maanantai 15. heinäkuuta 2013

Silotusta ja Korjausta

Jälleen olen saanut yhden pidempi aikaisen tuotteen käytettyä!
Kyseessä oli tällä kertaa tämä Avonin Advance Techniques-sarjan Daily Shine Dry Ends Serum kuiville hiuslatvoille.
Välillä käytin tätä kuiviin hiuksiin, mutta monesti ne alkoivat sitten näyttää liian öljyisiltä/rasvaisilta. Sen takia siirryinkin käyttämään tätä suihkun jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin tyvisuihkeen, hoitosuihkeen ja jätettävän hoitoaineen jälkeen käytettäväksi.
Yksi pumppaus riitti enemmän kuin hyvin tähän mun tämän hetkisiin, noin hartioille yltävään reuhkaan.
Olisin ehkä toivonut vieläkin silottavampaa lopputulosta, mutta kyllä noilla 4 aineen yhteispelillä sain pahimman hapsotuksen kuriin.
Pullo oli lasia, joten sen takia sai olla vähän varuillaan, ettei tipahda kädestä... Mun puolesta saisivat olla kyllä muovia :p.
En oikein tiedä, ostaisinko uudelleen... Jäi vähän sellainen pläääh-fiilis tästä. Tätä seerumia en muistaakseni täyteen hintaan ostanut aikanaan, vaan se oli jollain parilla eurolla tilattavissa, jos oli tietyn summan saanut tilausta kasaan. Siihen hintaan nähden oli ihan kiva kokeilla kuitenkin, kun tämä ilmeisesti on yksi Avonin suosituimpia tuotteita.

Nyt sitten samanlaiseen käyttöön on lähtenyt tämä ikivanha seerumi, jota olen käyttänyt täällä ja vienyt sitten äitini luo käyttöön ja nyt olen tuonut sieltä takaisin tänne käyttöön :p.
Hassua näissä kahdessa pullossa on se, että silmämääräisesti kumpikin ovat samankokoisia, mutta silti tässä vanhassa on 20ml enempi tavaraa :D. Liekö muovipullolla jotain tekemistä tilavuuden kanssa...

Nyt lyö aivot niin tyhjää... Töissä tuli vaan pari täyttä pleittiä tehtyä näytteitä sekvensointiin, joka oli sen verran tarkkaa hommaa, että omanlaisensa väsymyksen iski päälle. Sitten vettäkin alkoi sataa (ja sain siis kasteen kotiin polkiessani), niin sekin vielä omalta osaltaan väsyttää entisestään... Mutta huomenna taas pari tuntia riehumaan jumppaan, kun sitä silmällä pitäen peruin tämän päivän NTC:n. En halua tuota rannetta saada nyt huonoon kuntoon sen takia :/.
Mutta huomenna tulee juttua sitten normaalia myöhemmin!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit