lauantai 20. lokakuuta 2012

Vihdoin muotoilutuotteitakin loppuu!!

Jotain hyötyä näistä lyhkäisistäkin hiuksista on; saan mun ikivanhat muotoilutuotteet käytettyä vihdoin pois (tai kovasti ainakin sitä toivon) !!

Nyt olen saanut pois kaapista tämän, öööö... aika monta vuotta sitten ostamani Schwarzkopfin Got2B Smooth 'n Chic Smoothing Hairspray hius"lakan"/suihkeen.

Tykkäsin tästä kyllä, mutta jos haluaa kunnon pitoa, niin siinä tämä ei ihan täysin toiminut. Jos laittoi paljon, niin ei näyttänyt hiukset kovin kivoilta :/. En kyllä saanut selvää, että onko tämä oikea hiuslakka vai mitä tämä on :D.
Mutta kaiken kaikkiaan ihan ok oli ja ihanan tuoksuinen!!! Pakkauskin niin söpö, että sen takia aikanaan tämän kokeiluun ostin :D.
En tiedä, aionko tätä uudelleen ostaa, en ehkä ihan heti... Tosin yritän nyt yhden Avonin lakkasuihkeen käyttää pois, että siitä pääsisi eroon...

Mutta joo, en tosiaan sitten tätä postausta saanut aamuksi, kun illalla jäin lukemaan parin päivän blogipäivitykset :). Mä siis selvisin siitä 2½h Spinningistä hengissä, vaikka ekassa osiossa tuntui välillä, että taju lähtee... Oli kyllä aika rankka veto, kun 98% ajasta ajettiin seisten... Mutta silti oli ihan sairaan kivaa pitkästä aikaa :D. Harmillisesti mulla vaan meinaa jumittaa tuo niska ja hartiat ihan tosissaan, täytyy varmaan särkylääke ottaa lihasrelaksantin lisäksi, niin ei mee pilalle meijän työporukan ilta!! Nyt voin hyvällä omallatunnolla sitten syödä kunnolla, kun tuli rapiat 1400kcal kulutettua ton 2½ tunnin aikana :D.
Jalat ei ihme kyllä myöskään kipeytyneet pahemmin! Katsotaan millainen olo on sitten huomenna!
Miumoi <3

3 kommenttia:

  1. Tuo got2be:n lakkahan ei käsittääkseni ihan perushiuslakkaa ole vaan tarkoitus on tosiaankin enemmän antaa kiiltoa ja erittäin pientä pitoa hiuksille.. Kyllähän sillä ihan kivan tuntoiset hiukset tulee ja tuoksuukin ihanalle mutta ei siitä muuten mihinkään ole :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niin.. se oon mie ;) Vaihdoin nimimerkkiä. Jos ihmettelet.

      Poista
    2. Joo, näin mä vähän arvelinkin :). Tulipahan testattua :D.
      Ja joo, luin just sun postaukset, niin huomasin tuon nimimerkin vaihdoksen :)

      Poista

Suositut tekstit