tiistai 16. lokakuuta 2012

Avonin 14.tilaus

Jooh, eilen illalla piti tosiaan raahautua hakemaan vielä Avonin paketti, että sain tänään toimitettua tavarat veljelleni ja R:lle. Tämän näköinen paketti sieltä tuli tällä kertaa:

Hieman isompi paketti vaihteeksi :). Tulipahan omat tuotteet jälleen halvemmaksi ja tällaista tilasin:


Ensimmäiset joulukuvastot, Mr. Insinöörille suihkedödöjä, kun oli melko hyvässä tarjouksessa (melkein sain nuo 3kpl yhden normaalihinnalla), lokakuun kunniaksi Roosa Nauha-muistikirja sekä tilauksen Tahtooo-tuote; True Colour-kvartetti limited edition-sävyssä "Attraction". Planet Spa:n musta kaviaari silmänympärysvoide tuli ilmaisena kannustelahjana, kun meni näköjään summa rajan yli :). Hyvin näköjään maltoin, vaikka ajattelin, että nyt lähtee mopo käsistä... Tosin se kyllä taitaa lähtäkin käsistä loppuvuoden tilauksissa, oli kyllä houkuttelevia juttuja tuossa ekassa joulukuvastossakin, samoin kuin on seuraavassa jaksossakin... Nooh, katsotaan miten käy ;).

Tässä vielä vähän tarkempaa kuvaa tuosta luomiväristä (huomasin, että tämä kuva näytti aivan hirveältä tuossa meijän toisella näytöllä ja toisella ihan hyvältä...). Otin salamalla kuvan ja tummensin hieman, tuossa on suurin piirtein todenmukaiset sävyt nyt.
15.jakson kuvastossa olisi JÄLLEEN kaksi uutta limited edition-sävyä ja taitaa taas toinen niistä lähtä tilaukseen..... Noh, edelleen perustelen tämän sillä, että luomivärit ovat minun paheeni ja heikkouteni :p.
Harmi, kun nyt on valoa enää vähän, niin ei saa luomilla otettua kunnon kuvia näistä :(. Onneksi se kevät ja kesä tulee taas pian, niin sitten saa parempia kuvia jälleen :).

Mutta nyt lähden sohvalle mussuttamaan noita Fazerin bokseja (kauan ne onkin säilyneet lähes täysinä) !! Nyt on taas sellainen aika kuukaudesta, että muu ei auta kuin suklaa!!! Kyllä ne kuluvat sitten lauantaina spinnatessa :p. Niin ja onhan huomenna Balance-tuntikin taas pitkästä aikaa!
Mutta huomenna taas loppuneita, pakko alkaa niitä ihan urakalla esitellä, että ehdin ennen kuun loppumista... Varsinkin kun loppumaisillaan on vielä muutama tuote :p.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit