maanantai 23. joulukuuta 2013

Hajuvesi-näytteitä käytetty...

... Ja mitään ei jäänyt niistä mieleen :/.
Mulla ei siis kovin montaa sanaa ole näistä seuraavista sanottavana...

Ensimmäisenä sain käytettyä Avonin City Rush for Her Eau de Parfym näytteen. Ainoa mitä tästä jäi mieleen, niin tämä oli kyllä turhan voimakas omaan makuuni. Ei varmaan Parfyymi-tasoiset tuoksut taida mulle sopia :/.
Fragrantica kertoo tästä enemmän. Aika kukkais-puumainen tuoksu tämä oli kyllä omasta mielestänikin, ei siis omaan tuoksumakuuni sopiva :).

Seuraavana käytin sitten muistaakseni viime kevään ja kesän aikana myynnissä olleita Avonin Scentini Nights-tuoksunäytteitä, tämä oli Midnight Glow. Tämä oli hedelmäisempi, niin kuin muutkin Scentini-tuoksut ovat, mutta ei tästäkään jäänyt kovin kummoista kuvaa niinä kahtena kertana mihin tämä riitti. Tässä Fragrantican teksti. Näitä ei ole enää myynnissä, joten en ehtinyt ostaa pulloa itselle...

Tämä Avonin suhteellisen uusi tuoksu Ultra Sexy Eau de Toilette tuntui olevan ihan mielenkiintoisen tuoksuinen, suhteellisen hedelmäinen ja makeahko, mutta en tästäkään saanut oikein selvää vain parilla käyttökerralla. Tästä on kuitenkin tullut suihkugeeli ja vartaloemulsiokin myyntiin, niin ehkä voisin suihkugeelin ostaa kokeiluun, jos saisin paremmin selvää tuoksusta :). Tässä vielä tarkempaa juttua Fragranticassa.

Tässäpä vielä loppuun tämän päivän luukun sisältö. Shea-sarja sai jatkoa tällä 60ml Shower Cream suihkuvoiteella. Tämä jää todennäköisesti itselleni käyttöön :).Täällä ollaan tosiaan äitini luona saatu rauhoituttua joulun viettoon :). Eilen sainkin jo ensimmäisen lahjan Mr.Insinööriltä, laittelen siitä sitten huomenna kuvaa :).
Täytyy nyt toivoa, että kissatkin rauhoittuisi, niin saisi vähän yöllä nukuttua...
Mutta kirjoitellaan taas huomenna!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit