perjantai 12. heinäkuuta 2013

Heinäkuun Livbox Hiuksille

Jälleen olisi se aika kuukaudesta, kun Livbox on ilmestynyt!! Tänään oli Mr.Insinööri sen mulle postista hakenut, kun eilen ei ollut kotona sitä vastaanottamassa :).
Ja taas olin etukäteen käynyt Glitz & Glamistä lukemassa sisältöä :D.

Nyt oli boksin väriteemana keltainen ja tuotteissa pääosassa oli hiukset. Nyt olikin sitten vastattu monien toiveisiin ja boksit olivat samanlaiset kaikille. Tosin mitä Livboxin Facebook-sivua luin, niin kyllä sitä löytyy ihmisiä, joille ei vaan mikään kelpaa :(...
Itse olin jälleen todella tyytyväinen boksiin, vaikka yksi tuote jääkin käyttämättä joksikin aikaa. Eli tällaista sieltä tuli:

Glitterin kampausopas, vaalea nutturavalkki ja koristepinnit.
Valkki siis jää nyt käyttämättä ja menee säilöön, kunnes hiusten kasvatusprojekti etenee siihen, että pituutta on tarpeeksi kokeiluun :). Pinnejä voi käyttää hyvin myös lyhkäisiin hiuksiin.
Monet olivat valittaneet valkin väristä, mutta eikös omien hiusten ole tarkoitus peittää se, niin sinänsähän ei ole väliä, minkä värinen valkki on...
Tosin itsekin olisin aatellut, että jokin kaikille sopiva koriste olisi ollut tässä turvallisempi valinta. Mitä tuosta oppaasta katsoin, niin tuon valkin hinnalla olisi ollut myös hiusraitoja, hiuspinnejä ja kukkia, jotka olisi sopineet kaikille hiusten väriin tai pituuteen katsomatta. Mutta ehkä tästä taas Livbox-tiimi ottaa vinkistä vaarin ja parantaa seuraavassa boksissa :).

Schwarzkopf Bonacuren tehohoito oli pienessä 30ml kokeilukoossa. Innolla aion kokeilla heti huomenna tätä! Ja jälleen varastoni kiittävät tästä pienestä koosta, joka tulee nopeasti käytettyä pois ;D.

En olekaan vielä omistanut lämpösuoja-suihketta, vaikka monesti olen miettinytkin aikovani ostaa kokeiluun. Nyt senkin sitten sain Sunsilkin suihkeen muodossa eli kokeiluun lähtee tämäkin! Tämä tosin tulee kestämään mulla ikuisuuden, kun en pahemmin kiharra, suorista tai kuivata föönillä hiuksia :D.

Tämä Herbinan kuivashampoo oli tuotteista kaikista mieleisin, jokuhan taisi mulle aikanaan tätä suositella kokeiluunkin! Eli nytpä saan tämänkin testiin :D. Ja kuivashampoota mulla menee useita kertoja viikossa, joten tämäkin tulee kohtuullisessa ajassa käytettyä. Ja eipäs mulla olekaan kuin 1 täysi ja 1 loppuva Klippoteket ja 1kpl 50ml Klorane jäljellä varastossa eli tämäkin pääsee piakkoin aktiivikäyttöön!

Sitten löytyi myös yksi ei-hiustuote ja se oli Carmex Cherry Lip Balm huulirasva.
Tästäkin merkistä olen paljon ylistäviä kommentteja lukenut ja sen takia on tehnyt mieli ostaa kokeiluun. Mutta kun katson jälleen varastojani huulirasvojen osalta, niin tämä on jäänyt ostamatta :D. Nyt pääsee myös tämänkin jossain vaiheessa tulevaisuudessa testaamaan :p.
Kaiken kaikkiaan oli kyllä itselleni taas todella mielenkiintoisia tuotteita, enkä tosiaan kuulu vieläkään pettyneiden joukkoon :D. Tilaus siis jatkuu edelleen ;).

Tänään tuli käytyä töiden jälkeen täyttämässä viikon Combat-annos ja Mr.Insinööri tuli yllättäen kaupunniin, niin käytiin sitten sen jälkeen syömässä:
Kauppuri 5 oli vaihteeksi osoite ja sieltä tuttu ja turvallinen Heinäpään Teurastaja ranskalaisilla ja remoulade-dipillä sekä juomana Karpalo-lonkero perjantain kunniaksi :).
Yllätin itseni ja jaksoin syödä lähes kaiken muutamaa ranskalaista lukuunottamatta :D. Pientä energiavajetta havaittavissa kenties...

Päivän kruunasi vielä se, kun oltiin menossa takaisin pyörien luo, niin tien toisella puolella nähtiin tutun näköinen poliisipartio (eivät olleet tuttuja kuitenkaan miltään kutsumiskeikalta ;D). Muutaman sekunnin mietinnän jälkeen hoksattiin, että partio olikin Poliisit-sarjan ensimmäinen Oulu-partio 3.tuotantokaudelta (Tommi Heikkilä ja Janne Lammela, piti luntata Poliisien Facebook-sivuilta) ;D. Melkein teki mieli käydä kysymässä samaan kuvaan :p.

Tällainen päivä siis vaihteeksi. Huomenna tulee vielä ainakin yksi plussa ja aamulla nähdään kahvittelun merkeissä kaverin kanssa eli saa nähdä, tarttuisiko jotain kaupungilta mukaan, eikös ne ale-myynnit ole vielä joten kuten meneillään...
Miumoi <3

8 kommenttia:

 1. Aina on joku jolle ei kelpaa mikään (puhun siis tuosta LIV-boxista) ja sitten se kuvittelee olevansa maailman napa ja nillittää siitä loputtomiin. Ihmisiä on moneen lähtöön ja osa jää asemalle ;)

  Mutta kerroppa sitte mimmosta tuo kuivis oli. Meinasin tänään ostaa sellaisen mutta kun stokkalta ei löytynyt ja muihin kauppoihin en jaksanut mennä. Nyt on sitten taas pitkästä aikaa Klippotekin kuivista :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, näinhän se yleensä menee :).
   Harmittaa vaan noiden Livboxilaisten puolesta, kun sen harmituksen voisi myös oikeasti asiallisesti ja positiiviseenkin sävyyn kertoa, niin ei vaan joidenkin pitää ihan tosissaan päätään aukoa :/.

   Juu, tietysti kertoilen täällä kokemukset tuosta Herbinasta ^_^!!
   Klippoteket on kyllä mun hiuksille ollut tosi hyvä, joten Herbinalla on isot saappaat joihin pitäisi astua :p.

   Poista
 2. Noista "nillittäjistä" aika monet ovat kauneusbloggaajia, joten heillä on enemmän kokemusta ja isommat vaatimukset boksien suhteen. Noh, itse en boksia tilaa, ihan siksikin, että kaikki niistä olisivat olleet mulle jonkin verran pettymyksiä. Monet tilaajista kuitenkin ovat sellaisia, jotka eivät kosmetiikkaa niin paljon saa/osta, joten ovat varmasti ilahtuneita bokseista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisivat nuo jotkut pettyneet hieman miettiä ulos antiaan vähän ystävällisempään muotoon..
   Mutta onneksi siellä on myös paljon tyytyväisiäkin bokseihinsa :).
   Se on ihan hyvä olla tilaamatta, jos tietää ettei täysin tuollainen "sika säkissä"-juttu itselle toimi. Itselle tämä on ainakin toistaiseksi toiminut täysin ja olen ollut tyytyväinen :).

   Poista
  2. Mä taas oisin aatellu, että nillittäjät on nimenomaan niitä, jotka eivät kosmetiikkaa muuten niin aktiivisesti käytä, ja ovat sitten niin verisesti loukkaantuneita kun ei otettukaan huomioon juuri heidän hiusten ja silmien väriä, kengän numeroa, lävistysten määrää ja astrologisia nousevia kuita. Toki voin olla väärässäkin. :)

   Mä itse en varsinaisesti ois tarvinnu tosta boxista ehkä mitään, mutta mä myös rakastan tota konseptia, ja kokonaisuutena boxi oli mun mielestä oikein hyvä. Taidan omistaa vaan liikaa kosmetiikkaa, jotta kaikkien boxien tuotteet pääsisi heti käyttöön... ;D

   Poista
  3. No mie oon kans luullut, että osa noista negatiivisistä vois olla sellasia vähemmämn kosmetiikan kans tekemisissä olevia. Mistäs sen sitten loppujen lopuksi tietää :).
   Mutta pettymyksenkin voi ilmaista hyvällä tai huonolla tavalla useimmiten nämä käyttävät sitä huonoa tapaa.

   Enpä miekään välttämättä tarvisi mitään noita Livboxin juttuja tai tarvis tilata koko boksia ollenkaan, mutta mutta... :D
   On tää vaan kiva konsepti!

   Poista
 3. Ja toi kuivis on mun mielestä ihan ok, ei mikään ihmeellinen mutta mikäpä olisikaan...En ehkä ostaisi, mutta kyllä sitä yhden pullon käytti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko sulle löytynyt jotain hyvää kuivista??
   Saa nähdä, millainen tuo Herbina on omissa hiuksissani :).

   Poista

Suositut tekstit