keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Mansikkaista ruumissuihketta loppunut vaihteeksi

Vaikka ahdistus lisääntyy tunti tunnilta, niin tänään oli kiva päivä töissä :).
Oli nimittäin virkistyspäivä ja ajeltiin pyörällä keskustaan, Ainolanpuistoon, josta lähdettiin tunnin Potnapekka-ajelulle. Oli kyllä erittäin mielenkiintoinen ja paljon uuttakin tietoa sai Oulusta :).
Ajelun jälkeen pyöräiltiin sitten syömään Sokeri-Jussin Kievariin, jossa söin alkuruuaksi Jokirapusalaatin, pääruuaksi merilohta ja jälkkäriksi oli suklaajälkkäri, joka oli suklaamoussen tyyppistä. Harmi, etten muistanut kuvia ottaa nuista, mutta hyvää oli!
Sitten pyöräilin kämpille jälleen Ainolanpuiston kautta. Kyllä se Oulu näyttää kesäisin kauniit kasvonsa, täytyy joskus lähteä kuvailemaan tuonne ihan ajan kanssa :).

Mutta jälleen olisi yksi loppunut tuote esittelyssä.
Kyseessä tällä kertaa The Body Shopin Strawberry Hydrating Spray vartalosuihke. Ihanan tuoksuinen oli, mutta tuo suihkemekanismi oli sellainen että teki ihon turhan märäksi... Tai sitten olen tottunut liikaa nuihin alkoholia sisältäviin suihkeisiin, jotka haihtuvat pian iholta...
Tykkäsin kyllä ja voisin kuvitella ostavani tätä joskus lisääkin, jos vain jälleen myyntiin tulee :).

Sitten käyttöön on lähtenyt saman firman täsmälleen samanlainen tuote, mutta tuoksuna tällä kertaa Granaattiomena :).
Tämäkin taisi olla Limited edition (?) tuote eli en tiedä, onko tämäkään kauaa myynnissä? Vai tietääkö joku paremmin näistä???Mutta huomenna olisi sitten lähtö... Käyn muutaman tunnin pyörimässä töissä ja tulostamassa esitelmä-diat paperille, niin saan sitten koneessa vielä harjoitella ja panikoida (jos siis pystyn koneessa mitään tekemään). Ja joo, kaiken järjen mukaan paniikkiin ei vaan ole mitään syytä... Noh, kammo mikä kammo, you know...
Tänään täytyy vielä pyykätä, joten huomenna ehtii vasta pakata. Niinpä huomenna ei tule postausta, vaan kirjoittelen sitten mahdollisesti perjantai-iltana taas, jos pääsen hengissä takaisin :p.
Wish me luck!
Miumoi <3

4 kommenttia:

Suositut tekstit