sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Kaksi Yhdessä

Nyt kun on taas plussailtu, niin on aika vaihteeksi esitellä loppuneita ja niitä olisikin tällä hetkellä esiteltävänä jo ensi viikon loppuun asti... Eli vieläkin matkapostaukset siirtyvät eteenpäin... Ehkä viimeisellä viikolla hiljenee nämä loppumiset, niin pääsisin viimein vielä lomatunnelmia fiilistelemään :).

Sain tuossa viime viikolla vihdoin loppumaan tämän jo pari vuotta matkakäytössä olleen, minikokoisen Avonin Solutions-sarjan Complete Balance AM/PM Day and Night Cream kasvovoiteen.
Tässä oli siis samassa purkissa erikseen yö- ja päivävoide ja olen käyttänyt Total Radiance-sarjastakin samanlaisen mini- ja normikoossa.
Päivävoide oli tässä valkoista voidetta ja yövoide taas oli vihreää geeliä, mikä on vähän nurinkurista :).
Mutta kumpikaan ei lähtenyt rullaamaan pois iholta ja päivävoide oli myös hyvä meikin alla. Se ei jättänyt sellaista mattaista "kalvoa", joka itselläni yleensä lähtee hilseilemään pois, kun meikin laittaa päälle.
Varmaan tämän takia myös iho alkoi kiillellä päivän mittaan, tosin olen huomannut, että tuon meijän matkan jälkeen iho on alkanut taas rasvoittumaan nopeammin...
Yögeeli tuntui pitävän ihon kosteutettuna, mutta iho oli sitten kiiltelevä myös aamulla herätessä.
Kummallakaan iho ei tuntunut yhtään kiristävältä, mutta en tiedä onko se voiteiden vai tämän hetkisen rasvoittumisen ansiota.
Kaiken kaikkiaan ihan positiivinen fiilis jäi tästä ja mielelläni käytän myös täysikokoisen (2x40ml) version varastosta.

Olinkin ottanut sen version käyttöön, mutta sitten päätinkin käyttää ensin pois Oriflamen DermoProfessional yöseerumin ja Avonin vanhan aurinkosuojavoiteen kasvoille, kun päivämäärät ovat pompsahtaneet yli jo aikaa sitten. Academien voide on "nenä"voiteena näiden kanssa, vaikka nenän hilseily onkin nyt hieman hellittänyt onneksi.

Tällaista siis tällä erää ja huomenna jatkuu :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit