torstai 4. heinäkuuta 2013

Avonin 9.jakson tilaus

Eilen tosiaan kävin hakemassa lähikaupasta jälleen Avonin paketin, joka oli vaihteeksi todella pikkuinen:

Itselleni ei ollut tarkoitus tilata kuin pari juttua, mutta kun summa jäi niin vähästä kiinni, että olisin saanut alennukset ja olisin joutunut enemmän maksamaan ilman niitä, niin sitten se oma osuuteni hieman paisui...

Mr.Insinöörille tilasin kokeiluun parit roll-on dödöt, kun Avonin miesten vartalosuihkeet ei kuulemma hien hajua pidä. Pitää kokeilla vielä nuo "rollit" ennen kuin pitkin hampain suostun sinne Axe-puolelle taas menemään :p.
Ja itselleni sitten piti tilata vain kuvastot, tuo Citrus Burst-suihke ja korusetti (jäi jälkitoimitukseen), mutta yllä olevan syyn takia tilaus täydentyi vielä vartalosuihkeella (nettitarjous), irtopuuterilla (jeeee, ei ollut glitteristä tämä, vaan täysin matta!) ja kynsilakalla...
Ei nyt onneksi kuitenkaan ihan mahdoton tilaus, vai mitä?? :)
Tuon puuterin olisin viimeistään 10.jaksossa tilannut, niin sama oli nyt hyödyksi käyttää mahdollisuus :).

Illalla oli taas rääkki-jumppaa Piloxingilla ja Pumpilla. Piloxingissa en ole varmaan vuoteen käynyt ja sen huomasi ja tunsi selvästi :D Jalat meinasi krampata liiasta jännittämisestä ja pakarat huusi armoa myös. Pumpissa kyykyt meinasi olla ylivoimaisia tuon jälkeen ;D. Ihme kyllä mulla oli kyllä muistijälki jäänyt päähäni, niin suhteellisen hyvin muisti liikkeet, vaikka hakemista se olikin :).
Kivaa oli joka tapauksessa!

Siirikin on taas sisällä! Mr.Insinööri teki illalla loukun ja Siiri oli sinne sitten kävellyt syömään aamuyöstä. Se on niin kumma, kuinka eri kissaksi Siiri oli muuttunut ulkona... Ei antanut ottaa kiinni, oli kuin olisi villikissaa yrittänyt kiinni saada... Samoin todella pahaa murinaa ja sähinää oli siellä loukussa pitänyt, kun oli kantanut sitä sisälle. Kun vapaaksi oli päässyt, oli ampaissut perähuoneeseen ja kun Mr.Insinööri oli mennyt perässä, katti napottaa ruokakupin vieressä häntä pystyssä niin kuin mitään karkaamista ei olisi koskaan tapahtunutkaan...
Pitäisikö noiden narttujen mielenliikkeitä jotenkin ymmärtää?!??! :D Tai noh, nehän ovat narttuja :p. Niin ja Neffi ei kuulemma tunnista enää Siiriä, sähisee ja murisee vaan sille, Siiri ei tosin mitään välitä siitä :D. Saapa nähdä, mitä huomenna tapahtuu, jos ne tänne kotiin asti saa... Sitä odotellessa!!
Huomenna en tosiaan varmaan ehdi kirjoitella, katsotaan miten käy :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Kissat on ovelia välillä. Jos se Siiri vaan oli nauttinut niin paljon siitä reissustaan, että sitä tympi kun joutui palaamaan takaisin sisälle ;) Nää karvakerät kun on niin ylpeitä, että ei kehtoo myöntää, että oikeestaan helpompaahan se on sisällä kun on lämmintä (viileääkin silloin kuin haluaa) ja saa ruokaa suoraan nenän eteen. Meilläki on kissat ollu välillä pitkiäkin aikoja pois mutta aina ne on tullut takaisin :) Kyllä ne tietää missä niistä huolta pidetään.

  Mutta hyvä, että on katit tallessa ja kyllä se Neffikin pian Siirin muistaa uudestaan. Ajattele sitä, että Siirille on tarttunut outoja hajuja ulkona käydessään niin tottakai se on hetken aikaa Neffillr vain joku outo kissa huittisista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietittiin, että onhan se voinut jotenkin säikähtää outoa ympäristöä, niin ei sitten tunnistanut mitään muutakaan... En tiedä oisko käytös ollut erilaista, jos olisi ensin narussa päässyt tutustumaan ympäristöön..
   Mutta onneksi katit on nyt turvallisesti kotona ja lähes omia itsejään :).
   Siiri oli vain saanut kynnet "terotettua" juuria myöten, kun oli ilmeisesti yrittänyt loukusta kaivautua ulos :D.
   Ei ne kipeät kuitenkaan ole, kun kävelee ja hyppii normaalisti :). Jospa ne hetken aikaan taas osaa tätä omaa kotia arvostaa :p.

   Poista

Suositut tekstit