torstai 11. lokakuuta 2012

Oriflamen 13.jakson tilaus ja Hullutelut vol.2

Tuli CorePulse-tunnin jälkeen käytyä taas stokkalla. Yllättäen mukaan ei tarttunut yhtään purkkia, kun L'Occitanen käsirasva oli loppuunmyyty ja en halunnutkaan sitten ostaa Aussien 3 minuutin tehohoitoa :D. Tyhjin käsin ei kuitenkaan tullut lähdettyä, sillä rahaa upposi Herkkuun. En viitsinyt valokuvata niitä, mutta tässä listaa:

-Loimulohta pari isoa palaa
-Katkarapusalaattia n.300g
-Lohiviettelystä (jotain lohisalaattia ilmeisesti) n.100g
-Poronkäristystä
-Juustonugetteja (Mr.Insinööri halusi)
-Isoja katkarapuja kateille n.100g
-Tiramisu-jäätelöä
-Leipäjuustoa kilon levy
-Parit halloumi-juustot
-Aaverahkaa iso rasia
-Suklaamoussea iso rasia

Ottakaa vinkistä vaari; älkää lähtekö kauppaan jumpan jälkeen nälkäisenä :D.
Mutta joo, eilen sain sitten Oriflamen tuotteeni ja tällaiset sieltä tuli:

Eli Wonder Lash Intense Mascara ja Giordani Gold Venetian Affair Marbleised Eye Shadow sävyssä Starry Nights sekä seuraava kuvasto.

Tässä lähikuvaa tuosta luomiväristä. Todella vaikea oli todellista väriä saada näkyviin... Oikean puolimmainen on muokkaamaton ja kaksi muuta muokattuja. Mikään noista ei ole oikein oikean sävyinen :D. Se on enempi ruskeaan menevä violetti, ehkä lähemmäs menee tuo keskimmäinen sävy... Ja se ei ole täysin senkään sävyinen, mikä kuvastossa on :D. Erittäin moniulotteinen sävy, todella kaunis :).

Mutta tällaista tänne, nyt mä lähden syömään Subwayn 30cm Kana Teriyakin ja suihkuun :D. Palataan huomenna illalla taas asiaan!
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Tuli heti nälkä, ku luin noi sun Herkku-ostokset :D Ja toi luomiväri näyttää tosi kivan väriseltä, vaikka noista kuvista ei se ihan todellinen sävy sitte ilmenekään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, nuo oli kyllä hyviä herkkuja :).
      Tuo luomiväri on kyllä kaunis, mutta tosiaan tuota väriä on tosi vaikea saada kuvattua... Ehkä pitäisi salamavalolla kokeilla, auttaisiko se yhtään.

      Poista
  2. Minä kans ihastelin noita Oriflamen luomivärejä kuvaston sivuilta, on kyllä ihanan näköisiä =) Tosin ton tyyppisiä luomareitahan on ollu muillakin merkeillä, taas todiste siitä matkimisesta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, joo niinhän niitä on ollut :D. Avonillahan oli ne Satin Deluxe-luomivärit aikanaan, vaikkeivat olleetkaan tuollaisia marmorisia. The Body Shopilla törmäsin varmaan ekan kerran noihin marmorimaisiin luomareihin (ne Baked-jotain) ja muutamalla muulla merkillä on ollu kivan näköisiä myös, yrittänyt kuitenkin ostamista vältellä :D.
      Tuo sävy oli kuitenkin niin kiva, etten voinut vastustaa :D.

      Poista

Suositut tekstit