keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Hieman parempi 11 12 13 Päivä

Nyt täällä on ollut hieman parempi päivä, mitä nyt aamulla meikatessa meinasi edelleen kökkö fiilis olla. Onneksi työkaverit on niin huippuja, että saavat aina paremmalle mielelle! Varmaan miljoonannen kerran sanon, etten kyllä tietäisi mitä tekisin, jos työkaverit ei olisi noin ihania <3.
Ehkä tästä lähtään taas hiljalleen nousemaan, ainakin seuraavat uusinta-sekvensointia varten tekemäni PCR:t onnistui erittäin hyvin tänään, joten jospa tämä tästä taas etenee!

Ärsytti vaan, kun pyörällä menin töihin ajatellen, että hyvää ilmaa lupasi ja vettä pitäisi sataa vasta huomenna, niin eikös se alkanut sitten iltapäivästä (tai millon lie) satamaan >:( !!
Onneksi Mr.Insinööri oli koulussa autolla ja oli siellä 4 asti, niin sain pyydettyä sen hakemaan minut ja pyörän kyytiin. Tiet oli aivan peilikirkkaalla jäällä ja siinä pihalla, kun oltiin lähdössä, joku tyttö kaatui pyöränsä kanssa 2 kertaa (tai pyörä kaatui ainakin) :(. Ei mitään saumaa, että olisin itse lähtenyt sen reilut 5km taituroimaan pyörän kanssa, kun täällä vaihtelee aurausjäljet ja hiekoitus täysin urakoitsijasta riippuen. Aamullakin näki aurauksesta selvästi sen, milloin urakoitsija oli vaihtunut; välillä oli niin kuin kesäkelillä ajaisi ja välillä sitten sai ajaa kinoksissa...
Loppuviikosta meen todellakin bussilla töihin, kun liukkaana taitaa keli edelleen pysyä.

Mutta jos nyt vaihteeksi kosmetiikan pariin!!
Sain tosiaan loppumaan vihdoin tämän 100ml Oriflame Beauty Waterproof Make Up Remover vedenkestävän silmämeikin poistoaineen.
Tätähän olen esitellyt Holy Grail-tuotteenakin ja senkin jälkeen olen saanut yhden pullon tätä käytettyä.
Itse käytän aika poikkeuksetta aina näitä 2-faasisia vedenkestävän meikin poistoaineita, ainoastaan jos käytän vain tyyliin ripsiväriä, niin silloin käytän muita omistamiani poistoaineita.
Tuohon edelliseen tekstiin ei mulla ole kyllä juuri lisättävää. Hyvin puhdisti meikit, mutta sen tosiaan huomasin, että jos käytin sisärajauksia (käytössä on aina ollut Avonin Glimmerstick Eye Liner), niin ripsien tyveen jää pienet rippeet jäljelle. Tämä tosin on tapahtunut muillakin eli ehkä tuo rajauskynä on vain niin takertuvaa mun silmiin, ettei irtoa täysin muuten kuin ajan kanssa :D.
Nyt lähti heti perään käyttöön toiseksi viimeinen pullo tätä eli 2kpl jäljellä... Todennäköisesti en siis hetkeen tule uudistettua versiota ostamaan, sillä noita 2-faasisia aineita on jotenkin vaivihkaa päässyt kertymään varastoon eri merkeiltä...
Harmi, kun en niistä tajunnut ottaa kuvaa tähän, mutta pikaisesti muistelen omistavani ainakin 4kpl 30-50ml pulloa ja yhden 100/150ml pullon muilta merkeiltä... Sitten lisäksi pari normaalia meikinpoistoainetta löytyy myös... Meikkiä saan siis käyttää reippaasti tulevaisuudessa :D.

Tämän päivän kalenteriluukusta löytyi jatkoa eiliselle eli minikokoinen 15ml Vitamin E Night Cream yövoide. Aion siis tämänkin pitää itselläni, niin saan täydentää päivä- ja yövoiteella toisiaan :).

Eilen käytiin pikaisesti MP:n luona ja MP ehdottikin jo Joulukuun Livboxin esittelyssä, josko haluaisin päittäin vaihtaa tuotteita. Hän ei välittänyt tästä Favoran seerumista ja itselläni ei oikein kunnollista testikäyttöä ollut sille Isispharman punaisuutta häivyttävälle voiteelle, joten vaihdettiin sitten näitä :D.
Mulla kun on aina kasvoseerumeille käyttöä, niin mielellään tämän halusinkin testiin. Yllätti vaan, että Favoralla tämä seerumi on todellakin vain 15ml kokoinen, itse kun olen tottunut niihin 30ml pulloihin, joita aika monella firmalla yleensä on.
Nooh, nytpä saa testata, onko tämä sitten riittoisampaa kuin muut :). Jos ei muuta niin nopeasti ainakin tämän saa käytettyä koon puolesta pois varastosta!

Nytpä tulikin hölötettyä melko pitkästi, joten parempi jatkaa huomenna :D.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit