sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Kokonaan Sinun (tai minun...)

Hellouuu!
Qstockista selvitty hengissä, vaikka mietin kyllä eilen, kestääkö mun kroppa tätä hommaa enää ollenkaan :D. Perjantaina oltiin 8½ tuntia alueella ja lauantaina 13 tuntia; jalat, selkä ja niska-hartiaseutu huusivat kyllä armoa melko tehokkaasti... Mutta oli kyllä kaiken sen arvoista <3. Ihan huikeat festarit siis oli!!! Kuvia laittelen tässä jossain vaiheessa, just sain 60 kuvan satsin laitettua facebookiin eli niistä kuvista muokkailen tänne sitten koostetta tuossa elokuun puolella, kun loppujia ei ole esiteltävänä.
Huominen postaus onkin sitten arvonnan voittajan julkaisu ja parina viimeisenä päivänä on viimeisten loppuneiden esittelyt. Yhteenveto taitaa taas mennä kuun vaihteeseen, kun en montaa asiaa halua samaan postaukseen tunkea :).

Mutta nyt ensin lyhyesti eilen loppuneesta tuotteesta, josta en sen kummemmin rupattele, kun se on täällä blogissa jo niiiiin monta kertaa esillä ollut... Eli sehän oli Klippoteketin Dry Shampoo ja Täältä pääset aiempiin postauksiin kyseisestä kuiviksesta :).
Yksi purkki olisi vielä Klippoteketiä varastossa, mutta otin nyt käyttöön Heinäkuun Livboxista tulleen Herbinan kuivashampoon vaihteluksi :).

Toinen loppunut oli sitten tämä Avonin Senses-sarjan parisen vuotta vanha ystävänpäivä-versio All Yours Serene & Relaxing Shower Gel suihkugeeli.
Menneenä ystävänpäivänä tuli Amore- niminen suihkugeeli, joka oli myös violetti ja siinä oli tuoksuina Violet (orvokki??), Vanilla (vanilja) ja Mysk (myski) ja tuntuu, että tämä vanha versio on tuoksultaan aika lähellä tuota uudempaa versiota, Avonilla kun ei mielestäni ihan älyttömästi muokata näitä kausi-tuoksuja :).
Käytin tätä joitakin kertoja suihkugeelinäkin eli ei tämä "huonolta" tuoksunut omaankaan nenään, mutta kun noita suihkugeelejä mulla piisaa muutamaksi vuodeksi, niin katsoin, että tämä on sellainen "ihan ok"-tuoksu ja näin ollen päätin täyttää tällä täyttöpumpun käsisaippua-käyttöön.
Oli siis kuitenkin tuoksultaan hivenen liian kukkainen omaan nenääni, että olisin jaksanut käyttää koko pullon vain suihkugeelinä :).
Kiva oli testata, mutta en varmaan aio ostaa enää tuota ystävänpäivä-versiota uudelleen.
Kuvaa en muistanut ottaa käyttöön ottamastani käsisaippuasta, mutta nyt on käytössä Sensesin Tropical Burst-käsisaippua ja siitä tulee ihan varmasti juttua jo ensi kuussa, kun tulee loppumaan (on jo puolet käytetty tähän mennessä :D).

Huomenna tosiaan arvon voittajan Random.orgin avulla (jos osaan sitä käyttää :D), kun osallistumisia tuli enemmän kuin yksi :D. Ihana on huomata, että arvonta kiinnosti teitä noinkin paljon, lämmittää mieltäni todella paljon <3. Onnea siis arvontaan kaikille tasapuolisesti!!
Esittelen myös yhden loppuneen samalla, niin ei jää sitten viimeisille päiville montaa yhteen postaukseen :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit