torstai 11. heinäkuuta 2013

Vihdoin huulirasvaakin loppunut!!

Muutamien muiden tuoteryhmien lisäksi muun muassa huulituotteet loppuvat minulla todella hitaasti, vaikka niitä on tullut varastoon keräiltyä niin rasvojen, kiiltojen kuin punienkin muodossa...
Nyt kuitenkin taas tästä tuoteryhmästä loppui yksi ja se oli:

Oriflamen Aloe Vera Soothing Lip Balm huulirasva!!
Tämä on mulla kiertänyt jo muutaman vuoden käyttämieni takkien taskuissa ja nyt huomasin, että se oli jo niin lopuillaan, että tuo hylsy irtosi siitä kierre-hommelista ja loppuviimein tuo huulirasvan jämä jumittui tuohon korkkiin :D.
Tämä oli aika lailla mautonta ja hajutonta, mutta piti huulet pehmeinä tarvittaessa. Tätä kun käytin vain satunnaisesti tosiaan ulkona liikkuessa parin muun rasvan kanssa, niin vaikea sanoa, mitä olisi tehnyt pidemmällä aikavälillä yksinään.
Tästä jäi kuitenkin positiivinen fiilis ja periaatteessa voisin ostaa uudelleenkin, mutta en sitä tee, kun huulirasvoja löytyy vielä jemmasta muutama (kymmeniä...).

Tänään oli taas jumppa-ilta, kun alkuviikko on mennyt lusmuillessa (jos ei työmatkapyöräilyä oteta lukuun). Kävin sitten Piloxing-Pumppi-treenin ja nyt meinaa niska jumittaa :/... Täytyy lähteä syömään ja ottamaan lihasrelaksantti sekä kuuma suihku, josko niillä menisi ohi...
Mitään muuta ei oo tänään ehtinyt tapahtua, tylsä elämä :p.
Palataan siis huomenna jälleen asiaan, saattaapi olla että luvassa on sitten plussailuja...
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit