sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Eilisestä selvitty!!!

Voin sanoa heti alkuun, että tänään ei tule kovin nerokasta tekstiä kirjoitettua (onkohan sitä koskaan tullutkaan kirjoitettua :D).
Eilen siinä kävi niin, että yllättäen jaksettiinkin lähteä ruokailun jälkeen vielä jatkamaan iltaa :D.
Käytiin tosiaan Torillassa syömässä ja hyvää ruokaa oli! En jaksanut alkaa siinä ison porukan seurassa ottaa kuvia annoksista :).
Alkuruuaksi otin Tapaksia 3kpl (Mushrooms, Chicken Satay ja Bruschetta), pääruuaksi Wokin grillatulla lohella ja jälkiruuaksi Chocolate Triflen. Täältä voitte katsoa tarkemmat tiedot ruokalistasta. Tapaksia en ollut aiemmin syönytkään missään, niin en tiennyt yhtään, kuin pieniä ne olisivat. Ja kun eilen tuli kulutettua sen verran paljon, niin ehti uudelleen tulla nälkä pääruokaa odotellessa :D. Onneksi nälkä lähti tuolla Wokilla, en jaksanut edes kaikkea syödä! Jälkkärihän menee aina ja herkullista se myös oli! Kaiken kaikkiaan tuolla voisi käydä uudelleenkin syömässä :).

Porukka pieneni sitten puolella ruuan jälkeen, kun lähdettiin jatkamaan iltaa. Käytiin ensin Graalissa, mutta se oli niin täynnä ettei istumapaikkoja ollut. Päätettiin sitten käydä kurkkaamassa Kuluma, vaikka epäiltiin senkin olevan vielä täydempi jo silloin puoli 11 aikaan. Yllätykseksi siellä olikin sopivasti pieni pöytä vapaana ja jäätiinkin sinne juomaan yhdet :). Rammsteinit olivat aika suosittuja drikkejä sinä tunnin aikana, mitä olimme siellä, varmaan 5-6 kertaa tekivät ne drinkit :D.
Sitten päätettiin lähteä jatkamaan, että ehditään ennen pitkiä jonotuksia ja suunnattiinkin pitkästä aikaa Apolloon. Täytyy sanoa, että yllätyin positiivisesti! Tanssilattialla oltiin varmaan yli 3 tuntia kaiken kaikkiaan, DJ toteutti työkaverin biisitoiveet ja Iiris-niminen bändikin soitti illan aikana coveri-biisejä. Bändi oli myös hyvä :).
Ainoa huono puoli oli sisäänpääsymaksu; 8e plus narikka 3e :O !!! Ei kyllä tuon takia tule tuolla kovin usein käytyä...
Mutta tosiaan, pääni pääsin painamaan tyynyyn vähän klo 4 jälkeen, kun sain meikit pestyä ja juotua yhden palautusjuoman sekä otettua lihasrelaksantin. Nyt alkaa kropassa tuntumaan hieman jumeja ja väsyttää, mutta muuten olo on ihan hyvä. Ei jalatkaan ole kipeät, kun pistin suosiolla mun Goretex-Reebokit jalkaan :D. Ilman niitä olisin tuskin sängystä ylös päässytkään!
Että kyllä sitä vaan näköjään jaksaa, kun on asennoitunut ja valmistautunut oikein tarpeeksi etukäteen :D.
Mutta nyt lähden sohvalle rentoutumaan ja ehkä torkkumaankin hetkeksi, palataan huomenna taas purkkien pariin!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit