perjantai 26. lokakuuta 2012

Lunta ja Puuroa

Mukava oli avata verhot ja nähdä tämä valoisa maisema ikkunasta tänään. Eilen illallakin tämän jo näki, kun lunta tuli sen verran reippaasti :). Jospa tämä valoisuus edes viikonlopun ajan säilyisi!!
Mutta sitten jälleen seuraavaan loppuneeseen. Nyt vain kävikin niin, ettei murustakaan jäänyt kuvattavaksi, joten piti vierailla Lushin sivuilla ja ottaa sieltä tuotteen kuva ja sisällys:

Eli sain käytettyä pois Lushin Porridge Soapin ja se oli ensimmäisiä ostamiani Lushin tuotteita. Ostin sen jo 2009 syksyllä, kun ensimmäisen kerran pääsin vierailemaan silloin Citykäytävän liikkeessä :).
Ja olihan tämä kaikkien kehujen arvoinen! Oma versioni oli kyllä kuoriva, kauranjyviä oli reippaasti, mutta olen lueskellut, että nykyisin olisivat jyviä vähentäneet???
Itseäni ei ehtinyt viimeisiä paloja käyttäessä jyvät haittaamaan, kun saippua pysyi niin pehmeänä koko ajan, kun pesin käsiäni niin usein.
Erittäin sottaavaahan tämä saippua oli, oikein kermaista ja vaahtosi hyvin. Kädet jäivät melkein narskuvan puhtaaksi, kuivatti siis omia käsiäni hieman, kun usein tuli pestyä...
Tuoksu oli tuoreena aivan ihana toffeinen/karamellimainen, jossa ripaus maitokahvia/lattea/cappuccinoa :D. Todella suureksi harmikseni tuoksu oli kadonnut tässä noin 3 vuoden aikana lähes tyystin, joten ei näitä Lushin saippuoita oikeasti kannata jemmaamalla jemmata, kannattaa tuoksusta nauttia tuoreeltaan!
Voisin kyllä ehdottomasti ostaa tätä lisää, vaikka olikin sottaava tapaus, niin ihanan tuoksuinen tämä oli!

Täytyy kuitenkin edelleen saada varastoja pienemmäksi ja nyt kun tulee taas joulutuotteita ostettua, niin... En varmaan hetkeen pääse uudelleen ostamaan :/.
Nyt on käytössä ollut tämä Suden Tassu-saippua, jonka hankin muistaakseni vuosi sitten, kun oli pieni erä myynnissä. Tätä on ollut uudelleen nyt myynnissä viime aikoina.
Tästä tulee juttua sitten ensi kuussa, hyvässä vauhdissa huvennut tämäkin :).

Eipä tänne muuta, laiskottelu jatkukoon!
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Hrrr että tällänen etelän tyttö sitten VIHAA talvea! :D

    Mutta hei muru, kerro mulle mikä olis hyvä meikin pohjustusvoide? Mulla ei oo koskaan ollu sellasta, ja ajattelin ostaa, kun ovat kuulemma ihan kätsyjä. En oikein edes tiedä minkälaista haen, onko niillä kovastikin eroja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih, onneksi sitten asut siellä etelämpänä, niin siellä ei välttämättä ihan kunnon talvea tule ;D.

      Pohjustusvoide...hmmm... Itsehän en ole vielä päässyt montaakaan testaamaan, ainoa on ollut se Avonin MagiX-voide (löytyy juttua täältä blogistakin: http://sentenced-to-live.blogspot.fi/2012/08/luovuttamisia-vol-5.html), josta en tykännyt yhtään :/.

      Tällä hetkellä käytän meikin alle seuraavaa komboa:
      Estee Lauderin kirkastava seerumi, Avonin mattapintaistava päivävoide, T-alueelle Dermosilin mattavoide ja poskille Stilan One step skin tone correcting, brightening serum.

      Mutta mitä oon käsittänyt noista "oikeista" pohjustajista, niin täynnä silikonejahan ne on, mutta kyllä ne tasoittaa ihoa sen verran, että meikki asettuu kasvoille paremmin. Ihan ok:sti toimi myös tuo Avonin voide, kunhan ei yhtään liikaa sitä laittanut, kun muuten lähti kuoriutumaan pois :/.
      Eli ainakaan liikaa noita ei kasvoille kannata laittaa, oli merkki mikä hyvänsä!
      Lorealillahan on ainakin se Studio Secrets-pohjustusvoide, se voisi olla hyvä kokeiluun? Ainakin oon lukenut ihan positiivisia arvioita siitä ja on ollut itselläkin tarvoitus joskus sitä kokeilla :). Mutta you know, nämä varastot... :D

      Poista
  2. Hahahha no juu, sun kannattaa ehkä tosiaan käytellä noita varastoja ensin pois.. :'D

    Mutta tosiaan, tarkoitus ois löytää joku sellainen suht edullinen pohjustusvoide kokeiluun. En tiedä onko mun iholle sitten sopiva tai tarpeellinen, mutta saa nähdä. Ois vaan kiva, että se meikki(voide) leivttyis nätisti eikä alkais aina paakkuuntumaan kun on hetken ollut. Ärsyttävän näköistä kun osa ihosta tummempaa ja osa vaaleampaa kun on vähän aikaa meikkivoide ollut. -.-

    Toinen juttu ois kanssa hakusessa, eli meikin alle sopiva kosteusvoide. Mulla on muuten ihan ok iho, mutta toi T-alue tuppaa olemaan aina ihan ruutikuiva! Ikävän näköstä sitten kun levittää tosiaan sen meikkivoiteen niin oikein korostuu se kuivuus otsalla ja nenänpielissä. Ääää, näitä naisten ongelmia!! :D Toivottavasti löytyis ihan jostain marketista tälläinen kosteuttava voide. :)

    Ja tässä kun näköjään aika pitkää kommenttia kirjoittelen, niin voin samalla kertoa että kävin viime viikolla siellä lääkärillä, ottivat sen koepalan... tuloksia odotellessa... selvis samalla pari muutakin juttua, mutta niistä voidaan puhua sitten paremmin kahden kesken. Kaikki kuitenkin tällä hetkellä ihan ok, kun on saanut itekseen ajatuksia vähän käsitellä. :) Kuullaan. <3

    -K

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Lorealin pohjustusaine taitaa olla varmaan halvimmasta päästä (oisko se 10-12e paikkeilla), että siitä varmaan sinuna aloittaisin, ellei sitten jostain ebay:stä löydy jotain tosi halpaa :D.

      Kosteusvoide on itselläkin tällä hetkellä ongelma, kun ennen mulla on ollut runsaastikin rasvoittuva sekaiho, mutta nyt se on viime talvesta asti näyttänyt kuivumisen merkkejä... Ja varastosta löytyy vaan sekaiholle tarkoitettuja voiteita, niin tää on "kivaa" :D.
      Mulla tosin menee päinvastoin eli T-alue rasvoittuu (paitsi nenä hilsehtii irti) ja posket kuivuu.
      Tuohon ei taida löytyä muuta vaihtoehtoa kuin testaaminen :/. Sun kannattaa varmaan katsoa kuivalle iholle tarkoitettuja voiteita ja muista myös kosteuttaa hyvin yölläkin! Yövoide saa olla varmasti täyteläisempi, niin sekin voi auttaa niin, että päivävoiteeksi riittää kevyempi voide :). Ja Lumenella ainakin taitaa olla jokin 24h voide, joka passaa sekä päivä- että yökäyttöön.
      Suosittelen myös lueskelemaan Ostolakossa-blogia, sieltä saa tosi hyviä vinkkejä tuotteista!! :)

      Onpa hyvä, että asiat on vihdoin edenneet sulla <3. Ja hyvät tulokset sieltä tulee!!
      Ollaan yhteydessä, voit mua mesessä huhuilla, vaikka olisinkin "poissa", aika usein kuitenkin koneen ääressä oon silloin <3.

      Poista

Suositut tekstit