keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Keksikuorintaa

Heissan!
Pidin eilisen päivän taas taukoa, kun otin kuvia loppuneista purkeista ja sitten yritin pähkäillä nuita Turkin matkan postauksia... Kuvia olisi nyt 5 postaukseen :D.
Mutta nyt mulla olisi muutamat loppuneet kertynyt, niin voisin ne ensin esitellä ennen matka-postauksia... Hassua, kun olin ihan varma ettei alkukuusta vielä mitään lopu, niin eiköhän niitä ole nyt jonoksi asti :D. Elikkäs aloitellaan!

Tuossa muutamia päiviä sitten sain loppuun käytettyä tämän matkallakin mukana olleen Lushin Aqua Mirabilis Body Butter Scrub vartalovoi-kuorinnan.
Tämä siis kuori ihoa ja samalla jätti kosteutetun pinnan sille.
Tässäpä olisi Britti-Lushin sivuilta sisällystä:
"Cocoa Butter, Almond Butter, Laureth 4, Ground Almond Shells, Sandalwood Oil, Rose Absolute, Perfume".

Kuten voi sisällöstäkin päätellä, niin nuo voit tekivät kyllä kosteutetun tunteen iholle eli tämäkin oli sellainen laiskojen/myöhäisten iltojen pelastaja, jos ei jaksanut suihkun jälkeen alkaa rasvaamaan.
Ja kuorintateho oli minun mieleeni, olisi voinut olla karkeampikin, mutta tämä oli kuitenkin sen suhteen yksi parhaimpia kokeilemiani kuorintoja.
Ja kaikista isoimman plussan tämä saa niin ihanasta tuoksustaan, ihan kuin keksitaikinaa olisi vedellyt iholle!! Hyvä, ettei tätä tehnyt mieli syödä... Tai noh, mieli teki kyllä, mutta en kuitenkaan syönyt :D. Neffikin kuvasta päätellen ei inhonnut tuoksua :).
Riittoisuus oli ehkä noin 10 kerran luokkaa eli aikalailla se perustahti, jolla itselläni menee myös "nestemäiset" kuorinnat, jos kuorinnalla on hyvät tehot.
Voisin kyllä ilomielin ostaa tätä uudemmankin kerran lisää itselleni, sen verran hyvää ainetta oli!!

Tänne ei noin muuten kuulu mitään ihmeitä. Töissä on vaan koneella istumista, sekvensointien tekoa ja niiden lukemista... Hartiat ja niska jälleen tykänneet tuosta koneella istumisesta, ettei eilen sitten tullut lähdettyä jumppaankaan. Taas meinaa muutenkin olla laiska viikko... Täytyy katsoa, jos huomenna peruuntuu kaverin tapaaminen, niin sitten hyökkään Piloxingiin ja Pumppiin, onpahan siinäkin sitten edes jotain. Tai jos tavataan kaverin kanssa, niin perjantaina hyökkään Combatiin ja Pumppiin :).
Tässä nyt vaan vähän huolissani oon äitistä, kun pisti viestiä, että hän oli 3h istunut päivystyksessä, kun pää oli outo ja käsi puutunut ja terveyskeskus-lääkäri sitten sinne päivystykseen passitti... Ei sieltä mitään selvää ollut löytynyt, että en sitten tiedä onko oireet tullut selkä/hartiajumien takia, ne kun tuntui olevan jumissa kuulemma. Täytyy toivoa, että olisi vain sitä, niin on ainakin helpompi laittaa kuntoon.
Mutta voisin alkaa päivittämään taas tuon mun varasto-välilehden, kun en muista milloin oon sitäkään päivitellyt :D.
Huomenna taas luvassa seuraavaa loppujaa, paitsi jos Livbox ehtii tulla, niin sitten sen esittely :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit