lauantai 13. lokakuuta 2012

Sparzanza Oulussa Club Teatrialla 12.10.2012

Keikalla käyty ja olihan kyllä mahtia !!!
Nyt oli vaan huonompi paikka verrattuna Sonatan keikkaan, jäätiin melko taakse, joten pidempiä äijiä siihen eteen sitten tuli... Myöskin eräs känniääliö, jonka takia alkukeikka meni siihen, kun sai pelätä, että saa nyrkistä naamaan, kun turhan laaja-alaisesti sitä nyrkkiä heilutti musan tahtiin... Onneksi päästiin siirtymään sivummalle turvaan parin kolmen biisin jälkeen ja loppukeikan sai fiilistellä rauhassa :).
Mutta arvatkaapa mitä... Kuvasaldo jäi sitten todella surkeaksi, kun kamerasta loppui patterit just keikan aluksi !!! Voi jumakauta, että olin hetken niin vihainen itselleni, kun en ollut tähän varautunut uusilla paristoilla, vaikka ongelma oli varsin hyvin tiedossa!!! Mr. Insinööri koitti ottaa kännyllä muutaman kuvan, mutta sanoi niiden olleen liian sumeita... Tässäpä siis ainoat suht selvät kuvat:

Noin vartti ennen alkua.

Keikan alkuminuutit ja tähän se kamera sitten hyytyi... Möhh...
Noh, onpahan muistona edes Qstockin kuvat... Jospa ne tulisivat taas Ouluun, niin seuraavalla kerralla parempi tuuri!!
Harmitti myös, kun levyjä olisi ollut myynnissä 10-15e hintaan (vanhimmat levyt, uusin Death is certain, Life is not taisi olla parikymppiä), mutta en nähnyt korttimaksu-vaihtoehtoa kun käteistä ei ollut mukana... Sitten keikan jälkeen olisi ollut nimmarisessio, vaan kun ei ollut edes sitä levyä, johon olisi nimmarit saanut :(. Noh, pitää varmaan laittaa Levykauppa Äx:ään tilausta jossain vaiheessa, niin saisi kunnolla alkaa biisejäkin opettelemaan :D. Hyvä bändi kyllä!!!

Tässäpä sitten asua, jossa olin liikenteessä. Tämän kuvan otin jo viikko sitten, kun olin samassa asussa Sonatan keikalla. Kyseessä siis EMP:ltä tilattu Queen of Darkness-merkin Cutted Punk girlie-paita, kiva baaripaita mielestäni :). Pahoittelut epäselvästä kuvasta, Mr. Insinöörinkään ottamat kuvat ei onnistunu yhtään paremmin, joten tähän oli sitten tyytyminen... huoh...

Meikkinä mulla oli eilisen päivän Lumene Blueberry Crystal pinkki Apilaniitty, rajauksena Avonin Precious Glimmer Eye Liner (sävy Goddess) ja illaksi lisäsin ulkonurkkaan mustaa luomivärikynää (Oriflame Eye Shadow Pencil, Vendôme).

Tällaista siis eilen. Nyt olenkin täällä taas yksin kattien kanssa, kun Mr. Insinööri lähti kotonaan käymään ja tulee huomenna.
En tänään siis jaksanut Hulluille päiville, huomenna sitten vielä käydä katsomassa/sovittamassa ne yhdet saappaat.

Ai niin joo, sellaista ajattelin vielä vinkata, että Princess whateverin blogissa on arvonta ja näyttää siltä, että nyt olisi hyvät mahdollisuudet voittaa, joten itse yritän ainakin onneani :D.
Mutta palataan huomenna jälleen asiaan, ehkä viimeisten ostosten kera!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Kivat noi vaatteet ja musta näytät tossa laihemmalta kuin esim. niissä kissapaidoissa.

    Kiitti arvonnan mainitsemisesta, se ei nyt vaan oikeasti innosta näköjään ketään, ehkä keksin vetävämmän palkinnon sitten 200 postauksen arvontaan tms.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se tuon paidan pituus varmasti vaikuttaa asiaan. Itse olen huomannut saman, että pidemmät paidat "laihduttaa" mua jonkin verran, kun mulla on tuo vyotärö niin tasapaksu :D.

      Se on noiden arvontojen kanssa vaikeaa, kun suosituissa blogeissa on aina ties mitä lahjakortteja ja vaatteita, niin eipä pienemmät blogit sellaiseen yllä :/.
      Mutta mun mielestä sulla oli ainakin omaperäiset palkinnot ja itseäni kyllä kiinnosti ne :). Onpahan ainakin nyt suurempi todennäköisyys voittaakin ;D.

      Poista

Suositut tekstit