torstai 25. lokakuuta 2012

Kasvoni joi smoothien vol 2.

Pian alkaa olla varastot hyvällä mallilla myös kasvonaamioiden osalta :). Jälleen on yksi tuubi loppunut nimittäin!

Nyt sain käytettyä pois tämän Avonin Naturals-sarjan Moisturising Rasberry Smoothie Face Maskin ja aiemmin olen käyttänyt vastaavan persikkaisen version :).
Tämä oli mielestäni aikalailla samanlainen tuohon aiempaan verrattuna, mutta vadelman tuoksuisena.
Tuohon ensimmäiseen arvosteluun en muistanut laittaa, että koostumus näissä oli sellainen vähän geelimäiseen menevä, ei ollut sellaista täysin lirua. Tuoksu oli jälleen todella kiva ja herkullinen, ei alkanut kyllästyttää. Jätti ihon sellaiseksi nahkean tuntuiseksi, mutta ei siis kuivattavalla tavalla. Mulla oli aikomuksena joskus kokeilla tätä myös "kuivalle" iholle ja poistaa se kasvopaperilla, niin olisi paremmin tuntenut vaikutuksen, mutta enhän mä jaksanut sitä alkaa värkkäämään :D.
Kaiken kaikkiaan tykkäsin tästäkin, vaikka nämä poispestävät naamiot ovat itselleni aina jollain tapaa kysymysmerkkejä, että tehoavatko kunnolla...Voisin kuvitella ostavani lisää näitä, mutta ne varastot ensin pienemmiksi!
Tällä hetkellä mulla on enää yksi Avonin ja yksi Yves Rocherin käytössä suihkun puolella ja pakkasessa 3 Lushin tuorenaamiota minigrip-pusseissa... Sieltä vain muistan niitä ottaa tosi harvoin käyttöön :D. Nooh, viimeistään sitten muistaa, kun nuo suihkun puolella olevat loppuvat ;).

Täällä ollaan taaaaas laiskoja, en millään jaksaisi lähtä illalla CorePulse-tunnille... Ehkä pitäisi antaa armoa itselle näin lomalla, ensi viikolla sitten taas normaaliin rytmiin paluu :). Tosin huomenna tai sunnuntaina suunniteltiin Sinan kanssa menevämme Pumppiin, joten siitä en voi luistaa, kun on kaverin kanssa sovittu :D. Saisi olla enempikin kuntoilevia kavereita, niin tulisi helpommin lähdettyä eikä lusmuiltua näin lomallakin :p.
Mutta jos mä nyt illemmalla sitten vihdoin katsoisin tuon vaatehuoneen kuntoon samalla, kun pyykit viikkaa paikalleen... Toivossa on hyvä elää :p.
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Mie nyt vihdoin ja viimein sain niskalenkkiotteen ja kävin semmosella kepeellä 8,5 kilsan pyörälenkillä. \o/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi mahtavaa \o/ !!! Uni varmasti maistuu illalla :).
      Siitä se lähtee pikku hiljaa ^_^.

      Poista
  2. Moikka! Avonin tuotteet ei ole mulle tuttuja, mutta kaapista löytyy meilläkin rasva-kokoelmaa niin että kaupan voisi perustaa :)). Ostettua tulee niiiin kummallisista syistä, hieno pullo.. ei muista että mullahan on jo.. tms. :)) Tervetuloa vierailemaan blogiini, vaikka kissoihin nyt tähän hätään eniten olen keskittynytkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa!
      Kiva, etten ole ainoa "rasvajemmari" ;D. Parhaani mukaan yritän myös muita merkkejä testata kuin Avonia, mutta vielä aika suppea merkki-valikoima itselläni on... Mutta pikku hiljaa ostelen aina muutakin, kun kykenee.
      Ja kävinhän mie katsomassa blogisi ja pistin seurantaan heti! Kissat + Maine Coonit = ei voi vastustaa <3

      Poista

Suositut tekstit