torstai 28. kesäkuuta 2012

Huulet makeina jäätävissä tunnelmissa

Täällä on ollut jäätävät tunnelmat monessakin mielessä.
Aamulla töihin lähtiessä sain kaivaa hyllyltä pannan päähän ja lapaset käteen, että tarkeni pyöräillä töihin... Varmaan jotain +5C ja lisäksi tuuli kiitettävästi. Näköjään sanonta "Suomen kesä on lyhyt, mutta vähäluminen" pitää helkkarin hyvin paikkaansa jälleen tämän kesän osalta...
Toinen jäätävä juttu tapahtui tässä illalla jumpasta tullessa, kun piti käydä postista hakemassa 2kpl Zooplussan paketteja. Venäytin jälleen tuon oikean jalan nilkkani aika pahasti siinä kaupan pihalla, se ei oo varmaan siitä edellisestäkään venähdyksestä toipunut muutaman viikon takaa :(. Suoraan sanottuna v*tuttaa, kun menee sitten jumppa-suunnitelmat ensi viikolta uusiksi... Jalalla kyllä pystyy kävelemään ja luultavasti pyöräilemäänkin, mutta en tiedä uskallanko mitään muuta sillä tehdä, kun rappusten kiipeäminen sattuu taas ihan järkyttävästi :(. Että aika p*skat fiilikset tällä hetkellä...

Mutta kolmas jäätävä juttu on sitten se, että tämä Lushin Ice Blue saippua tuli tiensä päähän viime viikolla.
Tätähän ei ole enää Lushin valikoimassa, mutta ei toisaalta tule ikäväkään. Ihan jees saippua tämä oli, mutta ei omaan nenääni ollut mitenkään erikoinen. Jotain viilentävää vaikutusta olin huomaavinani, mutta se ei mitään merkittävää kuitenkaan ollut.
Kiva oli kokeilla, mutta; next one, please!

Nyt on käyttöön lähtenyt Oriflamen Milk & Honey Gold palasaippua. Nämä kolme palaa on vielä jäljellä siitä 100g palasta, käytettävää siis on :).

Toinen loppunut on sitten myöskin Lushia, nimittäin Sweet Lips huultenkuorinta. Tai noh, tähän meni suihkussa vähän liikaa vettä kun edellisen kerran käytin, niin oli sitten pakko heivata jämät lavuaariin...
Onhan tämä oikeasti sellainen "turhuus"tuote, jota voisi itsekin tehdä, mutta ei mulla ainakaan olisi tullut huulia kuorittua näinkään usein ilman tätä ja tämäkin mulla on ollut, öööö... syksystä 2009 asti :D.
Mutta ihana tuotehan tämä oli ja kuorimisen lisäksi kosteutti öljyjensä ansiosta hyvin huulet.
Ainoa pieni miinus tulee siitä, että ne öljyt painui pohjaan ja päällysosa kuivui. Tämän ratkaisin sillä, että pidin välillä purkkia ylösalaisin :).
Voisin siis ostaa uudelleenkin tätä jossain vaiheessa, talvella on kyllä erinomainen tuote!

Mutta nyt taidan lähteä syömään ja miettimään, mitä tuolle jalalleni tekisin, onneksi jumppia ei ole nyt muutamaan päivään :). Palataan taas huomenna, ehkä vähän paremmissa tunnelmissa!!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit