torstai 19. joulukuuta 2013

Vuoden viimeinen Avonin tilaus

Nytpäs tulisi pikaesittely ensimmäisestä saamastani paketista eli maanantaina tulleesta Avonin 17.jakson tilauksesta.

Tilaus oli tällä kertaa edellistä huomattavasti pienempi, mutta sain alennukset ja kannustelahjat kuitenkin :). Tosin innostuin myös itse tilaamaan nyt kunnolla...

2.jakson kuvastojen lisäksi tilasin pusseja ja Mr.Insinöörille roll-on dödön, joita ei kuvassa näy.
Sitten kuvan tuotteet eli Senses Dazzling-nestesaippua, lasiviila, luomiväri-applikaattorit, "timantti"-kynsihoito, Planet Spa 5ml kasvonaamio-näytesetti (3 eri naamiota, 4kpl kutakin), Naturals Sugar Plum & Vanilla-minisetti (50ml suihkugeeli ja kropparasva sekä 100ml kroppasuihke) ja sitten jos teki yli 60e tilauksen, sai valita 3 uutuustuotetta (7 vaihtoehtoa) hintaan 6,75e.
Valitsin sitten Senses My Moment-suihkugeelin (mielestäni tämä tuoksu on ollut myynnissä aiemmin eri nimellä), Planet Spa Sweet Sensuality-kylpyeliksiirin ja Avon Care-sarjan Cocoa Butter-vartalovoin. Näistä laitoin näytteitä asiakkaille myös :).
Kasvonaamio-setistäkään ei jäänyt kuin 5 näytettä omaan käyttöön, muut meni asiakkaille ja osan laitoin arvonta-kasaan :). Naturals-setin laitan arvontaan, kun suihkugeeli ja kropparasva löytyy viime vuodelta vielä itseltäni täysikokoisina :).
Kannustelahjoina sain Color Trend-sarjan ystävänpäivä-aiheiset huulipunan ja turkoosin silmien rajauskynän. Huulipuna lähti asiakkaalle eteenpäin, kun sävy oli mulle liian punainen, mutta rajauskynä oli kiva eli se jäi mulle.
Eli ei loppupeleissä nyt ihan mahdoton tilaus ollut ja sainpahan näytteitä asiakkaille :p.
Käsisaippuoiksi varmaan nuo uutuudet päätyy, mutta tulipahan testattua :).

Ja sitten tämän päivän luukun sisältöön lopuksi, joka oli Moringa Body Milk. Tämäkin tuoksun takia päätyi harkintaan, todennäköisesti tämä suihkugeeleineen menee arvontaan, vaikka toki tätäkin voisi jalkavoiteena käyttää :).
Katsellaan, mihin päädyn!
Tänään vihdoin loppui hetkeksi jännitys, kun sain laitettua eteenpäin tutkijakuukausien käyttösuunnitelman sekä kävin allekirjoittamassa työsopimuksen eli 2 seuraavaa vuotta olen siis palkalla töissä. Saapa nähdä, kuinka hirveät stressit ehdin itselleni vielä kehittää kaikesta mahdollisesta :p. Kuten seuraavat 4kk stressaan ensin koeajan selviämisestä :D. Kyllä mä oon tässä pari viikkoa jo stressannut sen verran, että varmaan mä vielä saan kehitettyä jonkun vatsahaavan, eipä juuri yllättäisi :p.
Noh mutta, nyt pikasuihkuun ja nukkumaan!
Huomenna sitten seuraavien pakettien sisältöä, kun tämä postailu meni näin myöhäseen tänään :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit