lauantai 30. marraskuuta 2013

Viimeiset yllätysloppujat tälle kuulle

Päivittely jälleen hieman myöhässä :).
Päivällä kävin Satsin pikkujouluissa 2 tunnin combat-maratonissa ja sitten lähdettiin äitini luo kyläilemään ja saunomaan. Siellä menikin sitten tovi jos toinenkin :).
Mutta nyt viimeisten loppuneiden esittelyt tälle kuulle!

Päätin siirtää tästä Lushin Vanilla Puff Powder vartalopuuterista viimeiset jämät mun puuterirasiaan vihdoin, että saan tämänkin törpön hyllyiltäni poistaa.
Tämähän oli siis vartalopuuteri, jonka olen hommannut ensimmäisellä Helsingin Lushin vierailullani, muistaakseni syksyllä 2009 eli pitkään tämä kesti...
Minähän en tosiaan käyttänyt tätä vartalopuuterina, vaan hiuspuuterina (tai siis kuivashampoona) ja kasvopuuterina ja toimi ihan kelvosti niissäkin tehtävissä :D.
Hyvinhän tämä piti toki hiuksista häivyttää, mutta vei pahimman likaisuuden pois. Kasvoillekaan ei tehnyt mitään ikävää, vaan vei kiillon hetkeksi pois, mutta ei tehnyt kasvoja haamuksi.
Turkin reissuun otin tämän mukaan, jossa käytin myös vartalopuuterina muutamaan otteeseen ja kyllähän tämä sen nihkeyden vei pois loistavasti eli toimi alkuperäisessä tehtävässäänkin hyvin!

Tällainen vaniljatanko jäi jämäksi purkkiin.
Lushin sivuilta sisältöä:
"Cornstarch, Magnesium Carbonate, Talc, Perfume, Fair Trade Vanilla Absolute, Jasmine Absolute, Tonka Absolute, Vanilla Pod, *Coumarin, Hydroxycitronellal"
Tuoksui siis erittäin vaniljaiselta, mutta pidin siitä ihan hirmuisesti!!
Kaiken kaikkiaan voisin ehdottomasti ostaa tätä uuden kappaleen, riittoisuus ja käyttömahdollisuudet ovat todella loistavat eli hinta-laatusuhde on huippu :).

Sitten sain kuin sainkin käytettyä jälleen yhden kropparasvan, joka oli Avonin Naturals-sarjan Moisturising Coconut & Lemongrass Hand & Body Lotion.
Niin kuin olen aiemminkin sanonut näiden Naturals-emulsioiden kohdalla, niin näissä ei ihan riitä omalle iholleni kosteustehot, mutta tuoksujen takia näitä on kiva käyttää. Imeytyvyys näissä on kuitenkin loistava.
Sain tämän ja suihkugeelin aikanaan kannustelahjana, kun tämä tuoksu oli tulossa myyntiin ja en muistaakseni suihkugeelin tuoksusta juurikaan pitänyt. Siksi epäilevästi otinkin tämän käyttöön, mutta tässä tuoksu olikin huomattavasti pehmeämpi ja kookoksisempi (suihkugeelissä varmaan tuo lemongrass tunki liikaa läpi).
Hyvillä mielin tämä tuli siis käytettyä, mutta ei tätä tule kuitenkaan ikävä. En siis ostaisi uudelleen, vaikka olisi/tulisi vielä myyntiin. Jälleen siis matka jatkuu kohti uusia seikkailuja (ja niitähän odottaa hyllyssä yksi jos toinenkin)!

Nyt lähteekin käyttöön pitkästä aikaa täälläkin muutaman kerran esiintynyt sarja eli Oriflamen Milk & Honey Gold.
Suihkugeelit näyttävät mukavan vajailta, joten ne näkyvät toivottavasti täällä ensi kuussa, toivotaan ainakin :).

Sitten viimeisenä todellinen yllätys...
Yllätys siinä suhteessa, ettei tämä suinkaan loppunut, vaan meni rikki ja näin ollen käyttökelvottomaksi...
Eli kyseessä Oriflame Beauty Wonder Lash Intense Mascara ja sain tämän jollain ihmeen keinolla eilen aamulla rikottua...
Harja meni siis poikki ja jäi tuonne sisälle -.-
Olin suunnitellut ottavani kuvia jossain vaiheessa tästä ripsillä, mutta se nyt jäi sitten toteuttamatta, enkä harjastakaan saanut kuvaa...
Noh, Oriflamen sivuilta sen ainakin näkee.
Mutta joo, tämä oli Esteé Lauderin maskaran jälkeen melkoinen pettymys. Massa oli tässä tuoreena todella märkää ja meinasi lopputulos itkettää pitkään monena aamuna... Ripsikampaa sai olla ahkerasti käyttämässä, että sai vähän siistimmän lopputuloksen ilman klimppejä.
Käyttö helpottui hieman, kun tämä oli ollut auki ja vähän päässyt enimmät "kosteudet" kuivumaan, sitten tätä oli jopa ihan miellyttävää käyttää ja lopputuloksena oli ihan kivat ripset.
Nyt kun mulla on vertailupohjaa Esteé Lauderin mascaran kautta, johon ihastuin alustavasti paljon, niin tätä ripsaria en aio enää ostaa käyttööni, ei ollut niin hyvä :).
Käyttöön lähti nyt Avonin Luxe-ripsari.

Nyt pyytäisin tähän loppuun apua teiltä.
Huomenna (tai vajaan puolen tunnin päästä) vaihtuu joulukuu ja en osaa päättää nuista kahdesta vaihtoehdosta joulukuun käsisaippuaa :D. Ehdottakaa te, kummasta haluatte ensin juttua!
Karpalo-appelsiini lähtee myös satunnaiseen suihkugeelikäyttöön joulukuun ajaksi, pitäähän sitä kosmetiikallakin saada joulun tuntua itselleen :).

Huomenna sitten marraskuun yhteenveto ja ensimmäisen TBS-kalenterin luukun sisältö, Jeeee :D.
Miumoi <3

8 kommenttia:

  1. No ohhoh ton ripsarin kanssa. :/ Arvaa himottaisko nyt tuoksutella totakin kookos&lemongrassia! :D

    Mäkin oon jo siirtynyt astetta jouluisemman ja talvisemman tuoksuisiin kosmetiikkoihin. :) Päätökset on silti vielä vähän vaiheessa. :D Hei mä kuulisin mielummin tosta Oriflamen Gingerbreadista. Mä käytin tota Yves Rocheria viime jouluna 2 käsisaippuaa, ja nyt mulla on parhaillaan suihkugeeli tota samaa käytössä käsisaippuana (ja vähän suihkugeelinäkin ja vartalovoiteena.... ja korkkaamattomana käsivoiteena). Vähän jo tökkii tätä nykyä se tuoksu... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, en tajua miten se rikki meni nyt mulla :/. Aiemmin oon sitä normi versiota käyttänyt pari tuubia, mutta niitä en saanut rikki sentään... Noh, välillä käy näin!

      Heh, harmi vain ettei tuota kookosta oo enää myynnissä ollut vähään aikaan :D. Mutta koko ajan nuita uusia tuoksuja meinaa tulla tuonne ja ehkä jotkut tuoksut saattaa tulla uudelleenkin myyntiin :).

      Hahah, onneksi mulla ei sitten ole kuin tuo käsisaippua tuosta Yvesin tuoksusta, ei pääse kyllästymään :D.
      Näköjään Ginger voitti ylivoimaisesti, joten otan sen käyttööni nyt :D.

      Poista
  2. UUuuuuh.. tuo pipariukko näyttää hauskalta :D Mun ehdotus siis ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo taisi voittaa, joten se lähtee käyttöön :D.

      Poista
  3. Herttinen miten paljon kaikkea meille ihan uutta. Vartalopuuteri?? ..öö..
    No Blackien turkkiin on kyllä laiteltu puuteria..joten mikä ettei! ;)
    - Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih :D.
      Kyllä tuo vartalopuuterikin on ihan käytännöllinen, esim. kesähelteillä tai jos rasvaa itsensä sellaisella rasvalla, joka ei nopeasti imeydy ihoon :).

      Poista

Suositut tekstit