perjantai 26. heinäkuuta 2013

Ei ollut kovin Luksusta!

Heissan!
Niinhän siinä taas kävi eilen, ettei ollut mahdollisuuttakaan päivitellä tänne, kun töissä olin vajaaseen 5 asti ja sitten suuntasin keskustaan Qstock-rannekkeen vaihtoon Mr.Insinöörin kanssa (joka oli ehtinyt nämä treffit unohtaa). Sitten kun lähempänä kuutta oltiin kotona, niin piti syödä ja sitten lähdettiinkin kissat viemään hoitoon viikonlopuksi äitini luo. Ei tarvi niiden ruokinnasta nyt Qstockin aikana sitten murehtia :). Ja mehän vielä saunottiinkin siellä, niin kello oli jo puoli 10, kun oltiin vasta kotona takaisin.
Tämä päivä onkin mennyt nukkumiseen, suihkussa käyntiin, meikkaamiseen, laukun pakkaamiseen ja miettimiseen, mitä tarvitaan Quuskassa ja kaupassa piti myös käydä. Nyt tässä samalla syön ja yritän tätä kirjoitella, ettei tämä blogi täysin huomiotta jäisi :D.

Mutta tässä olisi taas seuraavaa loppujaa!
Nyt on vuorostaan loppu Avonin Luxe Pressed Powder sävyssä Fair Silk.
Heti voinkin sanoa, että itseni tämä kyllä jätti melko kylmäksi.
Ensinnäkin tuo rasia; ihan jäätävä kokoinen!! Ei paljon mun pieneen meikkipussukkaan muuta mahtunut tämän lisäksi :(. Muuten tuo ulkoisesti miellytti silmää, mutta puolet pienempi saisi ehdottomasti olla.
Sitten itse puuteri. Se kyllä teki mattapintaiseksi ihon, mutta jos ei todella tarkkaan katsonut kuinka paljon pistää sitä, niin naama näytti todella tunkkaiselta ja pakkeloidulta. Ei auttanut vaikka puuterihuiskullakin yritin pistää, silti tuli todella pakkeloitua jälkeä :(.
Normihinta tälle on muistaakseni 14e paikkeilla, mutta tämän taisin ostaa tarjouksesta noin 10e. Ja en kyllä ostaisi edes 10e enää uudelleen, parempaa jälkeä saan Rimmelin 6e puuterilla...
Nyt mulla onkin käytössä vuorollaan Avonin irtopuuteri ja Sephoran kivipuuteri ja ne ovat molemmat aivan eri luokkaa tähän verrattuna!

Mutta nyt alan syömään loppuun tämän ruokani ja sitten olisikin aika suunnata pyörän selkään ja kohti keskustaa! Tänä päivänä pitäisi ehtiä katsomaan ainakin PMMP, Kotiteollisuus, Michael Monroe (ja samaan aikaan ois Battle Beast...), Kolmas Nainen (Mr.Insinöörille) ja Within Temptation. Saa sitten nähdä miten suunnitelma onnistuu, kun kaikki tutut on FB-päivitysten perusteella tulossa tuonne, että törmääkö siellä sitten aina vähän väliä johonkin :D.
Mutta joo, tämän näköisenä oon suurinpiirtein liikkeellä.
* t-paita: Bershka/Antalya Turkki
* Farkut: Loft/Antalya Turkki
* Kassi: Oriflame
Lisäksi illaksi otin mukaan kassiin sen Stradivariuksen neuleen, saa nähdä riittääkö se...
Ja aurinkolasit viihtyy tiukasti päässä, kun aurinkoa ja lähes hellettä täällä tänään on :). Valitettavasti täytyy kuitenkin lenkkarit laittaa jalkaan, ei taida jalat selvitä sieltä muuten hengissä...

Katsotaan, ehdinkö huomenna sitten ollenkaan kirjoitella, kun pitää olla jo klo 12 katsomassa Jonne Aaronia :D.
Niin ja Arvontaan ehtii osallistua vielä!!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit