keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Katsetta ristallipalloon Heinäkuun osalta

Heissan!
Pidin kuin pidinkin taas taukopäivän eilen. Vaikka olinkin pyörällä liikkeellä, niin silti olin kotona vasta 8 aikaan illalla ja siinä oli sitten syömiset, suihkussa käynnit ja hengittelyt jumppien jälkeen.
Kävin taas Combat-Spinning-yhdistelmän ja nyt on heinäkuun ajan mun suosikki-spinning tuolloin tiistaisin; Interval-tunti :D. Siellä saa hikolla ja hapottaa jalat niin, että tuntee oikeasti sapet suussa :p. Oli kyllä ihan mahtavaa käydä siellä taas pitkästä aikaa ja täytyy toivoa, että pääsen joka kerta sinne tiistaisin! Se vaan ei ole ihan niin kiva, kun joudun sitten pyöräilemään vielä sen vajaa 5km kotiin tuon jälkeen... Tänään pidin suosiolla lepopäivän eli pyöräilin vain töihin ja kotiin. Huomenna olisi vuorossa pitkästä aikaa Piloxing ja sen jälkeen Pumppi, saapa nähdä miten tuo yhdistelmä toimii...

Eilen olin muutenkin allapäin, niin ei senkään takia jaksanut kirjoitella...
Mr.Insinööri ilmoitti, että Siiri oli päättänyt ottaa omaa lomaa siellä maalla ja kadota jäljettömiin...
Se oli kääntänyt talon ympäri, mutta kissaa ei vaan näkynyt missään. Itse epäilin, ettei se ois voinut uloskaan karata, kun yleensä se ei ole koskaan ulos edes haluamassa.
Sitä ei tosiaan pariin päivään ollut kuulunut, eikä silloin illallakaan, joten tuli sitten puoli yötä märistyä ja pelättyä, mitä Siirille on käynyt...
Aamulla Mr.Insinööri laittoi sitten viestiä, että on nähnyt Siirin pihalla ja vähän myöhemmin tallin alla. Kutsumista ei ollut kuitenkaan ottanut kuuleviin korviinsa, mutta ruoka oli kadonnut, kun Mr.Insinööri sille vei sinne sitä.
Päätti, että jos ei huomisaamuun mennessä tule sisälle vapaaehtoisesti, niin se tekee sitten jonkun näköisen loukun...
Meillä on perjantai-illalle leffaliput varattu ja hommattu, niin siihen mennessä pakko se on jotenkin saada sieltä pois... Hemmetti, että nuo katit osaa olla raivostuttavan itsepäisiä, mokomat p*rkeleet :p.
Noh pääasia, että Siiri on hengissä, eikä ole juossut autotielle auton alle...

Mutta josko sitä mentäisi nyt itse asiaan eli kosmetiikkaan ja heinäkuun ennustuksiin...
Eli aika paljon tuttuja tuotteita jo viime kuulta, taitaa olla lähes kaikki sellaisia :D. Jospa nuista suurin osa kuitenkin nyt loppuisi... Ja jäihän tuosta muutama juttu poiskin. Töissä käytössä oleva huulikiilto saattaa hyvinkin loppua nyt ja jos sattuu, että hyvät kelit osuu kohdalle, niin saan ehkä yhden aurinkosuihkeenkin käytettyä pois. Siihen ei nimittäin paljon matkalta edes jäänyt!
Sitten mulla on nestesaippuana käytössä täyttöpumppupullo, joten sen täytettyäni seuraavaksi, mulla loppuu ehkä yksi suihkugeeli. En vain tiedä, millä sen sitten täyttäisin...
Mutta tuossa kuvassa on siis naamalle rasvaa ja putsaria, hiuksille aurinkosuihketta, kuivashampoota, hoitoainetta ja seerumia, kropalle rasvoja ja kuorintaa, käsille saippuaa ja voidetta ja meikeistä huulivoiteita, ripsaria, hoitokynsilakkaa, meikkivoidetta ja hajuvettä. Näin karkeasti jaettuna.

Yksi törppö mulla onkin jo loppunut tälle kuulle, sitä ei siis kuvassa näy!!
Ja tänään hain myös Avonin paketin eli plussaakin on tullut reilusti... Paisui hieman oma tilaus kuitenkin, kun halusin sittenkin saada alennukset, kun summa jäi niin pienestä kiinni, että olisin enempi joutunut maksamaan ilman niitä kuin niiden kanssa :D.
Huomenna siitä paketista sitten enempi asiaa ja viikonloppuna voisin vihdoin ehtiä niitä matka-juttuja kirjoitella! Perjantaista en tiedä, ehdinkö kirjoitella mitään, kun töiden jälkeen menen käymään R:n luona kylässä, Mr.Insinööri tulee (toivottavasti) katit mukanaan takas kotiin ja illalla mennään katsomaan leffaan The Lone Ranger. Tulee tiukka päivä ajallisesti siis :).
Eli palaillaan huomenissa!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit