lauantai 20. heinäkuuta 2013

Viikunoita ja Lehtiä

Vaihteeksi täällä on taas paremmat fiilikset, kun noiden kattien ruokinnat on sujuneet toistaiseksi hyvin. Väsyttävää toisaalta on nyt ollut 1-2 tunnin välein antaa vain pienet jytyset ruokaa kerralla, mutta eipä ole tarvinnut ainakaan siivota vielä \o/ *koputtaa erittäin kovasti puuta*
Ja antoivat minun nukkua sentään 6½ h yöunet ennen kuin Neffi tuli tökkimään ja puskemaan hereille puoli 7 jälkeen (olisi voinut ehkä mennä aiemmin nukkumaan, kun 7 pidempään ei meillä saa viikonloppunakaan nukkua :p ). Tosin onneksi ruuan annon jälkeen antavat sitten vielä hetken nukkua aina :). Jospa tämä taas tästä etenisi parempaan päin!

Mutta jälleen olisi seuraavan loppuneen esittelyä.
Vuorossa on taas palasaippuaa, tällä kertaa Lushin Figs and Leaves Soap, jonka otin myöskin matkalle mukaan ja joka näin ollen kuluikin ehkä normaalia nopeammin.
Nyt vain tuli aivoihin Blackout, sillä en yhtään muista, oliko tämä toinen niistä saippuoista (toinen oli Ice Blue), jotka aikanaan sain MN:ltä, kun hänellä ei tullut käyttöä saippuoille, vai tilasinko tämän joskus itse... Kallistun siihen suuntaan, että sain tämän MN:ltä :).
Tästä jäi jäljelle pikkuruiset murut, joista en saanut aikaiseksi ottaa kuvaa... Otetaan sitten yhteenvetoon kuva :). Ja huomasin myös, etten ollut sittenkään ottanut tästä kokonaisena kuvaa, vaikka niin luulin! Täytyy nyt tyytyä tuohon Lushin sivuilta ottamaani kuvaan.
Tämä oli mielestäni tosi kiva saippua, mukava, jollain tavalla makeakin tuoksu tässä oli, joka miellytti paljon.
Hieman kuorivakin tämä oli, kun tässä oli ilmeisesti viikunoiden siemeniä (??) kuorivuutta tuomassa. Yhtä kuorivaa tämä ei kuitenkaan ollut mitä esim. Porridge-saippua oli, mutta aika paljon samaa oli silti :).
Nuita lehtiä oli palassa yhdellä sivulla, joka on mielestäni aika turha, kun ei se kauaa pysynyt vaan huuhtoutui viemäriin. Ihon tämä teki aika narskuvan puhtaaksi, hieman tuntui runsaan käsien pesun jälkeen kuivattavankin käsiä.
Tuoksun takia voisin kuitenkin joskus taas ostaa uudelleen :).

Tällaista siis tällä erää.
Huomenna olisikin sitten pientä kivaa luvassa blogini synttäreiden kunniaksi ;).
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Eikös kaupoissa myydä eläimille sellaisia ruokinta-automaatteja?:) Voisi olla teille apua siitä. :) En oo kyllä asiasta ihan varma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä niitä on, vaan ei taitaisi meijän kissoille auttaa... Jos Siiri ei oo silloin paikalla, kun automaatit aukeaa, niin Neffi ehtii syödä sekä omat että Siirin ruuat ja ahmittuaan ne, voi oksentaa ne eli ollaan takaisin alkutilanteessa :/...
   Muuten tuo olisikin todella hyvä.
   Tosin oon miettinyt, josko jossain vaiheessa ottaisi MN:ltä lainaan sellaiset automaatit, niin voisi kokeilla edes aamuruokinnassa viikonloppuisin, että onnistuuko, vai onko täysin tuhoon tuomittu yritys..

   Poista

Suositut tekstit