torstai 26. joulukuuta 2013

Jouluna Lahjottu

Tässäpä olisi minun pieni lahjasaaliini, kilttinä olen näköjään ollut, kun näinkin paljon lahjoja sain :).
Osa on kännyn kameralla otettu, kun akku loppui kamerasta pahimmilleen :/.

Ensin kuvaa aattoillan perinteisestä hautausmaan reissustamme. Siellä on vaan aina niin kaunista, kun on pimeää ja paljon kynttilöitä <3.

Äitiltä saatiin suolakivituikku-pidikkeet, joista itsekin olen haaveillut ja ajatellut, että pitää ostaa. Nytpä ei tarvitse :).
Äidiltä sain lisäksi pitkiksiä 3kpl, kun niitä pidän talvisin. En jaksanut niitä paketteja alkaa kuvaamaan :).
Veljen perheeltä sain paketin, jossa oli suklaarasia, teetä ja kaunis tuikkulyhty ^_^.

Ystävältä sain yllätyspaketin, josta paljastui kauniit hänen tekemät villasukat matalalla varrella <3. Ihanan sävyiset ^_^.
Mr.Insinöörin äidiltä sain normisukkia (en kuvannut niitäkään), joten jälleen voi hyvin heittää rikkinäisiä pois :D.

Suklaata sain vain nämä 2 rasiaa (plus aiemmin R:ltä saatu rasia) :/. En tiedä, miksen jouluna enää saa suklaata lahjaksi, viime aikoina määrä on jäänyt yleensä 1-2 rasiaan...
Budapest oli veljen perheen paketissa ja Geisha oli äidiltä.
Saatiin me yhteiseksi paketiksi vielä yksi Fazerin rasia äidiltä :). Täytyy varmaan lähteä kyttäämään ale-myynteihin suklaarasioita :p.

Ja enpäs jäänyt ilman kosmetiikkaa tänäkään jouluna :D.
Lähes joka joulu olen MP:ltä jotain kosmetiikkaa saanut ja nyt kävi jälleen samoin. MP oli virkannut kauniin kassin, jossa oli 3 Greenlandin tuotetta:
Mango Shower Gel
Papaya-Lemon Bath Oil
Apple Body Scrub
Ei siis jäänyt Livboxista tullut Apple Body Oil ainoaksi kokeiluksi tästä merkistä <3.

Ja viimeisenä (muttei toki vähäisimpänä) sain Mr.Insinööriltä etukäteislahjaksi puhelimen :D. Piti sunnuntaina lähteä mukaan katsomaan, mikä on sopiva mun käyttöön ja Mr.Insinööri valitsi kahdesta vaihtoehdosta tämän Samsung Galaxy S III Mini mallin.

Tämän näköinen puhelin sitten on.
Yllättävän nopeasti tätä opin käyttämään, mutta vielä tässä on tarpeeksi opeteltavaa :D.
Tänään kun käytiin veljeni kihlajaisissa, niin veljeni tilasi mulle tähän sen halvimman nettiyhteyden. Tää mun liittymä otettiin aikanaan veljeni nimiin (silloin joskus vuonna 2000, kun sain ensimmäisen kännykkäni) ja ei olla saatu aikaiseksi muuttaa sitä mun nimiin... Se ilmeisesti myös maksaa toista kymppiä, kun sen muuttaa ja pitäisi ilmeisesti ihan liikkeessä käydä meidän molempien...
Nooh, onneksi tuon netin sai helposti tilattua, mutta huomenna täytyy käydä liikkeessä kysymässä uutta sim-korttia, sillä nykyinen on tosiaan sieltä jostain vuodesta 2000 asti ollut :p. Tuo netti ei nimittäin pelittänytkään kovin kauaa ja tuossa näyttäisi olevan jokin roaming-verkko vaihtoehtona... tai jotain, josta en tajunnut hölkäsen pöläystä :p. Jospa sitä olisi huomenna fiksumpi!

Mutta tällaista siis löytyi minun paketeista, mitä te saitte lahjoiksi??
Muuten täällä ei mitään tämän kummempia, kissat tosin antoivat peräti 9h putkeen nukkua viime yönä!! Olo oli herätessä kuin uudestisyntyneellä :D. Mukava tämäkin on aina kerran vuodessa kokea!
Huomenna voisinkin taas seuraavia loppuneita esitellä!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit