keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Livbox Marraskuu 2013

Niinpä se on taas se aika kuukaudesta, kun Livboxit ovat esittelyssä ja saatavilla.
Omani kävin hakemassa tänään ja en taaskaan malttanut, vaan eilen illalla googlettelin jo esittelyjä tästä boksista :D. Utelias mikä utelias :p.
Pahoittelen heti alkuun kuvien laatua, tarkennukset heitti päin härän pyllyä, niin piti sitten leikata ja liittaa parista kuvasta aina yksi, kun en jaksanut enaa uudelleen alkaa kuvia ottamaan...

Väriteema oli tummanvihreä.

Sisällön teemana oli tulevaan juhlakauteen valmistautuminen.
Itse odotin FB-sivuilla olleen vihjeen perusteella jotain glitteriä/kimaltavaa (kynsilakkaa tai luomiväriä), jota ei sitten ollutkaan...
Kovin isoja riemunkiljahduksia ei nyt päässyt, mutta oli toki testauksen arvoisia tuotteita jälleen :).

Omassa boksissani oli jälleen Académien tuote, Apricot Mask, joka oli 10ml kokeilukoko sekä 10e arvoinen lahjakortti Académie-tuotteeseen tai hoitoon. 8x10ml maksaa 42e.
Vaihtoehtona oli Peppy Galoren öljypuhdistus, joka olisi ehkä ollut enemmän mieleeni, kun sitä merkkiä en ole kokeillut aiemmin.
Mutta aiemman hyvän kokemuksen perusteella testaan toki mielelläni tämän naamion. Saa nähdä, pitääkö jälleen lahjakorttikin käyttää hyödyksi :).

Sitten löytyi jälleen kuivashampoota paljon kehutulta Batiste-merkiltä 50ml matkakoossa.
Kuivashampoota kuluu paljon, joten erittäin mielelläni testaan tämän!
Saapahan Klippoteketille vaihtelua välillä :).
Hinta 3,90e/50ml ja 7,90e/200ml.

IdHAIR-merkistä olen kuullut, mutta mitään en ole aiemmin kokeillut eli tämä 80ml matkakoko lähtee varmasti kokeiluun jossain vaiheessa.
Tosin mulla vaan kaapissa odottaa 1 Avonin täysikokoinen ja 1 Dermosilin 50ml matkakokoinen kiinne ja käytössä on edelleen yksi vuosia vanha kiinne :D.
Jospa saisin tästä kimmokkeen käyttää sen vanhan hiuskiinteen vihdoin pois (1/3 ehkä vielä jäljellä).
Hinta 24e/300ml.

Jälleen boksissa oli kasvovoidetta, tällä kertaa Vichy-merkin Idéalia Cream 15ml minikoossa (hinta 32,30/50ml).
Hieman pettynyt olin, kun huomasin, että taas on voidetta paketissa. Minikokoisia voiteita kun alkaa myös olla kaapissa jo muutama plus vielä täysikokoiset purkit...
Nooh, onneksi nämä minikokoiset kuluu suht nopeasti sitten, kun ne ottaa käyttöön!

Viimeinen ja ainoa "täysikokoinen" tuote oli tällä kertaa meikkiväline!
Cailap by Mariela Sarkima The Sponge-meikkisieni (3,90e).
Tämä tulee varmasti käyttöön ja kokeiluun :).

Kaiken kaikkiaan tämä oli jälleen ihan kiva ja mielenkiintoinen boksi, taas uusia merkkejä kokeiluun :). Ei voita kuitenkaan viime kuun boksia :).
Onneksi tämä tuli nyt vähän piristämään, kun muuten oli todella väsyttävä ja ankea päivä.
Eilen menin pyörällä töihin ja täällä oli ihan järkyttävä keli, kun lunta oli satanut yöllä. Hyvän päivän valitsin talvipyöräily-harjoittelun aloittamiseen... Sitten illalla Combatista lähtiessä oli ehtinyt alkaa sataa kaatamalla jäistä vettä, niin oli todella mukavaa siinä se 5km ajella kotiin... Tänään meninkin sadevaaran takia bussilla, kokeilen josko huomenna taas uskaltautuisi pyörän selkään...
Mutta nyt suihkuun!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Mä taas olin aika pettynyt tähän boksiin.... Ainoa mielestäni oikeasti mielenkiintoinen tuote oli tuo Academién naamio. Toivon etten tykästy siihen, kun ei ois oikein saumaa ostella nyt tuollaisia tuotteita. ;D Vichyn voide on ihan jees myös, oon sitä joskus kyllä kokeillut, mutta mulla ei ole mitään muistikuvaa millasta oli.... Ilmeisesti ei mitään huippua, koska hyvistä näytteistä säilytän ne pakkaukset tai infolaput, ja tästä mulla ei näyttänyt olevan mitään tallessa. :/

    Loput 3 tuotetta mappi ö:hön, valitettavasti. Ei tää musta ehkä kuvasta pikkujoulukauden boxia kummiskaan.... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmillista, ettei sullekaan nyt iskenyt tämä :/.
      Itsekin toisaalta toivon, etten tykästyisi tuohon naamioon, mutta olisihan se kiva käyttää taas tuo lahjakorttikin pois :). Saa nähdä miten käy, mulla varmaan omassa käytössä riittää tuosta 3-4 käyttökertaan eli ehkä saan jonkunlaisen kuvan jo tuolla käytöllä :).
      Jospa joulukuun boksi ois taas kivempi, vaikka itse kyllä ihan mielelläni testaan nuo kaikki tuotteet :).

      Poista

Suositut tekstit