keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Vadelmia, plääääh...

Nyt olisikin sitten aika esitellä kuun viimeiset loppuneet, niin saan sitten huomenna yhteenvetää menneen kuukauden pakettiin :). Tällä kertaa loppuneet ovatkin vadelmiin päin kallellaan...

Sain taas yhden Montagne Jeunesse-kasvonaamiopussin kokeiltua ja käytettyä, nyt oli vuorossa Crushed Rasberry Fruit Smoothie Deep Pore Cleansing Masque.
En hoksannut ottaa kuvaa sisällyksestä, mutta tämä oli todellakin syväpuhdistava, sillä tämä sisälsi mm. kaoliinia, bentoniittia, magnesium alumiini silikaattia (kaikki kolme luonnollista savea) ja merisuolaa. Hauskinta tässä oli, että vaikka tämä oli nimetty vadelman mukaan, niin vadelma oli viimeisenä hedelmänä/marjana lueteltu :D.
Mutta siis sisällöltään oli kyllä todella luonnollinen ja tämä kyllä teki ihon pehmeäksi ja melkein narskuvan puhtaaksi.
Tämä 20g pussi myös riitti omalla käytölläni 5 kertaan eli oli myös riittoisaa.
Ainoa mikä tässä tökki, oli tuoksu... Se oli sellainen tunkkainen, lähes esanssinen omaan nenääni ja itse en kyllä tunnistanut mitään vadelmaan tai mangoon viittaavaakaan tuoksussa... Voi olla, että nuo savet ovat olleet sen verran hallitsevia, että ne tekivät tuoksuun sen "tunkkaisuuden". Ensimmäisen kerran jälkeen sain suorastaan pakottaa itseni käyttämään tätä, se tuoksu oli vain jotain niin ylivoimaisen vastenmielistä, mikä on harmi kun teholtaan tämä oli kiva naamio :/.
En siis ostaisi tätä tuoksua enää uudelleen!

Toinen vadelmainen loppunut oli sitten Avonin Naturals-sarjan vanha Renewing Rasberry Body Lotion ja tästähän olen aiemmin käyttänyt ja haukkunut suihkugeelinkin...
Vaikka suihkugeeli olikin karmea pettymys, niin yllättäen tämän kroppaemulsion tuoksu ei ollutkaan yhtä hyökkäävä, vaikka tästäkin sen esanssisuuden toki tunnisti selkeästi. Tässä voiteessa se oli kuitenkin jollain tapaa pehmeämpi, eikä ehkä niin "pistävä", joten pystyin lähes ongelmitta tämän kropalleni käyttämään. Voi toki olla, että tuoksu on päässyt parin vuoden aikana laimenemaan, tässäkin kun Parasta ennen-päiväys on mennyt jo maaliskuussa :).
Kosteutustehoiltaan oli samanlainen ja yhtä kevyt kuin muut Naturals-emulsiot eli kesäaikaan riitti ihan hyvin kosteuttamaan ihoni, mutta talvella/keväällä tuntui olevan turhan kevyt eli ei varmasti kaikista kuivaihoisimmille passaisi tai riittäisi tämä koostumus.
Itselläni tämä kesti nyt yllättävän kauan, kun kesällä ei oma ihoni tarvitse niin paljon kosteutusta kuin talvella.
Kaiken kaikkiaan ei jää ikävä tätä ja olen iloinen, että sain tämän pois käytettyä :).

Nyt olen sitten ottanut käyttöön seuraavan Naturalsin vanhan rasvan, jota ei myös ole enää hetkeen ollut Avonilla myynnissä.
Tässäkin on Parasta ennen-päiväys ollut jo maaliskuussa eli olen taas todella paljon jäljessä näissä mun varastorasvoissa... Seuraavat rasvat, jotka odottelee käyttöönottoa, ovat mallia 5/13 ja 8/13 eli nekin ehtivät "vanhentua" :D.
Nooh, onneksi nämä eivät ole yleensä miksikään menneet :).

Tässäpä ne oli eli huomenna sitten luvassa yhteenvetoa elokuun aluksi myöhemmin illalla, kun jumppailut on ohi :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit