sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Vähän nyt loppuneitakin!

Vihdoin nyt esittelyyn seuraavaa loppunuttakin, vaikka täytyy sanoa, että todella onnettomasti on purkkeja loppunut tämän kuun aikana :/. Kosmetiikka-ähkyäkö lienee, kun ei vaan oo inspannu edes käyttää mitään ylimääräistä... Tai sitten mulla on vaan käytössä niin pirun riittoisia purkkeja :D.

Mutta tosiaan, sain vihdoin reilun 1½ vuoden käytön jälkeen käytettyä pois tämän ensimmäisestä hiusmalleilusta lahjaksi saadun Schwarzkopfin Essensity-srjan Colour Conditioner hiusten hoitoaineen.
Ja ei tämä kyllä omiin tarpeisiin sopinut :/. Laittoi kuinka vähän tai paljon tahansa, niin ei tämä saanut mun hiusten takkuja selviksi. En hoksannut katsoa inci-listaa, mutta tuntuu, ettei tässä pahemmin ainakaan silikoneja ollut. Mun hiukset niitä ilmeisesti tarvitsee silotakseen hyvin.
Tuoksukin tässä oli sellainen yrttinen, tämä on varmaan luonnonkosmetiikassa aika yleinen tuoksu... En siis siitäkään innostunut juurikaan.
Kiva oli testata, mutta en aio ostaa uutta enää. Siirryn seuraaviin kokeiluihin :).

Sitten tämän päivän luukusta paljastui taaaaas huulivoidetta... Tällä kertaa kyseessä oli Shea Lip Butter. Tämäkin meni mietintä-pussukkaan, ensi viikolla päätän sitten lopullisesti, mitkä jää ja mitkä menee eteenpäin.

Mutta nyt lähden viettämään aikaa Mr.Insinöörin kanssa, hän kun tulikin yllättäen jo nyt kotiin, eikä vasta huomenna niin kuin luulin ^_^.
Mukava yllätys tämä!!
Huomenna taidankin päivittää blogin sitten äitini luona!!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit