tiistai 23. heinäkuuta 2013

Mini-plussat Avonilta

Heissan vain!
Näköjään taitaa olla enempi sääntö kuin poikkeus, etten mä jumppailtoina tai alkuviikosta ehdi postailla, jos en halua yöllä kirjoitella :D.
Eilen kyllä oli vakaa aikomus, mutta jumpan jälkeen meidän piti lähtä vielä kaupassakin käymään ja sitten syödäkin, niin yllättäen se kello olikin jo yli 9. Niinpä vastailinkin vain teijän kommentteihin, kun oli osallistumisia tullut arvontaan, kiitoksia paljon ^_^.
Edelleen ehtii osallistua, postaukseen pääset Tästä!
Mutta olin sitten unohtanut, että tulihan mulle Avonin pakettikin vielä tässä kuussa!!

Paketti oli jälleen "hieman" kärsinyt Matkahuollon käsittelyssä... Onneksi mitään ei ollut tippunut, vaan kaikki tuotteet oli sisällä!
Nyt sieltä tuli pikkaisen isompi paketti vaihteeksi ja sain sen verran tilausta kasaan, ettei itseni tarvinnut alkaa taas "täyttö"tavaroita miettimään ;). Näinpä oma tilaukseni olikin vain tämän näköinen:

Kuvastojen lisäksi tilasin jumppakassiini lisäosan ja lisäksi kokeiluun uuden Naturals-sarjan Persikka-kasvoveden... Enkä muuta!!!
Korusetti tuli viime jaksolta jälkitoimituksena :).
Tällä tavalla kun sujuisi kaikki tilaukset, niin olisi jees... Noh, Oriflamen tilausta odotellessa, se ei taas vaihteeksi ihan niin pieni ollut... Ellei sitten käy niin "onnekkaasti" että tilaamani ale-tuotteet ovat loppuunmyyty :p. Katsotaan, miten käy!

Onneksi nyt ehdin kirjoittelemaan edes tämän verran, kun jumppaan ei tarvinnut mennä, vaan nähtiin R:n kanssa. Todennäköisesti tämä oli viimeinen kerta, kun nähtiin näin ajan kanssa niin, että R on yhtenä kappaleena!!! Jännityksen päiviä siis tiedossa :D. Jospa R huomenna vielä pystyy neuvolaan mennessä hakemaan tavaransa :).
Mutta joo, huomenna yritän jälleen kirjoitella! Sen verran hyvät kelit vain on pitkästä aikaa nyt, niin voi olla, että jossakin päin käydään Mr.Insinöörin kanssa ajelemassa töiden jälkeen :).
Miumoi <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit