perjantai 5. lokakuuta 2012

EMP:n tilausta

Tässäpä tulisi nyt muutamasta vaatteesta huonolaatuista kuvaa päällä, jotka tilasin EMP:ltä. Parista topista pitää vielä ottaa uudet kuvat, joten ne sitten myöhemmin esittelen :).

Tässä on jo loppuunmyyty Tribaalifantasia vetoketjuhuppari (sellainen tummanharmaa/ruskehtava väriltään) ja Fuga-merkin New Mothe Farkut. Hetki on mennyt totutellessa noihin farkkuihin, kun ovat matalavyötäröiset :D.

Spiral-merkin Love Me pitkä girlie-paita. Kissoja pitää olla paidoissa... Ja tuo on musta oikeasti, mutta kun nämä kuvat onnistui näin hyvin.....

Lisää kissoja!!! Spiral-merkin Bright Eyes girlie-paita ja tässä oli tuolla alla "kiinni" valkoinen toppi, mutta enhän mä tajunnut pujotella olkaimia päälle siinä kiiressä, kun sovitin näitä :D.

Niiiin... Vielä lisää katteja... Spiral-merkin Snow Kitten girlie-toppi. Nyt piti ostaa enempi tuollaisia pidempiä ja väljempiä toppeja, kun muut eivät enää tunnu istuvan päälle...

Tämä H & R London-merkin Pink Floral Dress mekko oli täysin herätehimo-ostos, kun tämä jäi aikanaan kummittelemaan mieleeni miettiessäni mekkoa ystäväni häihin.
Onhan tämä tuossa kuvassa aika hirveen näköinen päällä, mutta sovitin sitä vain äkkiä farkut jalassa enkä sitonut tuota edes kunnolla, joten ehkä tuo asettuu paremmin, kun johonkin juhliin pistää päälle (tai jos saisin tuota keskikroppaa vihdoin tässä talven aikana kuosiin...).
Kaksi toppia jäi vielä esittelemättä, katson josko huomenna saan kuvattua ne päälläni :). Ja vinkkinä, että toinen on taas kissa-paita ;D.

Oijoi, mä niin odotan huomista, pääsen Sonata Arctican keikalle jälleen \o/. Oon niin fiiliksissä! Muutenkin hyvä mieli, sillä ensi viikolla pääsen labrahommiin! Päätettiin ohjaajan kanssa, etten laita sinne yhteen säätiöön hakemusta, koska sieltä on äärimmäisen epätodennäköistä saada apurahaa, varsinkin kun mun projekti on näin aluillaan... Jos olisi edes yksi julkaisu alla, niin tilanne voisi olla realistisempi. Eli vuoden päästä sitten!

Ai niin, voisin yrittää myös listata mun himotukset Hullareiden kuvastosta viikonlopun aikana :D. En tee tällä kertaa kuvakollaaseja niistä, kun niihin meni aikaa edellisellä kerralla useita tunteja ja on pelkona aina, että tuo mun Gimp-ohjelma kaatuilee niitä tehdessä... Ärsyttävinta kun on menettää monen tunnin työ, nimim. kokemusta on... Mutta katsotaan, mitä huomiseen ja sunnuntain postaukseen tulee :). Nyt mä lähden nauttimaan ja maistelemaan Lidlistä ostettua ranskalaista omenasiideriä, joka oli tarjouksessa. Ja lisäksi ois suklaata (hyvästi tiimalasi-keskivartalo...).
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. Muru,katso nyt peiliin..olet hoikka tyttö.
    Oikeasti,älä stressaa niin kauheasti kroppaasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3
      Se on vaan helpommin sanottu kuin tehty, kun on niin pitkään taistellut vartalonkuvan kanssa... Pikku hiljaa olen vuosien kuluessa alkanutkin kroppaani hyväksymään, mutta vielä on tuo keskikroppa, joka vaan häiritsee :/.
      Tosin nyt on alkanut ahdistamaan, kun on huomannut että täytyy puseroissa siirtyä isompaan numeroon (vaikka tokihan se riippuu täysin merkistäkin)... Sitä kun on tottunut käyttämään piiiitkään sitä tiettyä numeroa, niin shokkina ainakin mulle on tämä muutos tullut :/.
      Mutta päivä kerrallaan täytyy vain edetä tämän asian kanssa ja toivoa, että joku kaunis päivä pystyn hyväksymään täysin itseni ja kroppani :).

      Poista
  2. Noi kissapaidat/-topit ovat hämmentäviä, oon palannut monta kertaa katselemaan noita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on ihania, mutta niissä on yleensä myös joku pieni jujukin :).
      Itse oon kyllä niin rakastunut noihin kissa-aiheisiin paitoihin EMP:llä!

      Poista
  3. En tiennyt edes ennen googlaamista, mikä EMP on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoi, noh parempi myöhään kuin ei milloinkaan ;D !!

      Poista

Suositut tekstit