lauantai 11. toukokuuta 2013

Sadepäivän "suuret" shoppailu-saaliit

Eipäs sitten tänään tullutkaan vielä loppuneiden esittelyä, kun unohdin eilen mainita, että nähtiin tänään rakkaan R:n kanssa kaupungilla syömisen ja kaupoissa kiertelyn merkeissä :D.
Aivan ensiksi kävin vähän aurinkolaseja kiristämässä Optiholmilla ja sitten suunnattiin suoraan syömään. Alkoi tehdä mieli kiinalaista, niin päädyttiin sitten Peijingiin buffet-lounaalle.
Kuvia ei tullut otettua nyt sieltä, kun oli jälleen niin onneton valaistus mun kännylle, mutta kaikki vaihtoehdot tuli maistettua läpi, joita siellä oli tarjolla :D. Ähkyssä sai lähtä vyörymään sieltä sitten kaupungille...

Käytiin Suomalaisessa kirjakaupassa, KappAhlilla, Anttilassa ja kun myöhästyin juuri bussista, niin kävin sitten yksin Stokkalla pikapyörähdyksen ennen seuraavan bussin tuloa.
Tällaista sieltä sitten löytyi:

Piti ostaa matkaa varten jonkin näköinen pään ja hiusten suoja, niin KappAhlista löytyikin ihan kiva hattu siihen tarkoitukseen (17,95e).
Lisäksi alusvaatteita ei ole koskaan liikaa, varsinkin kun oli "osta 3, maksa 2"-tarjous :p.

Suomalaisesta ostin sitten Nälkäpeli-trilogian kolmannen osan Matkijanärhi-pokkarin, kun oli -25% alessa (7,95e). Lisäksi ostin erästä blogi-juttua varten toisenkin ostoksen.
Anttilasta ruokapuolelta osui silmiin Super-Dominon suklaa-versio (2,50e) ja enhän mä sitä voinut vastustaa...


Ja sitten vielä Anttilasta ja Stokkalta lähti mukaan Montagne Jeunesse-kasvonaamioita (1,50-2e/kpl) sekä Freemanin suklaa-mansikka-savinaamio (5,10e).
Nuo pussit ovat:
- Kaakao-appelsiini
- Mansikka-kermavaahto
- Vadelma-mango
- Suklaa
- Mustikka-karpalo
Arvaako joku syyn, miksi ostin näinkin monta kasvonaamiota ;) ? (Vinkki: taisin jotain paljastaa edellisen postauksen kommenteissa...)

Tällainen mini-shoppailukierros tällä erää. Oli kyllä suunnitelmissa, että olisin käynyt tuolla Livboxin lahjakortilla ostamassa sen täysikokoisen Académien kasvovoiteen vähän halvemmalla, sen verran hyvältä näytteen perusteella vaikuttaa... Mutta en sitten ihan vielä käynyt, on tässä onneksi 3kk aikaa käyttää tuo kortti :).
Toinen mitä mietin ostavani, oli Isokadun Kultajousesta Tassunjälki sydämessä-koru, joka olisi POROK:in jäsenille tarjouksessa tämän toukokuun ajan 99e sisältäen hopeisen ketjun ja kaksi sydän-riipusta, joissa tassu ja niihin saisi myös kaiverrukset veloituksetta :).
Täytyy käydä sekin katsomassa tässä joku toinen päivä.

Tällainen päivä siis tällä kertaa, oli kyllä kiva nähdä taas R:ää, jolla vain H-hetki lähenee uhkaavasti ;). Sain onneksi jotain lahjavinkkejäkin sitten, kun sen aika tulee :D. Lahjavinkit on kyllä aina tervetulleita, varsinkin jos on lapsista kyse, minä kun en niistä tajua yhtään mitään :p.
Mutta sen mie tiedän, että aion aivopestä R:n lapsen sitten kissa-ihmiseksi ainakin ;).
No mutta, jos huomenna sitä seuraavaa loppujaa sitten...
Miumoi <3

8 kommenttia:

  1. Ihana hattu! Oliko siellä muita malleja tarjolla? :)

    - MN

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli siellä muistaakseni yksi tai kaksi muutakin mallia, tuota oli tuona mustana ja sit sellasena beigenä.
      Se toinen malli mitä katselin, oli valkoisena, beigenä ja vaalean oliivinvihreänä. Sitten oli sellainen kankainen lippa-lakki tyyppinen päähine mustana, beigenä ja valkoisena (siinä oli niittejä edessä), sitäkin mustana katselin, mutta tuo oli kesäisempi :).
      H&M:llä oli myös yksi hattu-malli valkoisena, mutta siellä en kulkenut "sillä silmällä". Voi siis olla, että sielläkin on useampi malli myynnissä :).

      Poista
  2. H&M:n hatut bongasin viimeksi käydessäni, siellä oli musta ja valkoinen, mutta ei oikein natsanneet ne...

    - MN

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan :). Itsekin vähän sitä valkoista katsoin, mutta jätin hyllyyn, että ostan sitten jos ei muuta löydy. Tuo ostamani olikin sitte paljon kivempi :).
      Käyhän kattomassa KappAhlin valikoima, kun ehdit!
      Lindexillä ei tosin hoksannut käydä piipahtamassa, sielläkin voisi jotain olla :).

      Poista
  3. Kerropa sitten noista naamioista,varsinkin tuo mustikka-karpalo vaikutti mielenkiintoiselta.ja tuo hattu on kyllä just sun tyylinen.ite oon niin onnellinen siitä mun uudesta kassista,siinä oli näppärä sisätaskukin (ja kerrankin kunnin kokoisena),lisäksi sain siitä sen -25prosenttia alennusta niin ei sitä voinut kauppaan jättää.puolustelen sitä myös sillä etten ole pariin vuoteen laukkuja ostanu.miksiköhän sitä pitää itselle ostettuja juttuja aina perustella?;-) ja itellekin ne alkkarit kyllä tulee tarpeeseen,saa virttyneimmät heittää roskiin.ja tosiaan siinä onkin sulle duunia saada muksusta kissaihminen,sun täytyy sitten lahjat sun muut hommata kissa-aiheisina.;-)ja kyllä nuo vauva-jutut on itellekin uusia mutta ei ne voi salatiedettä olla.yritän ainakin uskoa että maalaisjärjellä pärjää.:-) kiitti vielä mukavasta päivästä! -R

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ihan varmasti naamioista tulee juttua, kun saan testattua ne :D.
      Kyllä mie kans lämpenin enemmän tuolle hatulle, kun täällä kotona mallailin päähän, kelpaa mulle :D.
      Se laukku oli kyllä sulle just nappi, sun tyyliä 100%:sti ^_^. Ja niinhän se aina menee, että jollain tavalla yrittää aina "oikeuttaa" nuita ostoksia, sama se on mulla kosmetiikan suhteen :D.

      Ja hei, eihän siitä teijän muksusta VOI tulla muu kuin katti-ihminen, kun minä oon sitä käännyttämässä alusta alkaen ;).
      Ja teijän muksu taas saa yrittää käännyttää Siirin lapsi-kissaksi ;D.

      Poista
  4. Niin ja onhan velipojallakin ne kaksi kisua että enemmän tulee varmasti muksu kissoja näkemään kuin koiria.;-) -R

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niin, sekin vielä :D. Joo, kyllä se on jo ennalta päätetty sitten ;D.

      Poista

Suositut tekstit