testata, mutta ei jää ikävä. Edelleen turkoosin värinen on mun lemppari tästä sarjasta :). Ja Snow White odottaa vielä kaapissa.

Mutta nyt voisi taas lähtä vähän lihaa, makkaraa ja maissia grillaamaan. Joo, ei enää ole paniikkia läskistymisestä :p. Ensijärkytys paniikki vain tuli siitä mekko-kuvasta, joka laantui pois pian :). Hyvällä omalla tunnolla mussuttanut Daimia, juustonaksuja ja suklaata täällä :p. Sama jatkukoon vielä huomisen!
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa kaikinpuolin loistavalta =)

  Meillä oli parhaimmillaan 4 sisäkissaa ja ei ulkoiluista tullu yhtään mitään...ihan järkyttävää vetää nurtsilla perässään kissaa joka makaa kyljellään ja ulvoo...sellaisia reissuja pari tehtiin ja sit luovutin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei :D. Pystyn hyvin kuvittelemaan tilanteen :D.
   Nuo kuitenkin alun jälkeen alkoivat kävellä vaan Siiri huusi kuitenkin, jopa ruohoa syödesään :D. Neffi oli onneksi hiljaa!
   Mutta aiotaan nuita reissuja tehdä aina välillä, ainakin silloin jos näyttävät olevan liian energisiä :D.

   Poista
  2. Mun mielestä on tosi söpöä kun kisut menee nätisti valjaissa..ja selvästi nauttivat ulkoilusta.Mun tuurilla en vain yhtään sellaista ole saanut =)
   Naapurissakin on kissaherra joka on päivällä monta tuntia "narun jatkeena",naatiskelee kun emäntä ja isäntä tekee pihatöitä..
   Sun kissoissa selvästi ainesta ulkoiluun,varmaan säännöllisyydestäkin apua tottumiseen.Kissa ei ole niin rohkea kuin usein luullaan.Rohkea tutuille asiolle mutta erittäin epäluuloinen muuten.

   Poista
  3. Kyllä nuissa ehkä pientä potentiaalia saattaa olla ulkoiluun pidemmässäkin mittakaavassa :). Täytyy vaan niiden ehdoilla mennä ja omistaa kunnon hermot :D. Lupaavaa oli se, että Neffi lähti itse kävelemään sitten, kun aikansa ensi matona makasi ruohikolla :D.
   Ja kyllähän tuo Siirikin käveleskelee tuolla ihan hyvin, huutaa vaan samalla :D.
   Ehkä se siitä :).

   Poista

Suositut tekstit