lauantai 28. joulukuuta 2013

Fire and Sugar

Heipsböö!!
En sitten eilen postaillutkaan, kun meni tuon mun uuden kännykän takia kaupungilla puoli päivää :D.
Netti siis pelitti vähän aikaa, vaan lakkasi sitten toimimasta, niin piti lähtä sitten DNA-kauppaan selvittämään ongelmaa. Ongelmahan olikin vanhassa sim-kortissa, mutta kun en omistanut liittymää, niin en voinut sitäkään ilman veljeäni vaihtaa :D.
Piti sitten käydä hakemassa valtakirja veljeltäni, että liittymä siirretään mun nimiin, niin ei tule enää näitä ongelmia. Sitten piti lähtä uudelleen jonottamaan, että sai liittymän ja sim-kortin vaihdettua :D.
Sitten käytiin vielä kaupassakin, niin meni yllättävän myöhään taas ennen kuin oltiin kotona.
Noh, nyt kännykkä ja sen netti pelittää ja valtakunnassa kaikki hyvin!
Mutta tässäpäs seuraavaa loppuja, joka ei periaatteessa vielä loppunut:

Kyseessä oli tämä Oriolalta tilaamani Rento-merkin Mustikka Sokerikuorinta ja jätin tämän jämät äitin luo, kun siihen jäi enää 1-2 kerran tarpeiksi eli hyvin riittää seuraavaksi saunomiskerraksi :).

Tämän näköistä mössöä purkki sisälsi ja se oli kyllä olomuodoltaan lähellä liisterimäistä... Tuo siis ottaessa venyi melko paljon, joten oli kyllä hieman oudohkoa... En siis kovin siitä pitänyt.
Tuoksussa oli häivähdys mustikkaa, mutta pääasiassa tuoksu oli mintun/metholin valloittama, josta en myöskään noin suuressa määrin pitänyt. Eri asia jos olisin flunssassa käyttänyt, niin tuoksu olisi hieman saattanut oireita helpottaa...
Olomuodosta johtuen kuorintatehotkin jäi omaan makuuni vähän liian laimeaksi, vaikka tämä kyllä kuori monia kokeilemiani kuorintoja paremmin. Ei ollut kuitenkaan sellainen raapiva, mitä itse monesti kaipaan kuorinnalta.
Kaiken kaikkiaan jäi plaaaah-fiilis tästä, enkä aio tätä uudelleen ostaa.

Sitten vielä tähän loppuun tapaninpäivän meikkiä, jonka kuvittelin mielessäni oikein jouluiseksi... Ei taas mennyt niin kuin strömssössä :D.
Meikissä käytetty jälleen 168-palettia ja lisäksi oranssin puolella käytin alla Tylymuijalta saamaani Beauties Factory-merkin oranssia (en nyt muistanut ottaa kuvaa).

Meikkiin käytin siis alapaletin 2.rivin 11.sävyä ja 7. rivin 4.sävyä.
Paletissa tuo punainen näytti täydelliseltä joulunpunaiselta, mutta harmittavasti pigmentti ei ollutkaan niin voimakas kuin toivoin :/.
Tästä tulikin sitten "Fire in the eyes"-meikki, joka kyllä näyttää melkein "Burning Snowfairy"-meikin muunnokselta :D.
Nooh, aina ei voi onnistua :p.

Mutta muutaman tunnin päästä pitäisi suunnata Teatrialle katsomaan HIMiä \o/.
Eli nyt mun täytyy alkaa pähkäilemään tuosta paletista meikkiä sinne, mutta vaihtoehtoja on vaan liikaa :D. Violetti-Mustaa olisi mielessä, mutta kun sävyjä on mustasta 2kpl ja violetista vielä useampi, niin saa nähdä, miten saan sävyt päätettyä :D.
Yritän ottaa kuvia keikalta, mutta katsotaan milloin saan ne julkaistua... Se Poisonblackin syyskuisen keikan kuvatkin odottaa edelleen julkaisuaan :D. Ja uutena vuotena ois tarkoitus mennä taas PB:tä katsomaan :D.
Miten niin hidasta...
Mutta huomenna täytyy laittaa seuraavia loppuneita taas esittelyyn, kun päivät käy vähiin!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit