tiistai 23. lokakuuta 2012

Sitruunaa vartalolle

Kesällä Helsingissä käydessä tuli tosiaan ostettua testiin myös parit Kicksin tuotteetkin ja nyt loppui sitten Lemon Curd-tuoksuinen Body Scrub vartalonkuorinta.
Olen vain kuullut leipomusten täytteenä tuosta lemon curdista, mutta ei ollut mitään ideaakaan miltä tuo tuoksuu, niin päätin sitten ottaa kokeiluun. Vaikka tuubista tuoksutettuna tuoksui ihan kivalle, niin käytössä tuoksu oli todella ätläkän makean sitruunainen, että halusin vain hyvin nopeasti tämän käyttää pois :D. Kuorivat rakeetkin olivat omaan makuuni turhan hellävaraisia, mutta teho oli kuitenkin voimakkaampi kuin esim. kuorivilla suihkugeeleillä.
Voisin kyllä vastakin ostaa kyllä kuorintana kokeiluun Kicksin muutkin tuoksut, kun ovat nopeasti pois käytettävissä :). Tätä tuoksua en kuitenkaan aio enää missään muodossa ostaa, ei ollut mun juttu!
Se toinen Kicksin tuotehan oli vartaloemulsio, jonka otan käyttöön sitten... Joskus :D. Päivämäärää siinä oli muistaakseni vuoteen 2014, joten ehkä se menee sinne sitten ;).

Tänään taas ollut muuten rento päivä. R:n kanssa tavattiin vuorostaan ajan kanssa ja käytiin syömässä lounasbuffet suosimassamme kiinalaisessa, Peijing-ravintolassa. En tällä kertaa ottanut kuvia annoksesta, kun tosiaan otettiin buffet, niin siinä lautasella oli vähän jokaista sorttia :D.
Hyvää oli ja ähky tuli!
Syönnin jälkeen suunnattiin kirjastolle, kun R kävi äänestämässä. Itse aanestän sitten ensi sunnuntaina, jos se Mr. Insinöörikin lähtee mukaan :). Ja sitten käytiin jälleen aina niin ihanassa Nelituuliassa suklaaostoksilla :D. R osti appiukolleen synttärilahjaksi rasian ja eihän me voitu lähteä sieltä ilman, että itsellemme myös ostetaan pussit :D.

Ei nyt ehkä olisi tarvinnut ostaa, kun pärstäkin jo näyttää siltä, että suklaata tullut jälleen ihan liikaa syötyä... Menköön nyt sitten tähän samaan konkurssiin :p. Tuollaiset Kookos-pallot saatiin kaupanpäälliseksi :).
Muuta ei sitten tullut ostettuakaan, vaikka Tiimarissa oli kaikkia kivoja Halloween-juttuja :D.
Juuh, nyt vois alkaa tehdä jotain "järkevää", tai ainakin huomenna on illaksi tiedossa pyykkäystä :p.
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. Jos tykkäät todella "raapivista" vartalokuorinnoista, kokeilepas Lumenen hunaja&koivu vartalokuorintaa (vihreä tuubi). Ainakin omat kuivuuttaan hilseilevät sääret tykkäävät!

    *Varjoista kuiskuttelija*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon monesti miettinytkin nuita Lumenen kuorintoja, että olisi kiva kokeilla, mutta esim. tuossa Hunaja&koivu-kuorinnassa tuo koivun tuoksu epäilyttää...
      Osaatko sanoa, onko tuo koivun tuoksu siinä kuinka hallitseva?
      Pitäisi ehkä vaan ottaa rohkeasti kokeiluun (niin kuin tein tuon lemon curdin kanssa), nopeasti sen pois käyttää, jos ei tuoksu miellytäkään :D.

      Mutta todellakin rakastan "raapivia" kuorintoja <3. Kaikista parhaimman tehon niistä saa irti saunan yhteydessä, mutta kun harvoin saunaan pääsen, niin suihkussa varsinkin tykkään nuita raapivia käyttää, että varmasti saa sen kuolleen ihokerroksen irti :).

      Poista
  2. Tuon Kicksin oman vartalotuotesarjan Clean laundry (vaaleansiniset pakkaukset) on jännä tuoksu! Ei yhtään makea. Ite kyllä ihastuin noista kaikenvärisiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän sinne Kicksiin jäi vaikka ja mitä himotuksia... Vaikea oli valita kokeiluun vain muutama :/.
      Hitsi, kun tulisi tänne Ouluunkin tuo liike !!!

      Poista
  3. Voi kääk! Kävin viikko sitten ensimmäistä kertaa eläissäni Kicksissä ja en hoksannut noita vartalojuttuja..voi pahus! Vaan toisaalta, onpa noita kroppajuttuja mulla ihan tarpeeksi ennestäänkin ja Haaparannassa tuli vähän shoppailtua suihkugeelejä ja sen semmoisia =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, seuraavalla käynnillä sitten katselet nekin läpi :).
      Oi joi, postausta odotellessa :D !!

      Poista

Suositut tekstit