lauantai 13. heinäkuuta 2013

Kaverin Kanssa Kahvittelua ja Kiertelyä Kaupungilla

Vaikka jouduinkin myös tänään heräämään aikaisemmin, niin ei harmita enää yhtään! Oli kyllä tosi kiva nähdä toooooodella piiiitkästä aikaa kaverini TV:n kanssa kahvittelun merkeissä kaupungilla ja vaihtaa kuulumisia ^_^.
Käväistiin ensin mm. Anttilassa, lankakaupassa ja valokuvaamossa ennen Antellin kahvilaan menoa, jossa söin ruisleivän ja mansikka-vanilja-kakkupalan Cafe Mochan kanssa. Kakku oli niin herkullisen näköinen, mutta arvatkaa vaan, muistinko ottaa kuvaa ennen kuin se meni parempiin suihin :D.
Sitten käytiin myös Stokkalla kiertämässä ja enhän mä täysin tyhjin käsin lähtenyt sieltä...

Vanun ja vanulappujen lisäksi (jotka olivat pakollisia ostoksia) tuli sitten hairahdettua jälleen näihin pussinaamioihin, kun löytyi tämä yksi Montagne Jeunessen naamio, jota ei edellisellä kerralla ollut :p. Sitten otin myös Nivealta kokeiluun samantyyppisen pussin, kun näitäkin minulle teistä joku suositteli.
Kyllä mulla on selkeästi kasvot taas alkanut rasvoittua, joten puhdistavat aineet taas käyttöön ja kokeiluun :p.
Sitten TV hoksasi tuollaisen Duroyn hiusharjan puhdistajan, niin ostin sitten senkin kokeiluun :).
Muuta en sitten ostanut, joten jonkinlainen järki pysyi päässä :D.

Ja kun pyydettiin kuvia nuista Turkin vaate-ostoksista päällä, niin tässä on ensimmäiset!
Pyysin Mr.Insinööriä ottamaan äkkiä kuvan ennen töihin lähtöä toissa päivänä ja kuten ilmeestä näkee, niin erittäin innoissani oonkin töihin lähdössä :p.
Ei vaan, oikeasti en tajua, miksi tuo oma perusilme pitää olla tuollainen suupielet alaspäin...
Tosin eräs kerta huomasin, kun äitini luona katselin kuvia mummostani, niin oon varmaan sieltä tuon perusilmeeni perinyt. Mummollani ja myös äitilläni oli ihan samanlainen ilme :D.
Noh kuitenkin, vaatteet:
Farkut: Loft/Turkki, Antalya
T-paita: Mango/Turkki, Antalya
Mukavasti tuo t-paita on hieman läpinäkyvä... Noh, menköön nyt kesällä! Ja farkuissa on reilut bootcut-lahkeet ja revitty malli, tykkään <3 !!!

Sitten eilen sain vihdoin ja viimein minun parit Oriflamen tilauksenikin!
8.jaksosta tuli tilattua vain uusi päivävoide reilulla SPF35 suojakertoimella ensi kesää varten...

...ja 9.jaksosta tilasin kivan Pareon ja Rantakassin, olivat niin nättejä, etten voinut vastustaa kiusausta :D. Mitään kosmetiikkaa en tästä jaksosta sitten tilannutkaan :o !!!
Katsotaan, miten tuon 10.jakson kanssa sitten käy...

Ja tässäpä vielä loppuun kuvaa Neffistä, kun piti eilen tulla taas häiriköimään mun purkkien kuvaamista parvekkeelle :D.
Hyvin hyvin harvoin saan niitä rauhassa kuvata, yleensä jonkun harmaan karvakasan pitää myös tulla ihmettelemään, mitä tapahtuu (kuten olette varmaan joissakin purkki-kuvissa nähneet)...

Mukava päivä siis jälleen alkaa olla takana päin, loppupäivän voisikin ottaa rennosti vaikka tv:n ääressä :). Jospa sitä huomenna saisi nukkua hieman pidempään (in your dreams...)!
Huomiseen siis!!
Miumoi <3

2 kommenttia:

Suositut tekstit