keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Ensimmäinen päivä hulluteltu!!

Niinpä sitä tuli aamulla käytyä Stokkalla ja ihan hyvin meni ja sain ne tuotteet jotka halusin, vaikka olin puoli 9 vasta paikalla :). Mulla meni eniten aikaa kassalla jonottamiseen, jos ne olisi liikkuneet nopeasti, niin olisin varmaan 20 minuutissa ollut sieltä pois :D.
Lisäksi jätin myös ostamatta joitain ensin haluamiani tuotteita, kun ei sitten tehnytkään mieli niitä paikan päällä ostaa... Mutta tässäpä niitä ostoksia olisi:

Fazerin bokseja piti tietysti ostaa, varsinkin kun piti saada kokeilla nuo uudet Pätkis- ja Geisha Dark-boksit... Hyviä ovat!! Tosin tuo pätkis on patukkana/pussissa hieman parempi :). Ostin myös Mr. Insinöörille sen valitsemat Pätkis-, Pihlaja- ja Julia-boksit :).

Kosmetiikkaa tuli VAIN nämä kolme juttua ostettua :o !!! Eli Moisture Kick-suihketta ja Max Factorin FLE:tä olen pitkään halunnut hehkutusten takia kokeilla, niin nyt ne sain :). Toiseksi ripsiväriksi otin kokeiluun Xperience Volumising mascara.

Pienen mietinnän jälkeen päätin ostaa sitten käsimatkatavara-laukuksi tuon Samsoniten kankaisen laukun. Oli tilavampi ja kevyempi kuin vastaava kovakantinen laukku :). Takuu on 5 vuotta, joten jospa se olisi kestävä...
Ja pitihän sen Neffinkin tulla nuuhkimaan...

Ja sitten ostin myös Gainomaxin suklaa-palautusjuomaa ja Iittalan Kivi-tuokut Harmaana ja Hiekkana. Mr. Insinööri kävi minua odotellessaan ostamassa 10 leffalipun paketin ja liput perjantain Sparzanzan keikalle :).
Sitten Herkusta ostin vielä töihin evääksi Broileri-Caesar-salaattia ja Aaverahkaa ja niitä jäi vielä reippaasti huomiseksi.

Huomenna taidan käydä Hulluttelemassa vasta illalla jumpan jälkeen, lähinnä Herkusta ostamassa loimulohta ja katson sitten onko vielä jotain muuta siellä jäljellä. Perjantaina täytyy taas aamulla mennä heti ostoksille :).
Sain myös yhden muunkin jutun tänään:

Tuttavani oli saanut Tupperin tilaajalahjat eli pieni juustokupu :). Tulee varmasti käyttöön!




Muuten sitten menikin päivä vähän plaaah-fiiliksissä. Lounaan jälkeen alkoi vatsaa poltella ja sen loputtua pää tuli kipeäksi ja hartiat meni jälleen jumiin -,-... Piti sitten perua tämän iltainen Balance, mutta jospa huomenna pääsisi CorePulse-tunnille :).
Katsotaan mitä postausta tulee huomenna, tänään saan vihdoin Oriflamen tavaranikin :). Tähän loppuun vielä kuva eilisillalta, erittäin harvinainen tapahtuma meillä nimittäin:

Katit olivat näin lähekkäin !!! Siiri ei tosin ollut kovin tyytyväinen tilanteeseen (tai minun kuvaamiseen) :D.
Mutta nyt alan tehdä Avonin tilausta. Palataan asiaan huomenna!!
Miumoi <3

12 kommenttia:

  1. Mää ostin just samat boxit namia ku sä, paitsi Geishan normaalina ku en niin paljo tykänny tuosta tummasta. Mutta ei voinu vastustaa laatikollista Pätkistä! :D
    Samsonite on hyvä, et varmasti kadu. Itse olisin ostanut sen kans, mutta ei älynny aikoinaan Hulluilta sitä ostaa, ja ku se normihintasena on niin törkykallis meikäläisen kukkarolle, niin piti tyytyä muuhun ku tarve oli. Vaikka onhan siinä vuosiksi laukkua sitten.

    Mä en ostanutkaan karkkien lisäksi (ja nekin aattelin säästää jouluun, muka) ku Eccon goretex lenkkarit. Ja ne tuli tarpeeseen. Sekä uudet harjat sähköhammasharjaan ku oli niin edullinen. Vähä mä oon tyytyväinen itseeni, ei yhtään hullua heräteostosta! Ainoastaan sivistynytta shoppailua :D Ja seuraava kohde on mullakin tarjolla vasta perjantaina :)

    MN

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee, vähän me ollaan hyviä ja sivistyneitä ;D.
      No okei, en mä ois oikeasti tarvinnut tällä hetkellä esim. ripsaria, mutta tuolla hinnalla halusin nyt ostaa ton FLE:n kokeiluun :p.
      Kiva kuulla, että tuo Samsonite on hyvä, työkaverikin kehui sitä, niin aattelin sitten tuhlata (normihinta tuolla pienelläkin kun olisi ollut 159e muistaakseni, joten 60e ale on jo tosi hyvä :) ).

      Täällä ei ainakaan tule suklaat kestämään jouluun, laatikot jo avattu :D. Tosin en ole vasta kuin 1kpl kutakin syönyt :D. Täytyy katsoa, tuleeko vielä jotkut boksit ostettua lisää... Ehkä voisi neekeripusujakin ostaa laatikon jossain vaiheessa... :D

      Poista
  2. Mie jäin nyt saikulle niin mietin vain, ettäehtisikö sitä käydä hulluilla itsekin. Luulin ensin, että tuli flunssa mutta olenkin päätynyt loppupäätelmään hampaiden narskuttelu. Tosi kipeä leuka, aivan kosketusarka. Hampaita myös vihloo.. En enää yhtään ihmettele, että aamulla oli niin kipeä olo: kuumeilutti ja palelsi aivan hulluna. Huomenna siis hammaslääkäriin ja ehkäpä hulluille ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä, jos ei ollutkaan flunssaa!! Toivottavasti syy selviää ja hoituu pian pois!
      Ja käyhän ihmeessä vähän hulluttelemassa, jotain hyväähän sitä pitää ostaa, kun on hamppilääkärissä käynyt :).

      Poista
  3. Mie suuntasin rohkeesti jo heti kasilta hulluttelemaan. Tosin mulla oli jo etukäteen tarkasti tiedossa mitä oon hakemassa, niin oli hellpo hulluttelu, meni vaan ehkä jotaan vartti että sain metästettyä ja maksettua kaiken. Onneks oli kaikki tarpeellinen samana päivänä tarjolla, niin ei tarvi loppuviikosta enää mennä hulluttelemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkin oli tarkoitus olla kasilta siellä, vaan sängystä ylösnouseminen oli taas ylivoimaista :). Kyllähän tuon puoli 9 aikaankin ehti saada ne mitä halusin, mutta kassajonoissa ei mulla käynyt tuuri, niissä meni suurin osa ajasta jonottaen :/.
      Mun pitää kyllä joka päivä käydä, kun ei yhtenä päivänä ollut kaikkea tarpeellista saatavilla :D.

      Poista
  4. Mä selvisin Hulluilta kahdella Lumenen silmämeikinpoistoaineella. :D Superdryn teepparin MELKEEN ostin mutta nyt on ilmeisesti vähän pakko säästää kun viikon päästä saatan olla työtön. :P

    Noita Pätkiksiä mäkin himoitsin mutta sain itseni pois niiden luota, huh. Ei karkkia mulle nyt pariin viikkoon ainakaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sua onnekasta, kun noin vähällä selvisit!! Olisipa mullakin ollut noin hyvä itsehillintä niiden suklaaboksien edessä :D.
      Mutta en ole syönyt vasta kuin 2 pätkistä ja yhden fazerinan ja geisha darkin \o/. Ei siis mennyt boksit yhdessä illassa :D.

      Toivottavasti sulla työasiat järjestyy ja mä kyllä uskon, ettei sun työttömänä tarvitse kauaa olla, jos niin sattuisi käymään :). Ihan varmasti sä jotain keksit ja etelässähän on kuitenkin paremmat työllistymismahdollisuudet, jos vertaa vaikka tänne pohjoiseen...
      Tsemppiä!

      Poista
    2. No ei ole "näinä aikoina" kovin helppoa saada mieluista työtä, valitettavasti...toki johonkin ns. paskahommiin pääsee aina, mutta mutta...yt:t on päällä vähän joka paikassa, kaikki on lyhyitä määräaikaisia duuneja, rekryfirmojen kautta ym. :( Mutta no, en mä kuitenkaan valita, katsotaan mitä tapahtuu. :)

      Poista
    3. Joo, no tuo on ihan totta, että tällä hetkellä on aika huono tilanne vähän joka paikassa :(.
      Mutta oon susta saanu sen kuvan, ettet sä tosiaan jää tuleen makaamaan vaan keksit ihan varmasti jotain, jos tuolta ikävät uutiset tulee :).
      Ja päivä kerrallaan täytyy tosiaan katsoa, mitä vastaan tulee!

      Poista
  5. Me käytiin kans keskiviikkona hullareilla ja hipelöin kyllä tuota Moisture Kickiä mutta sitten tulin järkiini, mulla kun on noita hiuksiin jätettäviä hoitoaineita niin paljon ja tuota Moisture Kickiä tuntuu olevan aina Hulluilla Päivillä eli enköhän mä selviä ilman sitäki ;) Mukaan lähti sitten vaan paksut sukkahousut ja etanaseerumigeeli =) Vähällä oli että ostan kameran, mutta ehkä parempi etten hullutellu liikoja ja sen kameran saa varmaan toistekin jostain edullisesti =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie kans hetken mietin tuota Moisture kickiä, mutta päätin tällä kertaa ottaa sen, kun tällä hetkellä nuo suihke-versiot ovat parempia kuin voidemaiset näihin lyhyisiin hiuksiin :).
      Vähällä olet sä myös päässyt hullareilta :D. Mä oon pannut tosissaan nyt ranttaliksi, kun viime kevään hullarit jäi flunssan takia laihaksi :). Huomenna pitäisi vielä käydä viimeisen kerran...

      Poista

Suositut tekstit