keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Tuuheuttavia kokemuksia?

Jälleen tuli eteen tässä kuussa se, että oli aika vaihtaa ripsiväri "tuoreeseen".

Vuorossa poisheitettävänä oli tämä Max Factorin Xperience Volumising Mascara sävyssä Brown/Black ja hitsi, kun en taas muistanut harjaa kuvata...
Tämän ostin muistaakseni silloin viime syksyn Hullujen Päivien tarjouksesta False Lash Effectin kanssa ja luulin ottaneeni mustan sävyn, kunnes sitten käyttöön otettaessa huomasin, että tummanruskeahan tämä on...
Väri ei siis miellyttänyt itseäni juurikaan, mutta kun oli tullut ostettua, niin käytettävähän se sitten oli.

En muistanut ottaa ripsistäni kuvaa ilman ripsaria, kun eräs aamu nopeasti tämänkin kuvan nappasin, mutta tässä siis aika loppuvaiheessa ripsari siis käytössä. Onhan mulla ollut tuo muutamassa muussakin meikkikuvassa myös, mutta tämä oli suht hyvästä kulmasta otettu.
Omaan makuuni en saanut tällä kovin näyttäviä ripsiä aikaan, mutta tuoreena kyllä erotteli ihan kiitettävästi (tässä oon ripsikampaa jo käyttänyt, kun paakutti sen verran) ja teki siis luonnollista jälkeä. Ja kyllähän tuo hieman tuuheuttikin, olisi vaan ollut parempi täysin mustalla sävyllä.
Kaiken kaikkiaan ei kaduta, että ostin tämän kokeiluun, mutta en ostaisi enää uudelleen.

Nyt on ihan aktiiviseen käyttöön lähtenyt tämä Livboxista tullut Estée Lauderin mini-mascara, tosin otin tämän käyttöön jo Turkin matkalla :).
Tässä onkin vain 2,8ml tavaraa, joten saa nähdä, ehdinkö heivata tämän vuoden aikana tämänkin pois :).

Mutta tuossa kuvassa olevat luomivärit oli tehty näillä eli sisänurkkaan ensin voidemaista Oriflamen Very Me Eye Crayon Eye Penciliä sävyssä Pink ja ulkonurkkaan tuttua Avonin Color Trend Morph Tone Eye Shadow:ta sävyssa Varying Violet.
Päälle sitten käytin uutta Turkista ostamaani Golden Rosen Wet & Dry Eyeshadow palettia (sävy 06); sisänurkkaan vaaleanpunaista ja sen alla olevaa vaaleaa sävyä ja ulkonurkkaan violettia.

Tällainen siitä sitten tuli.
Tässä on vaan jännä, kun parvekkeen valossa toisesta silmästä näyttää täysin kadonneen tuo violetti, mutta kyllä vessan peilissä näytti sävyt olevan yhtä vahvoja :D.
Oon kyllä ollut tyytyväinen tuohon palettiin ja innostuin montakin meikkiä tekemään peräkkäisinä päivinä tuosta :).
Nuo tein ihan kuivalla siveltimellä eli kosteaa en ole vielä kokeillut. Hyvin pysyi myös, kun UDPP on alla :).

Mutta nyt lähtään käymään Mr.Insinöörin kanssa ulkona, ei sitten heti töiden jälkeen lähdettykään :D.
Huomenna onkin sitten taas jumppa-ilta tiedossa, hartiat ovatkin kyllä sen tarpeessa, kun päässet vaihteeksi kunnolla jumahtamaan :/.
Niin ja jos et ole muistanut arvontaan osallistua vielä, niin sinne pääset Tästä!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit