keskiviikko 4. joulukuuta 2013

4.luukku auki silmien ollessa hiekkaa täynnä

No joo, tulipas todella kökkö otsikko :D.
Nooh, taas yksi päivä pulkassa ja oon tänään ehtinyt imuroida, pyörittää astiat koneessa, kuurata itseni päästä varpaisiin ja jännityksellä sovittanut vuoden takaista iltapukuani, joka onneksi meni suht helposti kiinni :D.
Samalla asulla ja todennäköisesti samoilla koruillakin lähden huomenna juhlistamaan seuraavan työkaverin karonkkaa, meikki tulee olemaan vihreän sijaan violetti painotteinen :). Laitan siitä sitten kuvaa joko huomenna ennen lähtöä tai sitten perjantaina :).
Mutta nyt jälleen tämän päivän meikin seuraavaan versioon 168-paletista:

Tämän meikin nimesin "Sand in the Eye":ksi, parit sävyt ruskeista oli nyt itse asiassa toistamiseen silmissä. Tämä sama meikki oli ensimmäisenä mulla kokeilussa viime viikolla, mutten ehtinyt silloin kuvaa napata :).

Tässä vaihteeksi kuvaa taas lasienkin kanssa.
Meikki jälleen tehty aamulla 7 jälkeen ja kuvat otettu töistä tultuani, joskus 4-5 välillä.
Alla UDPP ja voidemainen Avonin Color Trend Sweet Twist Eye Shadow sävyssä Chocolate Cream.
Sävyinä alapaletin 4.rivin 1.sävy ja 6.sävy.
Ei edelleenkään moitteen sanaa, vaikka ehkä ihan hitusen oli nyt sävyt päivän aikana haalistuneet :).
Oon kyllä niin rakastunut ja ideoita on päässä väriyhdistelmistä vielä useita :D.

Sitten 4.kalenteriluukusta paljastui minikokoinen 60ml White Musk Smooth Satin Body Lotion kroppaemulsio.
Tätä en merkannutkaan itselleni listaan, sillä tämä menee arvontatuote-kasaan suoraan.
Yleensä en myskistä hirveästi välitä, mutta tässä tuoksu oli yllättävän mieto ja "lempeä". Luovun tästä kuitenkin, sillä tuoksu ei kuitenkaan ollut sellainen "pakko saada". Muutenkin kun nuita kropparasvoja riittää, niin otan sinne plussiksi vain sellaiset "todellakin pakko kokeilla"-tuoksut :).

Mutta tosiaan, oon saanut itseni nyt muuten puunattua ja suunniteltua suurin piirtein meikinkin, niin nyt seuraavatksi mun pitäisi alkaa putsaamaan kynsistä vanhat hoitolakat pois ja lakkaamaan uudet hoito- sekä värilakat niihin...
Siinäpä meneekin sitten tämä loppu ilta hyvin, vaikka tuon Golden Rosen lakan pitäisi kuivua testaukseni mukaan melko nopeaa.
Ja ei, en omista mitään pikakuivattajaa :D. Sen verran harvoin tulee värilakalla lakattua kaikki kynnet, että en hyödy siitä hirveästi :).

Mutta katsotaan, ehdinkö postailemaan huomenna, vai pitääkö postailla sitten pidemmästi (tai kaksi postausta) itsenäisyyspäivänä :).
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Jeeee, kynsilakkoja! \o/ Laitahan sitten kuvaa miten kynnet onnistui. :33 Vitsi sitten seuraavalla kerralla kun nähdään niin haluan taiteilla sulle jotkut ihanat lakkaukset! ^_^ ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tarkoitus pyytää Mr.Insinööriä ottamaan kuvaa, muttase sitten unohtui silloin illalla ja aamulla oli vasemmasta kädestä jo ruttaantunut osa lakoista yön aikana :D.
   Mutta yritän muistaa sunnuntaina pyytää ottamaan kuvan tuosta toisesta kädestä! Itse en saanut kunnolla kuvaa otettua, niin täytyy odottaa, että Mr.Insinööri tulee kotiin :).
   Ja todellakin sä teet mulle lakkaukset sitten, kun nähdään!!! Täytyy yrittää alkaa suunnitella, jos ensi kesänä pääsisin lomalla käymään taas vihdoin siellä <3

   Poista
  2. Se olisi kyllä ihanaa! ^^ <3

   Poista
  3. Kyllä!! Mä niin haluan taas sua nähdä <3

   Poista

Suositut tekstit